Tosia2 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Nie zakładałam wątku szczerze mówiac bo straciłam nadzieje ze uda sie jej ten DT znaleść... :( Są wątki 4 innych psiaków i nic... ale dobrze, wkleję jej zdjecie.... Ja juz emocjonalnie nie wytrzymuje tego napiecia... Mamy za moło mocy przerobiwych a za duzo nieszczęście... Ta sunia nawet w nocy mi si śniła, bo jest naprawdę wyjatkowa...tylko co z tego.. kundelek jakich wiele... :placz::placz::placz: Quote
Tosia2 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 To jest Kamilka... Tak łagodnego, poczciwego o bezproblemowego psa dawno nie widziałam.... :( Quote
Lionees Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Widać jaka bije z niej dobroć i łagodność,baardzo mi jej szkoda,ale jak większość tutaj jestem zapsiona,mam 5 sztuk w domu i nie dam rady:shake::-(.Chyba jedyna nadzieja,to ogłoszenia Tosiu,a może załóż jej wątek,może czterem się nie poszczęściło,a do niej właśnie uśmiechnie się szczęście?W schronie jej nie widzę,ona jest zbyt delikatna i uległa,nie da sobie rady:placz: Quote
Delph Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Zrobiłam Kami w biegu kilka ogłoszeń, zawsze coś :-( Od razu widać, że kochana sunia... ale.gratka.pl/ogloszenie/1723696_bardzo_pilne_lagodna_poczciwa.html adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,1685,Lw==.html adopcje.org/ warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Bardzo-pilne-suczka-Kamilka-ma-tylko-2-dni-W0QQAdIdZ82723423 ogloszenia.yellowpages.pl/ eoferty.com.pl/id94947.html zwierzeta.low.pl/og507409.htm Quote
anetek100 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 to że dziewczynka to widać,jest tak pocieszna ze od razu pokazala :cool3:hihihi ja tez porobie ogloszenia Quote
Beata19 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 co u Soni??? I tej drugiej slicznej suni??? Quote
Delph Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 U Soni w porządku, niedługo pewnie spotkamy się osobiście z jej nowymi właścicielami to wypytamy o szczegóły ;) Druga suczka, z tego co dowiedziałam się kilka dni temu, przebywa w przytulisku i szuka domu, czeka też na operację przepukliny, która zrobiła jej się po operacji :-( Przez to jej adopcja jest nieco utrudniona, ale mocno trzymam za nią kciuki... Podobno jest super łagodna do psów i kotów, jakby ktoś jeszcze mógł ją ogłaszać, to przyda się ta informacja. Quote
Delph Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sonia już po szczepieniu, teraz jej nowi właściciele planują chipowanie. Są w niej zakochani, w ogóle nie narzekają :loveu: Kochana Sonieczka podobno jest bardzo grzeczna i posłuszna :multi: Wiedziała jak się wkupić w serca nowych Państwa ;) Quote
Recommended Posts