Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katarama ee on to tam bardzo czesto uśmiechnięty tylko pozował do poważnej sesji to musiał bbyć poważny :evil_lol:

deer_1987 hmm. na dzis to jeszcze jakiś dłuższy spacerek z zabawką żeby psiaki sie wybiegały i jeszcze muszę wyczesać miśkowego :evil_lol:

jbk a dziękuję mmmniam :loveu:

Owczarkowa a teraz taki jakby dużawy :evil_lol: dziękiza pączuszka

Skibka hehe jak był małyto już się nie mogłam doczekać żeby był taki duży a teraz jak jest taki duży to chciałaym takiego maluszka znowuż :placz: ale już chyba nie będzie

NUTELLASTELLA hehe :evil_lol: no był taki malusieńkim czarnuszkiem pamiętam jeszcze jak ludzie nas zaczepiali jaki on cudny i wg teraz już takiego problemu nei mam :eviltong: Mniam zamawiam tego z orzeszkami ;)

Ania :) Witamy serdecznie :cool3:

pusia2405 dzięki ;)

Posted

Zdążyłam jeszcze dziś wyczesać Bartiego i byliśmy na spacerku wiczornym długim i pobiegał sobie :loveu: Stwierdziałam też że zimową porą nie mam niufa tylko charta biegał jak szalony i sie nie zatrzymywał prawie a jak się słuchał :Dog_run: :multi:

dzięki :loveu: no tak był takim słodkim siampkiem ale teraz przynamniej nikt nie podskoczy jak go widzi :evil_lol:

Zdjęcia

rybkowe : Pirania

akwarium

Bartiś

Posted

jesteśmy już w polach i zaczyna się wielka pogoń za gołąbkami :evil_lol::evil_lol::multi:

już jestem blisko

muszę na nie poczekać ale zaraz będą moje :mad:

CD kiedyś nastąpi już nie dziś :eviltong:

Posted

[quote name='Owczarkowa']

[FONT=Century Gothic]http://www2.picfront.org/picture/TVapUPzM/img/18stycznieinietylko24.jpg
Tacy powinni nauczyciele w szkołach uczyć :diabloti:[/FONT]

Oojjj tak! :evil_lol::evil_lol:

Posted

[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"]http://www2.picfront.org/picture/TVapUPzM/img/18stycznieinietylko24.jpg
Tacy powinni nauczyciele w szkołach uczyć :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']A Dziękuję :loveu:
Co :crazyeye:? jaki kaukaz wyzstarczy zobaczyć na pierwszą stronę powiedzmy że tego nie skomentuje :evil_lol::evil_lol:

To co, że nie ma rodowodu... Ale jest podobny do kaukaza... :cool3::cool3::loveu:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Cuuuuuuuuuudne fotki! :evil_lol::loveu:
A Bartiś, to kaukaz? :cool3::cool3:

A Dziękuję :loveu:
Co :crazyeye:? jaki kaukaz wyzstarczy zobaczyć na pierwszą stronę powiedzmy że tego nie skomentuje :evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']Oooo akwarium masz :D

no mam nawet 3 akwarium :multi: w jednym rybki małe w dóch duże rybki i bardziej drapieżne :loveu:

[quote name='Owczarkowa']

[FONT=Century Gothic]http://www2.picfront.org/picture/TVapUPzM/img/18stycznieinietylko24.jpg[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Tacy powinni nauczyciele w szkołach uczyć :diabloti:[/FONT]

heheh :evil_lol::evil_lol: fajnie by było

Fotki na poprzedniej stranie zapraszammy :multi:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']akwarium zjdęcia mi jakoś nie wychodzą :shake:
e tam nie wychodza, probuj do skutku :P moze dzis sobie znoiw zrobie wieczorek focenia rybek bo 40d zostal w domu (350d od 2 tyg u sasiadow.. :shake:)

Posted

pusia2405 dzięki :loveu: no tak ale za bardzo nie mam jak poćwiczyć bo ten aparat jest ja na mnie trochę za bystry a w instrukcji nie ma nic o ustawianiu więc teraz jadę na auto a wugule to wątpie że tu się coś da ustawić musze przeczekać to 6 miesięcy wtedy będzie coś lepszego myślała nad hybrydą bo lustrzanka to chyba jeszcze za wcześnie na nią :cool3::loveu: Wolę kupić coś tańszego i sprawdzić czy jednak opłaca się kupować lustro :cool3:

deer_1987 No już trochę długo trzymają dobrze że masz inny aprat bo zostać bez aparatu to sobie niewyobrażam :evil_lol::eviltong:
a kiedy jedziesz z nimi wybierać jakiś aparat ??

EDit. Zapraszam wszytskich na wątek Heńka który pilnie poszukuje domku stałego gdyż coraz bardziej sie przyzwyczaja do ludzi ze swojego domku tymaczasowego :cool3: Heniek jest naprawdę śliczny i bardzo podobny do niufka

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']
deer_1987 No już trochę długo trzymają dobrze że masz inny aprat bo zostać bez aparatu to sobie niewyobrażam :evil_lol::eviltong:
a kiedy jedziesz z nimi wybierać jakiś aparat ??
Mieli jakis czas, potem oddali, potem 3 tyg temu poprosili o pozyczenia na weekend bo zjazd rodzinny mieli no i jakos od 3 tyg sie mijamy, moze dlatego ze ona na prace na noc i w dzien spi, a czasami w dzien pracuje a w nocy spi - roznie sie uklada. a jechac nie wiem na razie, moze u siebie w Dani - to dunczycy - kupia bo tam moga na kredyt - w szwecji nie moga bo nie maja zarobkow w szwecji tylko w dani..

Posted

[quote name='deer_1987']Mieli jakis czas, potem oddali, potem 3 tyg temu poprosili o pozyczenia na weekend bo zjazd rodzinny mieli no i jakos od 3 tyg sie mijamy, moze dlatego ze ona na prace na noc i w dzien spi, a czasami w dzien pracuje a w nocy spi - roznie sie uklada. a jechac nie wiem na razie, moze u siebie w Dani - to dunczycy - kupia bo tam moga na kredyt - w szwecji nie moga bo nie maja zarobkow w szwecji tylko w dani..

Aha no to faktycznie lepiej jak by w Dani kupili :cool3:
Dobrze tak sobie sprawdzić czy wogule ich interesuje fotografia i czy poradzą sobię z takim sprzętem :cool3:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Aha no to faktycznie lepiej jak by w Dani kupili :cool3:
Dobrze tak sobie sprawdzić czy wogule ich interesuje fotografia i czy poradzą sobię z takim sprzętem :cool3:
no dokladnie, moga sie zapoznac jak dziala lustrzanka, jak ustawic itd. dobrze ze u nas drugi aparat w domu ale co nie znaczy ze troche mi teskno mi za 350d :oops: