Slomka22 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no psinko o pieknych oczetach idziemy na wirtualny spacer... Quote
Slomka22 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no psiunko - zapotrzebowanie na Twoje ogloszenia w gazecie wyslane ;) Specjalna prosba o twoja fote tez Quote
Slomka22 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Dobry wieczór Basiu :) Poszla prosba do GW i WW o zamieszczeniu ogloszenia o tresci Przesympatyczna suczka o imieniu Basia wypatruje codziennie swojego kochającego domu zza krat w schronisku. Jeżeli możesz zmienić jej życie to zrób to jak najszybciej. Jest to 10 letnia suczka, ktora zostala znaleziona 25-07-2008. Jej numer w schronisku 1258/08 Suczka jest spokojna, nieszczekliwa, łagodna, rezolutna, milutka dla człowieka, potrafi żyć z innymi zwierzakami....tel: 0792 333 938 Quote
kikou Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 ufff... żeby to coś pomogło!!! jak sie zacznie usypianie to Basia poleci jako jedna z pierwszych...bo teraz jest chyba najstarsza..... Quote
Slomka22 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Kikou bedziemy oglaszac i bede slac ogloszenia d oGW i ww az do skutku :) I napewno tez znajdzie domek bo to taka fajna sunia Quote
Slomka22 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tak jak Ci Basienko obiecalam - znow GW i WW maja na swojej skrzynce Twoje ogloszenie :) i wiesz tak do skutku :D Quote
kikou Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 SUPER, ze Jesteś taka nieustępliwa!!! Quote
jogi Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 dziewczyny wydaje mi się, ze ją znam:-( W moim bloku na Jarzębinowej, boczna Sudeckiej (czyli te okolice) mieszkał żul. On miał właśnie taką sunię. Sprawdzcie czy reaguje na imię Punia. We Wrocku nie mieszkam już 2 lata więc nie wiem, czy nadal tam mieszka czy nie Jutro zadzwonię do koleżanki, która mieszka w moim mieszkaniu i zapytam czy on nadal ją ma czy nie. jeśli to ona to nie liczylabym na to, że ją odbierze i lepiej by było gdyby nigdy już do niego nie wróciła... Jesli to ona to on wziął ją ze schronu jakieś 5 lat temu i miała wtedy z 1,5 roku, jest wysterylizowana. Ale ze zdjęcia to ona.....:-( Quote
Slomka22 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 i brak mi słów .... Basienko znajdziemy domek - KOCHAJACY domek dla Ciebie i jeszcze bedziesz szczesliwa psinka Quote
Slomka22 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Basienko dobranoc i oby jutro było łaskawsze dla Ciebie Quote
jogi Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 przez przypadek weszłam na ten wątek, patrzę na zdjęcia i coś mi się ten pies za bardzo znajomy wydaje. Czytam dalej wszytsko się zgadza. No a jak zobaczyłam tą fotę z bliska to już wiedziałam ze to pysio Puni:-( Gośc ma dwóch synów tzn jest ich ojczymem. Ci chłopcy bardzo kochali Punię, opiekowali się nią, nie miałam zastrzeżeń. No a potem umarła ich mama i on wywalił tych chłopaków z domu. Punia została, bo nie mieli gdzie jej zabrać. Niedługo potem ja się wyprowadzałam, ale jeszcze wtedy Puni nie działa się krzywda. A tu teraz takie kwiatki:shake: Quote
Slomka22 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 dzien dobry Basienko Jogi a moze ktorys z tych chlopakow by ja wzial skoro ja bardzo kochali to moze znajda jakis kawalek podlogi dla niej Quote
kikou Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 no właśnie....też o tym myślałam w nocy(zammiast spać:evil_lol:) może miałabyś jakiś telefon, namiar na tego ojczyma chociaż żeby zapytać o chłopców...a oni w ogóle dorośli byłi czy dzieciaki? Quote
jogi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Dziewczyny tam to patologia. Obaj chłopcy byli opóźnieni w rozwoju. Jeden wylądował w poprawczaku za kradzież. Drugi młodszy najpierw mieszkał u dorosłej siostry też z problemami, a potem w domu dziecka. Oni nie wezmą Puni bo sami kątem u ludzi pomieszkują. Nie wiem jak teraz bo nie ma mnie tam od dwóch lat, ale z tego co moja lokatorka mówiła, to sytuacja wcale się nie poprawiła. Także Punia iech szuka nowego domu, dla niej będzie zdecydowanie lepiej. A i zmieńcie wiek ona nie ma 10 lat tylko jest psiakiem w średnim wieku Quote
Slomka22 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 witaj Basieńko Jogi to ile ona teraz moze miec? Quote
kikou Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 skoro 10letnia Basia okazała się 6letnią Punią to zmieniam tytuł i trzebaby to też w ogłoszeniach pozmieniać.... Quote
Recommended Posts