Isadora7 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No tak zaplułam oba monitory a klawiatura legła w gruzach :roflt::roflt::roflt:
majqa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 I pomyśleć....jeśli to był wyraz powagi i dostojeństwa Goni, to całe szczęście, że nie żartowała!!! :cool1:
sleepingbyday Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 gówno zasadzka - inaczej pierd z kleksem :diabloti:. no to się przyznam (i po tym rozpoznaja mnie wszyscy znajomi....:oops:) -kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i dziwy, gdyz anatomicznie nie różnię sie od przeciętnego posiadacza odbytu... :cool1:
Isadora7 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [B]To ja dołożę wykładzik o bączkach...[/B] Gazy, które wydalamy z siebie, są rzeczą jak najbardziej naturalną. Ba - posiadają one także swoje plusy. Informują bowiem statystycznego Kowalskiego, że nadchodzi właśnie ten moment, by zasiąść na tronie i wyrzeźbić figurkę w ubikacji. Niestety, jak donoszą empiryczne obserwacje, wielu ludzi ma problemy z bezstresowym wydalaniem z siebie gazu o wdzięcznej nazwie “bąk”. Wiąże się to z przyjętymi w obecnej kulturze normami, które rozpowszechniają teorię, iż publiczne pierdzenie jest wyrazem braku wychowania. Jedyną reakcją redakcji kupaonline na takie zjawisko może być tylko i wyłącznie stanowcze NIE. Nikt nie powinien wkładać człowieka w ramy konwenansu. Nie psujmy sobie samopoczucia tylko i wyłącznie ze względu na innych ludzi, którzy także pierdzą. Nie powinno być problemem pierdnięcie sobie w miejscu publicznym. Jedyną normą, jaką należałoby przestrzegać, jest unikanie rozpowszechniania gazów w małych pomieszczeniach, których objętość jest mniejsza niż 50 m³. Przytrzymywanie w organiźmie gazów może szkodzić naszemu zdrowiu. Zatrzymujemy bowiem w naszym wnętrzu substancje, które są tylko i wyłącznie niechcianym produktem przemiany materii. Każdy dobrze wie, że nie czuje się zbyt komfortowo, nie mogąc legalnie wypuścić z siebie gazu. Najczęściej objawia się to bulami w podbrzuszu, których tylko dzięki lekkiej zmianie nastawienia można by uniknąć. Proszę zatem zadać sobie pytanie, czy warto cierpieć tylko po to, by nie wychodzić poza ramy konwenansu?
majqa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='sleepingbyday'](...) kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i dziwy (...)[/quote] Przypuszczałam, że jesteś niezwykła. :loveu: Teraz mam pewność. Widzę również, że rzuciłaś nowe tematy - cuda i dziwy. Jeśli dziwy się nie obrażą, jestem za nimi!!! :sg168::roflt::roflt::roflt:
Isadora7 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='sleepingbyday']gówno zasadzka - inaczej pierd z kleksem :diabloti:. no to się przyznam (i po tym rozpoznaja mnie wszyscy znajomi....:oops:) -kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i [SIZE=5]dziwy[/SIZE], gdyz anatomicznie nie różnię sie od przeciętnego posiadacza odbytu... :cool1:[/quote] Majqa masz rację gówniany temat już przerobiony czas na rozrywkę a co za tym idzie... [B]dziwy[/B] :evil_lol::evil_lol:
majqa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wiem, że to wątek Pixie ale powinniśmy sobie pomagać. Właśnie dostałam rozpaczliwego maila, że ten pan potrzebuje opiekuna dla swego pupila. Kto pomoże??? [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/1536/basszusrw2.jpg[/IMG]
Isadora7 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wrzuć go na jamniki w potrzebie - długi taki.... Jak zrobisz tekst to wystawię mu allegro. :megagrin::megagrin:
agaga21 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Gonia! co za doświadczenie(chylę czoła) ...z przykrością muszę stwierdzić ze co najmniej połowa rodzajów gówien jest mi obca...ale pocieszam się że jeszcze tyle możliwości przede mną.
agaga21 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='majqa']Wiem, że to wątek Pixie ale powinniśmy sobie pomagać. Właśnie dostałam rozpaczliwego maila, że ten pan potrzebuje opiekuna dla swego pupila. Kto pomoże??? [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/1536/basszusrw2.jpg[/IMG][/quote] zgłaszam się na ochotnika! dam maleństwu dom stały!
Isadora7 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='agaga21']zgłaszam się na ochotnika! dam maleństwu dom stały![/quote] A zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną?
agaga21 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Isadora7']A zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną?[/quote] i wywiad środowiskowy...yyy muszę pomyśleć:oops:
agaga21 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no dobra,zapraszam,właśnie robię karpatkę:eviltong: więc można mi zrobić "nalot" przedadopcyjny
agaga21 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Isadora7']Wiesz ta karpatka.... mniam... ale moze to być odczytane jako przekupstwo:evil_lol::evil_lol:[/quote] a! i mam jeszcze czerwone wino półsłodkie!
Isadora7 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='agaga21']no dobra,zapraszam,właśnie robię karpatkę:eviltong: więc można mi zrobić "nalot" przedadopcyjny[/quote] Wiesz ta karpatka.... mniam... ale moze to być odczytane jako przekupstwo:evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='majqa']No fakt, Goniuś zaprowadziła istny porządek, by nie powiedzieć, że uporządkowała temat. :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Chciałas powiedzieć: WYCZERPAŁA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tengusia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Gonia wyslalam ci wczoraj pw dostalas :roll:
GoniaP Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Wracając do Pixuni, to miałam dziś telefon od chłopaka, który wypatrzył Pixie na Naszej Klasie! Rozmowa była długa i wydawało się, że konkretna, jednak na razie nie dostałam obiecanego maila. Szkopuł w tym, że ma już 2 sunie RN i jedną Amstaffkę - miłośnicy TTB. Nie wiem jednak, czy o tak przepełniony dom nam chodzi. Mnie się marzy, by Pixie była wyniesiona na przysłowiowe piedestały i zbierała 100% czułości od nowych właścicieli...
agaga21 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 boję się że 3 zdrowe suki+1 połamana Pixie=jedna wielka dominacja!
GoniaP Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='Tengusia']Gonia wyslalam ci wczoraj pw dostalas :roll:[/quote] Dostałam, i spróbuję to zrobić dziś. Tengusiu, mnie prawie w ogóle nie ma w domu, bo siedzę przy Pixie, gdzie nie mam dostępu do kompa :shake:
Tengusia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='GoniaP']Dostałam, i spróbuję to zrobić dziś. Tengusiu, mnie prawie w ogóle nie ma w domu, bo siedzę przy Pixie, gdzie nie mam dostępu do kompa :shake:[/quote] rozumiem cie :calus:poczekam wiec spokojnie ;)
medar Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sorry za OFF-a, Goniu, wpadnij na chwilę na wątek Czarnego i przeczytaj najnowsze wieści. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/katowany-bestialsko-pies-pod-warszawa-121259/index25.html#post11180284[/URL]
GoniaP Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='medar']Sorry za OFF-a, Goniu, wpadnij na chwilę na wątek Czarnego i przeczytaj najnowsze wieści. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/katowany-bestialsko-pies-pod-warszawa-121259/index25.html#post11180284[/URL][/quote] Już to wyśledziłam ;)
Recommended Posts