Delph Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Sunia dzisiaj rozplątała siatkę ogrodzenia i uciekła :-o Na szczęście kryzys już zażegnany (dzięki wspaniałym ludziom, którzy ją znaleźli), ale tak na przyszłość to ona raczej nie powinna mieszkać w domu z "siatkowanym" ogrodzeniem. Solidna podmurówka i lity płot albo mieszkanie w bloku, niestety :shake: Już poprzedni właściciele wspominali o jej "zdolnościach" w wydostawaniu się, ale nie wierzyliśmy... Trzymajcie kciuki żeby znów czegoś nie wykombinowała... Kochający domek bardzo pilnie potrzebny! Quote
Delph Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Do góry piesku, szukamy domu... Czy jest ktoś kto mógłby jej zrobić allegro? Zwrócę ewentualne koszty, tylko proszę o pomoc, bo sama nie potrafię :( Quote
anetek100 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 .................................................... Quote
Beata19 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja ewentualnie mogłabym zrobić chodź nigdy nie robiłam allegro pieskom!!! musiałbyś daćmi tekst i wszystko co miałaoby siętam znaleść! Quote
Delph Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Beata19: bardzo dziękuję, ja nawet nie mam konta na allegro :shake: Jeżeli podasz mi maila na pw to prześlę Ci zdjęcia do zamieszczenia. Przeglądałam właśnie jak wyglądają podobne ogłoszenia i proponuję coś takiego (poprawiajcie co się da, ja piszę takie cuś pierwszy raz): "Przyjazna młoda suczka Sonia - grozi jej schronisko - pomóż! Sonia to młoda, około 8-miesięczna sunia. Czeka na dom, ponieważ jej właściciele już się nią znudzili... Jest bardzo wesoła i towarzyska, nie przejawia agresji wobec ludzi i psów. Jest bardzo dobrze wychowana, może zamieszkać zarówno w miejskim bloku jak i w domu z ogrodem. Z racji swojego wieku ma mnóstwo energii, uwielbia się bawić i biegać. Cieszy się każdym przejawem zainteresowania ze strony człowieka. Jest całkowicie zdrowa i w świetnej kondycji. To bardzo ufna i mądra sunia, która czeka pilnie na dom, ponieważ grozi jej oddanie do schroniska... Zostało jej już mało czasu, jeśli możesz, pomóż nam w znalezieniu jej wspaniałego domu. Kontakt: Mail: [email protected] Telefon : 508 430 284 lub 668 841 968 Możliwy dowóz na terenie całej Polski ZASTRZEGAM, ŻE PIES JAKO ŻYWE STWORZENIE NIE JEST RZECZĄ! Warunkiem adopcji psa jest podpisanie umowy adopcyjnej. Aukcja ma na celu znalezienie pieskowi dobrego domu. Złożenie oferty nie jest jednoznaczne z nabyciem psa. Przed złożeniem oferty zadzwoń lub napisz. Zastrzegam sobie możliwość wyboru najbardziej odpowiedniego domu dla psa, jak również możliwość wcześniejszego zakończenia aukcji. Jeżeli nie możesz, nie chcesz adoptować pieska - NIE OBSERWUJ- w ten sposób wzbudzasz niepotrzebne nadzieje. " W okienku "dodatkowe informacje o przesyłce i płatności" przeważnie jest: Aukcja charytatywna No i jak najwięcej zdjęć oczywiście :p Quote
Beata19 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ok dzisija już nie dam rady postaram się jutro do południa!! eimail to [email protected] jak coś to będę pytać!@ Pozdrawiam Quote
Beata19 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://www.allegro.pl/item430297664_przyjazna_mloda_suczka_grozi_jej_schronisko.html mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam?!?!?!!?!? Quote
Delph Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Beata19: Super, dopiero teraz zobaczyłam aukcję, bardzo dziękuję :Rose: Można by zmienić przesyłkę pocztową ;) i płeć, ale to małe szczegóły i tak w opisie jest wyraźnie zaznaczone, że to suczka. Jeszcze raz wielkie dzięki, może w ten sposób sunia znajdzie swoje miejsce na ziemi :-( ... Quote
Beata19 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Delph napisał(a):Beata19: Super, dopiero teraz zobaczyłam aukcję, bardzo dziękuję :Rose: Można by zmienić przesyłkę pocztową ;) i płeć, ale to małe szczegóły i tak w opisie jest wyraźnie zaznaczone, że to suczka. Jeszcze raz wielkie dzięki, może w ten sposób sunia znajdzie swoje miejsce na ziemi :-( ... Faktycznie ale ze mnie gapa:oops: dziękuję za uwagi... Już zmienione...;) Quote
anetek100 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 musze pilnie dac offa....przy okazj sunieczka sie podniesie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10826480#post10826480 blagamy o pomoc Quote
Tosia2 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Rany... Czas leci a my jesteśmy wciaż w punkcie wyjscia... Domek musi się szybko znaleść, bo nawet nie chcę myśleć co by było jeśli tymczas dobiegnie końca.... Po tym jak poznała tylu dobrych ludzi na swej drodze, schronisko bolałoby jeszcze bardziej.... :-( Quote
Belula Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No i nic się nie dzieje? Taka piękna, i wesoła sunia?! Quote
Beata19 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Sunia ma jednego obserwatora na allegro...:roll: Może ktoś dzwonił...???? Quote
Delph Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dzwonił wczoraj rano pewien pan, chciał się dowiedzieć szczegółów i gdzie może zobaczyć sunię, przekierowałam go do Tosi, obiecał że zadzwoni i... więcej się nie odezwał :-( Czekamy więc dalej, może suni wreszcie dopisze szczęście. Quote
Recommended Posts