Jump to content
Dogomania

PUNIA vel BASIA ...buraska bez szans..., poszła do nowego DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pozwoliłam sobie troszkę zmodyfikować ogłoszenie Puni;) na blogu wyborczej wrocławskiej

ps
Czy ogłoszenia papierowe dalej się ukazują, czy przeszli na modłę krakowska, czyli tylko net, albo platne

Posted

juz kiedys zastanawialysmy sie nad ogloszeniami w kolorowych czasopismach...

dzisiaj sprawdzilam ceny: najtanszy modul w szmatlawcach typu Tina czy Teletydzien kosztuje 5800,-:eek2::eek2::eek2:
wiec tam raczej mozemy zapomniec o ogloszeniu.....

natomiast w "Moim psie" sytuacja wyglada tak:

Jednorazowa emisja ogłoszenia w miesięczniku "Mój Pies" kosztuje 10 zł za każdą rozpoczętą linijkę (22 znaki) tekstu. Dodatkowo, aby wyróżnić ogłoszenie oferujemy możliwość opublikowania go w ramce (+15 zł), w ramce ze zdjęciem (+ 55 zł) lub na kolorowym tle (+ 20 proc. kwoty).

Ogłoszenia do miesięcznika "Mój Pies" przyjmujemy do 5. dnia miesiąca poprzedzającego emisję.

Czyli gdyby tak wystawic Basie i moze Czupurka razem(chociaz pewnie nie pozwola dwoch pieskow razem)...
ale tak sobie spekuluje, gdyby jakas dobra dusza polaczyla mam zdiecie Basi i Czupurka i tekst zmiescilybysmy w 4 linijkach to wyniosloby 95 zlotych....

gdybysmy sie sprezyly to moznaby te biedaki w grudniowym wydaniu umiescic....

co Wy na to?

ja mam wrazenie, ze akurat Basiunia z tym burkowatym wygladem ma marne szanse w internecie, na allegro czy innych portalach...wystawiam ja na allegro od dwoch miesiecy, z tego raz z wyroznieniem i bardzo malo kto tam w ogole zaglada....

na wyroznione allegro Basi zajrzalo mniej osob niz na zwykle allegro Balbinki