Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie zakładałam wątku szczerze mówiac bo straciłam nadzieje ze uda sie jej ten DT znaleść... :( Są wątki 4 innych psiaków i nic... ale dobrze, wkleję jej zdjecie.... Ja juz emocjonalnie nie wytrzymuje tego napiecia... Mamy za moło mocy przerobiwych a za duzo nieszczęście... Ta sunia nawet w nocy mi si śniła, bo jest naprawdę wyjatkowa...tylko co z tego.. kundelek jakich wiele... :placz::placz::placz:

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać jaka bije z niej dobroć i łagodność,baardzo mi jej szkoda,ale jak większość tutaj jestem zapsiona,mam 5 sztuk w domu i nie dam rady:shake::-(.Chyba jedyna nadzieja,to ogłoszenia
Tosiu,a może załóż jej wątek,może czterem się nie poszczęściło,a do niej właśnie uśmiechnie się szczęście?W schronie jej nie widzę,ona jest zbyt delikatna i uległa,nie da sobie rady:placz:

Posted

Zrobiłam Kami w biegu kilka ogłoszeń, zawsze coś :-( Od razu widać, że kochana sunia...

ale.gratka.pl/ogloszenie/1723696_bardzo_pilne_lagodna_poczciwa.html
adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,1685,Lw==.html
adopcje.org/
warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Bardzo-pilne-suczka-Kamilka-ma-tylko-2-dni-W0QQAdIdZ82723423
ogloszenia.yellowpages.pl/
eoferty.com.pl/id94947.html
zwierzeta.low.pl/og507409.htm

Posted

U Soni w porządku, niedługo pewnie spotkamy się osobiście z jej nowymi właścicielami to wypytamy o szczegóły ;)

Druga suczka, z tego co dowiedziałam się kilka dni temu, przebywa w przytulisku i szuka domu, czeka też na operację przepukliny, która zrobiła jej się po operacji :-( Przez to jej adopcja jest nieco utrudniona, ale mocno trzymam za nią kciuki...
Podobno jest super łagodna do psów i kotów, jakby ktoś jeszcze mógł ją ogłaszać, to przyda się ta informacja.

Posted

Sonia już po szczepieniu, teraz jej nowi właściciele planują chipowanie. Są w niej zakochani, w ogóle nie narzekają :loveu: Kochana Sonieczka podobno jest bardzo grzeczna i posłuszna :multi:
Wiedziała jak się wkupić w serca nowych Państwa ;)