kikou Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 ciekawe jak sie teraz sprawuje...czy juz grzeczniejsza? Quote
kikou Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 dzisiaj kupiłam "twojego psa"....bo już myślałam, że wcale nie wydrukowano ogłoszenia dla Basiunki (co za szczęscie, że to juz nie potrzebne), ogłoszenie jest...ale nawet jedna osoba nie zadzwoniła....więc na przyszłość można sobie chyba podarowac ogłaszanie bezdomnych psiakow tam...... Quote
GoskaGoska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 nikt nie zadzwonil :shake: oj myslalam, ze będzie większy oddew i inny psiak skorzysta, widac gazetę kupują własciciele psow co nie myslą o adopcji, moze jak by byl artykul to jakie by bylo zainteresowanie, ale moze jeszcze ktos zadzwoni to moze Tinkę, albo Norę wcisniesz :eviltong: w sumie to miesięcznik a mamy dopiero 9 grudnia Quote
alexsandra Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dobre pytanie. Sama sie zastanawiam czy Puni zachowanie się zmienia :diabloti:. Udaje aniołka, ale nie ze mną te numery. Ale spuszczam ją ze smyczy, o ile nie ma innych ludzi lub psów w pobliżu, na szczęście mieszkamy blisko Odry, wiec miejsca jest dosyć. Minął jej miesiac u nas i jakoś nie skruszała :evil_lol:. Gdybym umiała wkleiła bym zdjęcie, ale nie póki co dałam tylko do mojego profilu. Quote
kikou Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 witamy nową Panią naszej niegrzecznej Puni-Basiuni:evil_lol:... zajrzałam do profilu ale zdięć nie znalazłam:shake::shake: Quote
ecci Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ja również witam nową Panią Basi, jestem jej wielką fanką...bo przypomina mi moją Kanapkę, która również była niezłym diabłem:diabloti: Quote
alexsandra Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No to co ja mam zrobić, żeby zdjęcia się pokazały ? Dostałam przed chwilą wiadomość, że zostały one zaakceptowane przez administratora w dogomanii. Zresztą Punia się nie zmieniła, .... nie chce schudnąć :lol:. Dziś dostała transporterek do auta , ponieważ na siedzeniu dwóch piesków nie upchniemy, prócz tego, że by się zagryzły i linkę - smycz do biegania przy rowerze. Jeszcze nie wie, co ją czeka na wiosnę. :diabloti: Quote
jogi Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 no to teraz Punia ma przewalone:evil_lol: Quote
kikou Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 nie miałam czasu pochwalic sie.... ale gdzieś 2 tygodnie temu dane mi było spotkac "na żywo" złosniczke Punie -Basiunie.... ma sie przecudownie w nowym domku.... ślicznie wygląda, jest dalej taką okrągłą kuleczką jak jeszcze w schronisku była... i ma "foszki" jak prawdziwa królewna ale miała szczęście mała złośnica, że nowa Rodzina pokochała ją taką jaka jest....:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts