Jump to content
Dogomania

PUNIA vel BASIA ...buraska bez szans..., poszła do nowego DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór Basiu :)
Poszla prosba do GW i WW o zamieszczeniu ogloszenia o tresci
Przesympatyczna suczka o imieniu Basia wypatruje codziennie swojego kochającego domu zza krat w schronisku. Jeżeli możesz zmienić jej życie to zrób to jak najszybciej. Jest to 10 letnia suczka, ktora zostala znaleziona 25-07-2008.
Jej numer w schronisku 1258/08
Suczka jest spokojna, nieszczekliwa, łagodna, rezolutna, milutka dla człowieka, potrafi żyć z innymi zwierzakami....tel: 0792 333 938

Posted

dziewczyny wydaje mi się, ze ją znam:-(

W moim bloku na Jarzębinowej, boczna Sudeckiej (czyli te okolice) mieszkał żul. On miał właśnie taką sunię. Sprawdzcie czy reaguje na imię Punia.
We Wrocku nie mieszkam już 2 lata więc nie wiem, czy nadal tam mieszka czy nie
Jutro zadzwonię do koleżanki, która mieszka w moim mieszkaniu i zapytam czy on nadal ją ma czy nie.
jeśli to ona to nie liczylabym na to, że ją odbierze i lepiej by było gdyby nigdy już do niego nie wróciła...

Jesli to ona to on wziął ją ze schronu jakieś 5 lat temu i miała wtedy z 1,5 roku, jest wysterylizowana.
Ale ze zdjęcia to ona.....:-(

Posted

przez przypadek weszłam na ten wątek, patrzę na zdjęcia i coś mi się ten pies za bardzo znajomy wydaje. Czytam dalej wszytsko się zgadza.
No a jak zobaczyłam tą fotę z bliska to już wiedziałam ze to pysio Puni:-(

Gośc ma dwóch synów tzn jest ich ojczymem.
Ci chłopcy bardzo kochali Punię, opiekowali się nią, nie miałam zastrzeżeń. No a potem umarła ich mama i on wywalił tych chłopaków z domu. Punia została, bo nie mieli gdzie jej zabrać.
Niedługo potem ja się wyprowadzałam, ale jeszcze wtedy Puni nie działa się krzywda.
A tu teraz takie kwiatki:shake:

Posted

no właśnie....też o tym myślałam w nocy(zammiast spać:evil_lol:)
może miałabyś jakiś telefon, namiar na tego ojczyma chociaż żeby zapytać o chłopców...a oni w ogóle dorośli byłi czy dzieciaki?

Posted

Dziewczyny tam to patologia.
Obaj chłopcy byli opóźnieni w rozwoju. Jeden wylądował w poprawczaku za kradzież. Drugi młodszy najpierw mieszkał u dorosłej siostry też z problemami, a potem w domu dziecka.
Oni nie wezmą Puni bo sami kątem u ludzi pomieszkują. Nie wiem jak teraz bo nie ma mnie tam od dwóch lat, ale z tego co moja lokatorka mówiła, to sytuacja wcale się nie poprawiła.

Także Punia iech szuka nowego domu, dla niej będzie zdecydowanie lepiej.

A i zmieńcie wiek ona nie ma 10 lat tylko jest psiakiem w średnim wieku