Dozia_13 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ile foteczek fajny spacerek mieliście:multi::multi::multi: [URL]http://i43.tinypic.com/2aki4qc.jpg[/URL]:loveu::loveu: [URL]http://i42.tinypic.com/2ms3kwo.jpg[/URL]:loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [URL]http://i43.tinypic.com/2aki4qc.jpg[/URL] BERNEN!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: cuuudo!:loveu::loveu: a masz fotki z zabawy z kunedelkiem? :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [I]Witam i dziękuję za miłe słowa :loveu:[/I] [I]Bartsiowi sie strasznie podobało na spotkanku a dzisiaj sie bawił z takim malutkim kundelkim i nie mogę uwierzyć że on taki duuży a taki delikatny :loveu::loveu::loveu: dla mnie to maluszek ale przy tym piesku to jakiś taki wielki się wydawał :evil_lol::evil_lol:[/I] [I]DZisiaj pisaliśmy testy próbne z Polaka ciekawe ile będę mieć punktów :evil_lol:[/I] [I]A jutro z matmy fizyki biologii gergy itd. nie wyobrażam sobie tego :shake:[/I] Quote
Pusiakowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 PS: [B]STO LATKÓW DLA TWOJEJ MAMUSI :loveu:[/B] Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='anitaaa i bartis'][I]Witam i dziękuję za miłe słowa :loveu:[/I] [I]Bartsiowi sie strasznie podobało na spotkanku a dzisiaj sie bawił z takim malutkim kundelkim i nie mogę uwierzyć że on taki duuży a taki delikatny :loveu::loveu::loveu: dla mnie to maluszek ale przy tym piesku to jakiś taki wielki się wydawał :evil_lol::evil_lol:[/I] [I]DZisiaj pisaliśmy testy próbne z Polaka ciekawe ile będę mieć punktów :evil_lol:[/I] [I]A jutro z matmy fizyki biologii gergy itd. nie wyobrażam sobie tego :shake:[/I][/quote] Bartiś wcale nie jest duży ... to ten kundelek jest karzełkiem. :evil_lol: Dasz radę z testami. Mądra dziewczyna z Ciebie! :cool3::loveu: Quote
Skibka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jak ślicznie się bawił:loveu:: [url]http://i40.tinypic.com/hthbgj.jpg[/url] Fajnie jak byś miała jeszcze jednego dużego psiaka! :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ale tu berneńczykowo :diabloti::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Pusiakowa']PS: [B]STO LATKÓW DLA TWOJEJ MAMUSI :loveu:[/B][/quote] [I]przekażę :loveu:[/I] [I][B]NUTELLASTELLA[/B] też tak myślę haha :evil_lol::evil_lol:[/I] [I]mam nadzieję że dobrze mi pójdzie :cool3:[/I] [I][B]Skibka [/B]oj moje marzenie takie malutkie :loveu: chciałabym :loveu:[/I] [I]no bardzo grzeczny był tylko wciąż powarkuje na inne psy na szczeniaka nie ale na dorosłego to już burczy :shake:[/I] Quote
Sweet Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jej jakie super te zdjęcia:) Berneny są boskie:loveu::loveu::loveu: Może będziesz miała kiedyś 2 duże psiaki:razz: Quote
Dozia_13 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A z Angola też będziecie pisać? ja w kwietniu pisze ten właściwy już:shake: Quote
Bewarka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Widziałam foty ze spacerku, świetne! :multi: Quote
LadyK Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [CENTER]Trzymam kciuki za Ciebie :grins: Napewno dobrze Ci pójdzie :) A nie wiem po co z angielskiego pisać skoro u nas do wielu szkół się nie liczy :D[/CENTER] Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 trzymam kciuki za Twoje testy!! na pewno dobrze pójdzie ale wsparcie się przyda ;) Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Trzymam kciuki za Ciebie :grins: Napewno dobrze Ci pójdzie :) A nie wiem po co z angielskiego pisać skoro u nas do wielu szkół się nie liczy :D[/CENTER] [/quote] ja w ogóle w szkole anglika nie mam. :roll: będę pisać tylko z niemieckiego. :loveu: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Pozdrawiam serdecznie znad kupy papieru :) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [I]Sweetaśna Dzięki :loveu:[/I] [I]Zaraz ciąg dalszy zdjęć i do kościoła na spotkanie[/I] [I]mam nadzieję bardzo bym chciała spacerki ciekawsze i wogule :loveu:[/I] [I][B]Dozia_13[/B] nie już nie będziemy pisać próbnego z anglika pisaliśmy raz próbny i teraz tylko właściwy w kwietniu :razz: najgorsza jednak ta matma i fizyka :roll:[/I] [I][B]Justys95 [/B]dzięki :loveu:[/I] [I][B]Owczarkowa [/B]no cóż poszło nie za ciekawie ale może chociaż z 20 będzie :roll:DZięki bardzo [/I] [I][B]Od-Nowa[/B] Dziękuję:cool3:[/I] [I][B]Pusiakowa [/B]cześć :multi: a nie najlepiej :shake:[/I] [I][B]NUTELLASTELLA[/B] ja wolę jednak z Anglika bo jak bym miala pisać z Francuskiego kkórego sie ucze to łohohoh :evil_lol:[/I] [I][B]jbk[/B] Witamy :loveu:[/I] Quote
cortezik_25 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No 5 już na pewno się posypały:cool3: Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='anitaaa i bartis'][I][B]NUTELLASTELLA[/B] ja wolę jednak z Anglika bo jak bym miala pisać z Francuskiego kkórego sie ucze to łohohoh :evil_lol:[/I][/quote] Francuskiego się uczysz? :crazyeye: ale fajnie, też bym chciała. :cool3::multi: najbardziej chciałabym się uczyć Hiszpańskiego... :loveu: Ogólnie do Hiszpanii chciałabym wyjechać! :loveu::loveu: a najbardziej na Kubę! mm. :loveu::loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 napewno dobrze poszlo ;) . NUTELLA - chcialabys sie uczyc francuskiego?! :crazyeye: cos Cie pogrzalo xDD . Ja bym z tego same paly miala :lol: Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 a ja sie uczylam jezyka francuskiego:loveu: swietny jest, tylko faktycznie trudny:roll: Ale dzieki temu pojechalam z grupa, do Paryza i Disneylandu:loveu: :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Marta_Ares']a ja sie uczylam jezyka francuskiego:loveu: swietny jest, tylko faktycznie trudny:roll: Ale dzieki temu pojechalam z grupa, do Paryza i Disneylandu:loveu: :loveu:[/quote] no i musiałaś to mówić! :mad: też chcę do Paryża! :placz: Quote
Pusiakowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 najbardziej chcialabym do Paryza pojechac :loveu: i Hiszpani :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Pusiakowa']NUTELLA - chcialabys sie uczyc francuskiego?! :crazyeye: cos Cie pogrzalo xDD . Ja bym z tego same paly miala :lol:[/quote] no wiesz... są i takie osoby, co lubią się edukować, nie tak jak ty. :eviltong::evil_lol: ogólnie lubię uczyć się języków obcych! :eviltong::loveu: Quote
Recommended Posts