Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gówno zasadzka - inaczej pierd z kleksem :diabloti:.
no to się przyznam (i po tym rozpoznaja mnie wszyscy znajomi....:oops:) -kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i dziwy, gdyz anatomicznie nie różnię sie od przeciętnego posiadacza odbytu... :cool1:

Posted

[B]To ja dołożę wykładzik o bączkach...[/B]

Gazy, które wydalamy z siebie, są rzeczą jak najbardziej naturalną. Ba - posiadają one także swoje plusy. Informują bowiem statystycznego Kowalskiego, że nadchodzi właśnie ten moment, by zasiąść na tronie i wyrzeźbić figurkę w ubikacji. Niestety, jak donoszą empiryczne obserwacje, wielu ludzi ma problemy z bezstresowym wydalaniem z siebie gazu o wdzięcznej nazwie “bąk”. Wiąże się to z przyjętymi w obecnej kulturze normami, które rozpowszechniają teorię, iż publiczne pierdzenie jest wyrazem braku wychowania. Jedyną reakcją redakcji kupaonline na takie zjawisko może być tylko i wyłącznie stanowcze NIE. Nikt nie powinien wkładać człowieka w ramy konwenansu. Nie psujmy sobie samopoczucia tylko i wyłącznie ze względu na innych ludzi, którzy także pierdzą. Nie powinno być problemem pierdnięcie sobie w miejscu publicznym. Jedyną normą, jaką należałoby przestrzegać, jest unikanie rozpowszechniania gazów w małych pomieszczeniach, których objętość jest mniejsza niż 50 m³.

Przytrzymywanie w organiźmie gazów może szkodzić naszemu zdrowiu. Zatrzymujemy bowiem w naszym wnętrzu substancje, które są tylko i wyłącznie niechcianym produktem przemiany materii. Każdy dobrze wie, że nie czuje się zbyt komfortowo, nie mogąc legalnie wypuścić z siebie gazu. Najczęściej objawia się to bulami w podbrzuszu, których tylko dzięki lekkiej zmianie nastawienia można by uniknąć. Proszę zatem zadać sobie pytanie, czy warto cierpieć tylko po to, by nie wychodzić poza ramy konwenansu?

Posted

[quote name='sleepingbyday'](...) kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i dziwy (...)[/quote]
Przypuszczałam, że jesteś niezwykła. :loveu: Teraz mam pewność. Widzę również, że rzuciłaś nowe tematy - cuda i dziwy. Jeśli dziwy się nie obrażą, jestem za nimi!!! :sg168::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='sleepingbyday']gówno zasadzka - inaczej pierd z kleksem :diabloti:.
no to się przyznam (i po tym rozpoznaja mnie wszyscy znajomi....:oops:) -kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i [SIZE=5]dziwy[/SIZE], gdyz anatomicznie nie różnię sie od przeciętnego posiadacza odbytu... :cool1:[/quote]

Majqa masz rację gówniany temat już przerobiony czas na rozrywkę a co za tym idzie... [B]dziwy[/B] :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wiem, że to wątek Pixie ale powinniśmy sobie pomagać. Właśnie dostałam rozpaczliwego maila, że ten pan potrzebuje opiekuna dla swego pupila.
Kto pomoże???

[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/1536/basszusrw2.jpg[/IMG]

Posted

Gonia! co za doświadczenie(chylę czoła) ...z przykrością muszę stwierdzić ze co najmniej połowa rodzajów gówien jest mi obca...ale pocieszam się że jeszcze tyle możliwości przede mną.

Posted

[quote name='majqa']Wiem, że to wątek Pixie ale powinniśmy sobie pomagać. Właśnie dostałam rozpaczliwego maila, że ten pan potrzebuje opiekuna dla swego pupila.
Kto pomoże???

[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/1536/basszusrw2.jpg[/IMG][/quote]

zgłaszam się na ochotnika! dam maleństwu dom stały!

Posted

[quote name='Isadora7']Wiesz ta karpatka.... mniam... ale moze to być odczytane jako przekupstwo:evil_lol::evil_lol:[/quote]
a! i mam jeszcze czerwone wino półsłodkie!

Posted

[quote name='agaga21']no dobra,zapraszam,właśnie robię karpatkę:eviltong: więc można mi zrobić "nalot" przedadopcyjny[/quote]

Wiesz ta karpatka.... mniam... ale moze to być odczytane jako przekupstwo:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']No fakt, Goniuś zaprowadziła istny porządek, by nie powiedzieć, że uporządkowała temat. :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Chciałas powiedzieć: WYCZERPAŁA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wracając do Pixuni, to miałam dziś telefon od chłopaka, który wypatrzył Pixie na Naszej Klasie! Rozmowa była długa i wydawało się, że konkretna, jednak na razie nie dostałam obiecanego maila. Szkopuł w tym, że ma już 2 sunie RN i jedną Amstaffkę - miłośnicy TTB. Nie wiem jednak, czy o tak przepełniony dom nam chodzi. Mnie się marzy, by Pixie była wyniesiona na przysłowiowe piedestały i zbierała 100% czułości od nowych właścicieli...

Posted

[quote name='Tengusia']Gonia wyslalam ci wczoraj pw dostalas :roll:[/quote] Dostałam, i spróbuję to zrobić dziś. Tengusiu, mnie prawie w ogóle nie ma w domu, bo siedzę przy Pixie, gdzie nie mam dostępu do kompa :shake:

Posted

[quote name='GoniaP']Dostałam, i spróbuję to zrobić dziś. Tengusiu, mnie prawie w ogóle nie ma w domu, bo siedzę przy Pixie, gdzie nie mam dostępu do kompa :shake:[/quote]

rozumiem cie :calus:poczekam wiec spokojnie ;)

Posted

Sorry za OFF-a, Goniu, wpadnij na chwilę na wątek Czarnego i przeczytaj najnowsze wieści.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/katowany-bestialsko-pies-pod-warszawa-121259/index25.html#post11180284[/URL]

Posted

[quote name='medar']Sorry za OFF-a, Goniu, wpadnij na chwilę na wątek Czarnego i przeczytaj najnowsze wieści.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/katowany-bestialsko-pies-pod-warszawa-121259/index25.html#post11180284[/URL][/quote]

Już to wyśledziłam ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...