Agnieszka(Visenna) Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Prawdopodobnie bedzie dom dla Puni-Basiuni.. :loveu:ale narazie milcze. Quote
Slomka22 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Punieczko - Basienko oby sie udalo.... kciuki mocno zacisniete Quote
kikou Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 nikt nie zajrzal do Basiuni juz dwa dni.... na ogolnym watku Agnieszka napisala, ze tej Pani jednak chyba bardziej podoba sie Balbinka..... wiec chyba niestety znowu nici z domku.... Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 kikou napisał(a):nikt nie zajrzal do Basiuni juz dwa dni.... na ogolnym watku Agnieszka napisala, ze tej Pani jednak chyba bardziej podoba sie Balbinka..... wiec chyba niestety znowu nici z domku.... Kikou bedziemy szukac do skutku ;) Jak trzena bedzie to i kolor czerwony odnajde :diabloti: Quote
kikou Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 z Basiunia jest jeszcze taki problem, ze nie garnie sie do czlowieka... jest taka raczej niezalezna.... bo jak piesek nie jest taki zjawiskowo piekny ale jest taki przytulasny to zawsze kogos schwyci za serce, a taki ktory sobie tylko biega i poszczekuje....to jeszcze oslabia swoje szanse... Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='kikou']z Basiunia jest jeszcze taki problem, ze nie garnie sie do czlowieka... jest taka raczej niezalezna.... bo jak piesek nie jest taki zjawiskowo piekny ale jest taki przytulasny to zawsze kogos schwyci za serce, a taki ktory sobie tylko biega i poszczekuje....to jeszcze oslabia swoje szanse... A co biudlka w tym schronie ma robic? Znalazla sobie zajecie :diabloti: Nie zmienia to faktu, ze bede ja oglaszac do skutku Kikou wiedzialam ze gdzies juz to czytalam :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przyjmiemy-ogloszenia-pieskow-do-adopcji-92411/ - to chyba to co mozna by dla Basienki zrobic - tylko trzeba by sprawdzic czy to wciaz aktualne... Quote
jogi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 dlatego myslę, że dla niej idealna byłaby adopcja z DT. Takie właśnie psiaki, które nie dobijają sie do człowieka i zanikają w schronie powinny iśc do DT, gdzie będzie się je eksponować i pokazywać jak najlepsze cechy Quote
kikou Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 tylko kto madla Basiuni ten dom tymczasowy? Quote
Wet-siostra Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Śledzę wątek i czekam na decyzję...;) Quote
Wet-siostra Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 kikou napisał(a):ale sie przyczailas...:evil_lol: A jak?????:diabloti: Niewidzialny Opiekun Wątków...:evil_lol: Wszystko przez ogieńki...Pisałabym znacznie więcej,ale każdy napisany post zbliża mnie do nich...A ja wolę łapki...:roll: Kiedyś można było posty kasować,teraz już nie...:mad: Więc piszę tylko tam,gdzie muszę a resztę śledzę z ukrycia...:cool3: To jaka decyzja???;) Quote
Slomka22 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Basienko mam nadzieje, ze niedlugo znajdzie sie chatka i dla Ciebie Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 no, mala- na 1 str juz czas! Quote
Slomka22 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 To tylko czerwonej pelerynki brak i znaczka na piersi i moglaby ratowac psy w niebezpieczenstwie Koperek super fota ;) Quote
Koperek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Slomka ja tylko super foty strzelam! :razz::evil_lol: Quote
Slomka22 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Koperek']Slomka ja tylko super foty strzelam! :razz::evil_lol: to dobrze bo do ogloszen ta fota jest super - Basio-pusia nie wyglada tak nijak na niej :) tylko jak taka kochana przytulanka Quote
Koperek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Slomka22 napisał(a):to dobrze bo do ogloszen ta fota jest super - Basio-pusia nie wyglada tak nijak na niej :) tylko jak taka kochana przytulanka Do ludziów na bank, a ostatnio na boksie tak się rozwścieczyła- prawie jak batman! haha:lol: Widziałam ją w akcji pogonienia psiaka!:eviltong: Kulka tłuszczyku, ale jak któreś na odcisk nadepnie to biada :) :) :) Quote
Slomka22 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Koperek napisał(a):Do ludziów na bank, a ostatnio na boksie tak się rozwścieczyła- prawie jak batman! haha:lol: Widziałam ją w akcji pogonienia psiaka!:eviltong: Kulka tłuszczyku, ale jak któreś na odcisk nadepnie to biada :) :) :) nie kus bo dorobie jej ta pelerynke i znow pojde spac o 3 :P Quote
kikou Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 w poniedziałek mam przedostatni dzień na wysłanie ogłoszenia Puni do Twojego Psa... już sobie zapisałam na kartce...bo coś ostatnio główka jakby nie ta sama:evil_lol: ja jej allegro stale odświerzam (Nie czekaj aż malutka Basia umrze w schronisku!! (464520753) - Aukcje internetowe Allegro), a jak tam inne ogloszenia? Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='kikou']w poniedziałek mam przedostatni dzień na wysłanie ogłoszenia Puni do Twojego Psa... już sobie zapisałam na kartce...bo coś ostatnio główka jakby nie ta sama:evil_lol: ja jej allegro stale odświerzam (Nie czekaj aż malutka Basia umrze w schronisku!! (464520753) - Aukcje internetowe Allegro), a jak tam inne ogloszenia? U mnie wciaz aktualne Wyslij mi kobieto na pw nr konta to przeleje kase jutro - zgnebie TZ zeby to zrobil jeszcze przed wyjazdem A nie moglam dzis wypatrzec Baski w schronie Quote
kikou Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 choroba mam nadzieje, że tylko z zimna sie schowała..... Quote
Recommended Posts