Jump to content
Dogomania

PUNIA vel BASIA ...buraska bez szans..., poszła do nowego DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt nie zajrzal do Basiuni juz dwa dni....

na ogolnym watku Agnieszka napisala, ze tej Pani jednak chyba bardziej podoba sie Balbinka.....

wiec chyba niestety znowu nici z domku....

Posted

kikou napisał(a):
nikt nie zajrzal do Basiuni juz dwa dni....

na ogolnym watku Agnieszka napisala, ze tej Pani jednak chyba bardziej podoba sie Balbinka.....

wiec chyba niestety znowu nici z domku....

Kikou bedziemy szukac do skutku ;)
Jak trzena bedzie to i kolor czerwony odnajde :diabloti:

Posted

z Basiunia jest jeszcze taki problem, ze nie garnie sie do czlowieka... jest taka raczej niezalezna....

bo jak piesek nie jest taki zjawiskowo piekny ale jest taki przytulasny to zawsze kogos schwyci za serce, a taki ktory sobie tylko biega i poszczekuje....to jeszcze oslabia swoje szanse...

Posted

[quote name='kikou']z Basiunia jest jeszcze taki problem, ze nie garnie sie do czlowieka... jest taka raczej niezalezna....

bo jak piesek nie jest taki zjawiskowo piekny ale jest taki przytulasny to zawsze kogos schwyci za serce, a taki ktory sobie tylko biega i poszczekuje....to jeszcze oslabia swoje szanse...
A co biudlka w tym schronie ma robic? Znalazla sobie zajecie :diabloti:
Nie zmienia to faktu, ze bede ja oglaszac do skutku

Kikou wiedzialam ze gdzies juz to czytalam :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przyjmiemy-ogloszenia-pieskow-do-adopcji-92411/ - to chyba to co mozna by dla Basienki zrobic - tylko trzeba by sprawdzic czy to wciaz aktualne...

Posted

dlatego myslę, że dla niej idealna byłaby adopcja z DT.
Takie właśnie psiaki, które nie dobijają sie do człowieka i zanikają w schronie powinny iśc do DT, gdzie będzie się je eksponować i pokazywać jak najlepsze cechy

Posted

kikou napisał(a):
ale sie przyczailas...:evil_lol:

A jak?????:diabloti: Niewidzialny Opiekun Wątków...:evil_lol: Wszystko przez ogieńki...Pisałabym znacznie więcej,ale każdy napisany post zbliża mnie do nich...A ja wolę łapki...:roll: Kiedyś można było posty kasować,teraz już nie...:mad: Więc piszę tylko tam,gdzie muszę a resztę śledzę z ukrycia...:cool3:
To jaka decyzja???;)

Posted

[quote name='Koperek']Slomka ja tylko super foty strzelam! :razz::evil_lol:
to dobrze bo do ogloszen ta fota jest super - Basio-pusia nie wyglada tak nijak na niej :) tylko jak taka kochana przytulanka

Posted

Slomka22 napisał(a):
to dobrze bo do ogloszen ta fota jest super - Basio-pusia nie wyglada tak nijak na niej :) tylko jak taka kochana przytulanka

Do ludziów na bank, a ostatnio na boksie tak się rozwścieczyła- prawie jak batman! haha:lol: Widziałam ją w akcji pogonienia psiaka!:eviltong: Kulka tłuszczyku, ale jak któreś na odcisk nadepnie to biada :) :) :)

Posted

Koperek napisał(a):
Do ludziów na bank, a ostatnio na boksie tak się rozwścieczyła- prawie jak batman! haha:lol: Widziałam ją w akcji pogonienia psiaka!:eviltong: Kulka tłuszczyku, ale jak któreś na odcisk nadepnie to biada :) :) :)

nie kus bo dorobie jej ta pelerynke i znow pojde spac o 3 :P

Posted

[quote name='kikou']w poniedziałek mam przedostatni dzień na wysłanie ogłoszenia Puni do Twojego Psa...

już sobie zapisałam na kartce...bo coś ostatnio główka jakby nie ta sama:evil_lol:

ja jej allegro stale odświerzam (Nie czekaj aż malutka Basia umrze w schronisku!! (464520753) - Aukcje internetowe Allegro),
a jak tam inne ogloszenia?
U mnie wciaz aktualne

Wyslij mi kobieto na pw nr konta to przeleje kase jutro - zgnebie TZ zeby to zrobil jeszcze przed wyjazdem

A nie moglam dzis wypatrzec Baski w schronie