Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No Tinki tez nie widzialam, ale i Miki sie schowal przede mna wiec pewnie stwierdzily ze sie nie oplaca ruszac z cieplego kata. Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Slomka22']No Tinki tez nie widzialam, ale i Miki sie schowal przede mna wiec pewnie stwierdzily ze sie nie oplaca ruszac z cieplego kata. A ja chyba jednak Basie widzialam i nawet probowalam jej fote zrobic i wyszlo to co wyszlo Kikou ona nie jest wcale taka burkowata o ile to ja obfocilam Quote
kikou Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 ....no te Twoje ujęcia dzisiaj....to takie jak po paru głębszych:evil_lol::evil_lol: ale ucho jakby Basiulkowe..... Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kikou napisał(a):....no te Twoje ujęcia dzisiaj....to takie jak po paru głębszych:evil_lol::evil_lol: ale ucho jakby Basiulkowe..... no moja droga autem jechalam :) wiec sama rozumiesz nie pilam, ale moj oprony telefon wszystko robi byle fota sie nie udala :mad::mad: jak juz mam super ujecie to zanim je uchwyci to zwykle ujecie gdzies ucieka :eviltong: tylko w takim razie skoro to byla Basia to gdzie jest Tinka bo jej naprawde nie widzialam a sie rozgladalam Quote
kikou Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 to z pewnością Baśka bo przecież udko Dropsa widać....:lol: Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='kikou']to z pewnością Baśka bo przecież udko Dropsa widać....:lol: widzisz jaka fajowa fota :diabloti: i Baska i Drops:cool1: A tak powaznie to taka fajna psina i tak mnie czarowala swoimi slepkami i widac ze to przylepa jest Kikou ja dzisiaj chyba jestem nieprzytomna to nie jest ucho Baski - popatrzylam sobie u Negri i to jest ta dama 1314/08 1 rok, suczka, niewielka. Bardzo czujna, rezolutna i szczekliwa. Wspaniale pilnuje. Właścicielom oddana. Szybko sie przywiązuje do opiekuna. Quote
kikou Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 cholera, zachciało Ci się zagadki robić starym Ciotkom.... nowy teleturniej: "oto ucho...zgadujcie do kogo należy...":lol: Dzisiaj zamieściłam w końcu ogłoszenie Basi w Twoim Psie... Mam mieszane uczucia... skasowali mnie z karty 75,- zł nawet nie przysłali potwierdzenia na maila, jak będzie wyglądało i ta opłata za 40 znaków łącznie ze spacjami + zdiecie.... ostatecznie umieściłam Basie samą, bo zawsze jak ktoś ma dwie suczki do wyboru to wybiera tę drugą, ą nie Basieńke..... Do tej pory z bazarku puzzelkowego otrzymałam 10,70 zł od Voc za krówke i 20,- od Słomki za wieloryba i papuge inwalidke.... Quote
GoskaGoska Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kikou poprosi dziewczyny, ze ją zaklepały , ze je szukamy domu, bo ja juz się boję , ze cos się wydarzy :angryy: . A jak ogloszenie pomoze to będziemy zbierac na następne pieski;) Quote
Slomka22 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 GoskaGoska napisał(a):Kikou poprosi dziewczyny, ze ją zaklepały , ze je szukamy domu, bo ja juz się boję , ze cos się wydarzy :angryy: . A jak ogloszenie pomoze to będziemy zbierac na następne pieski;) ja sie nie podejme telefonu bo ja juz sie o Tinke obawiam wiec nie chce kolejnych informacji dowiedziec. Poki co Basia jest w schronie bo pytalam dizs o nia pod katem ogloszen - o czym poinformowalam pania z ktora rozmawialam Quote
kikou Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ja sie dopytam w czwartek o Tine i Basie.... ale w 16tce jest dwóch pilniejszych kandydatów do ew. strzykawki ten biały ŁaciatekII ktorego kiedys na ogólnym przedstawiła Koperek i jeszcze jeden starszy, którego właściciel trafił do aresztu...no może temu z aresztu dadzą troche czasu....ale Łaciatkowi napisali, że ma 14lat....wiec szykują go powoli, powoli.... Quote
kikou Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Baśka zmieniła boks, już nie jest w 16tce bo gryzła inne staruchy.... teraz jest w 39 jest bezpieczna póki co..... Quote
kikou Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=red]Basiunia poszła dzisiaj do nowego domku!!![/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Slomka22 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Baska ja rozumiem ze ci w schronie dobrze bo Koper strzela ci foty, wszyscy Ci robia reklame a malolaty psie podporzadkwujesz sobie - jednak mimo wszystko Ty sie dobrze zastanow i szukaj chaty bo jak zdenerwujesz ciotki to bedziesz wymiatana ze schronu jak Lupek- ja poki co grzecznie prosze :mad::mad::mad: Quote
Slomka22 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='kikou'][CENTER][SIZE=4][COLOR=red]Basiunia poszła dzisiaj do nowego domku!!![/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] No a ja do niej prawie z grozbami juz wyskoczylam :P [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c045.gif[/img] Quote
kikou Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Napisała do mnie Pani z allegro, że Basiunia jest już u Niej od dzisiaj....:loveu: poprosiłam o więcej informacji ..jak się aklimatyzuje w nowym miejscu... zobaczymy..może jeszcze napisze... to oznacza, że ogłoszenie w "Twoim psie" pójdzie na marne....ale kto wie? może jakieś inne biedaczysko uda się wyadoptować... Quote
Slomka22 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A moze udalo by sie w Twoim psie podmienic Baske na czupurke albo na Tinke... Quote
kikou Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 wątpie, zamkniecie numeru jest do 5 dnia poprzedzającego miesiąca...a jutro już 12ty.... Quote
GoskaGoska Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 oj nie ma sie co martwic celem ogloszenia, bylo znalzienie domku dla suni, a moze tak jak by ktos chcial sunie to nawet nie mowic, ze to nie dokladnie ta z ogloszenia i wyslac inná sunié? Zobaczymy przynajmniej czy bédzie oddew z ogloszen. A wogole dziewczyny to ostatnio cos dobrze idze flufluflu co by nie zapeszyc ALE I ONA, I NIEWIDZIALNY, I CHORY PIESEK ( SORRY IMION NIE PAMIETAM) I MAKS I TA BABCIA BASETOWA, NO I RUDZIK DZISIAJ :)) OBY TAK DALEJ . WIDAC, JAK JEST NAS WIECEJ TO JEDNAK TO DAJE EFEKTY, KTOS COS DOLOZY I JAKOS TAM SIE KRECI - JEDNAK PODSTAWA TO OGLOSZENIA. Quote
kikou Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 rzeczywiście.... mamy chwilowo dobry moment, ogloszenia to podstawa.. czasem jest tez tak, że z ogłoszenia jednego pieska udaje sie wyadoptować innego... np. z allegro Murzynka poszedł do nowego domku Karmel... a z Allegro Śnieżki znalazła domek Balbinka... Quote
kikou Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 nasza Punia Basiunia okazała się małą terrorystką... sprawia troszke kłopotów w nowym domku...cytuje z otrzymanego maila: "...Punia atakuje naszą sunie, zaczaja siê na nią w kąciku i wypada szczekając, warcząc, szczerząc kły. Ugryzła też dziecko znajomych, tak bez powodu, jak nie pozwolili położyć jej się na kanapie … Mo¿e po tym, co przeszła ma w sobie troche złości na świat . Ale jest jednak lepiej z każdym dniem. Nasz piesek jest duży , ale łagodny i raczej nie skrzywdzi Puni, a za to Punia jest na tyle mała, że można nad nią zapanować. Liczyłam, że suczki siê polubią, a jednak bardzo konkurują o moje wzglêdy … W sumie ciągle obie mi towarzyszą, … sama chciałam. Wydaje mi siê, że da się Punię nauczyć, że to nie ona jest najważniejsza i że cała rodzina nie będzie robić tego, co ona sobie wymyśli. To mądra sunia , syn bardzo ją polubił, mimo wszystko , obiecał zapewniać jej długi spacer codziennie, bo tego potrzebuje. Chyba siê uspokaja, i chyba jej u nas mimo wszystko dobrze, chyba nabiera zaufania....mimo wszystko jej obecność daje nam du¿o radości. To faktycznie taka mała kuleczka , aczkolwiek nie bez wad, ale siê stara i ona i my -) ..." Quote
GoskaGoska Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 oj nie ladnie nie ladnie :mad: kurcze dobrze , ze trafila na cierpliwą kobietę. A cos kioku odpisalas tej Pani ? Kurcze moze jej cos napiszesz jakie rady, pewnie wiesz co ma robic....a jak tam ogloszenie w gazecie juz się pojawilo czy jeszcze nie ? Quote
kikou Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Gosia... oczywiscie zawsze odpisuje wszystkim co mi dadza jakis znak o naszych sierotkach.... ale nie mecze nikogo radami nieproszona... jestem pewna, ze Pani doswiadczona da sobie super rade z masza malutka zolzunia:evil_lol: Quote
ecci Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 nie dość, że nasza Baśka wygląda jak Kanapka, to widzę, że charakterki mają równe sobie:diabloti: Quote
Neris Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Aga Visenna dorwała się dzisiaj do telefonu, dzwoniła wypytując o wrocławskie psiaki. Ale się ucieszyła że Basieńka ma dom! Quote
Recommended Posts