Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga i Eto']na górze każdej wypowiedzi masz numerek, liknij w ten numerek i w oddzielnyhm okienku pojawi sie tylko ten post

np.numer mojego posta to 2525[/quote] Ale to proste! :evil_lol: Dziękuję Aga!!!:loveu:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ra_dunia']Oj tak - zrośnięte kości na zmianę pogody jeszcze parę ładnych lat mogą boleć... :(
Ma nadzieję, że Pixunię będą bolały jak najrzadziej i jak najsłabiej...[/quote]
trochę mnie to uspokoiło bo myślałam że znowu coś się dzieje złego z łapką.biedna dziewczynka,pewnie będzie odczuwała ból przy zmianach ciśnienia i nawet nie da po sobie znać że cierpi :(

Posted

No więc,
wstawiłam Pixie na stronę schroniska, w polu 'opis' wkleiłam tekst Majqi. Wszystko było cacy.. Do czasu weryfikacji przez admina:-?
Już wiem, że na opiekuna Pixie by się nie nadawał, bo nic nie zrozumiał:diabloti:
Napisał tylko w mailu, że wierszyków w opisie nie zamieszczamy, ew. pod opisem:splat::mdleje:
Zatem jutro stworzę nowy opis, taki na potrzeby strony i ogłoszenie wróci:niewiem:

Posted

[quote name='agnethka']yy...wierszyków? to chyba jest w takim razie BIAŁY wiersz :evil_lol:[/quote]
:roflt::roflt::roflt:Czułam, że ze mnie biały poeta i muza łepiszcze gniecie.

Posted

[quote name='majqa']:roflt::roflt::roflt:Czułam, że ze mnie biały poeta i muza łepiszcze gniecie.[/quote] Kiedy zaczną działać multicytaty????:mad::mad::mad::mad:

Mówiłam Majguś, ,że zdolna z Ciebie bestia :diabloti:

Posted

I znowu kolejny talent pozostanie niedoceniony w ukryciu (przynajmniej na jednej stronie - bo na dogo to akurat Majqui nie trzeba reklamować ;) )
Ach... nie wiedzą co tracą :cool3:
A jak tam Pixulina? Wymasowana?
Jejku, gdzie Wy jej takie drugie DT/DS znajdziecie? :shake:
No chyba, że to będzie takie DT/DS co Pixie razem z Gonią w pakiecie przyjmie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']
A jak tam Pixulina? Wymasowana?
[/quote] Wymasowana do bólu, wykiziana i wycałowana :loveu: Nawet wycisnęłam z niej dziś kupę, bo wczoraj nie zrobiła BO PADAŁO :cool1:

Posted

[quote name='GoniaP']Wymasowana do bólu, wykiziana i wycałowana :loveu: Nawet wycisnęłam z niej dziś kupę, bo wczoraj nie zrobiła BO PADAŁO :cool1:[/quote]

No nie...widziałam Cię w różnych sytuacjach...ale wyciskającej kupy z pitbulla Cię nie pamiętam :crazyeye:.

Posted

[quote name='MonikaP']No nie...widziałam Cię w różnych sytuacjach...ale wyciskającej kupy z pitbulla Cię nie pamiętam :crazyeye:.[/quote] Bo nigdy mnie nie doceniałaś :diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']Bo nigdy mnie nie doceniałaś :diabloti:[/quote]

No gdybym wiedziała, że posiadasz takie talenta, to bym Cię pewnie bardziej ceniła....ale w razie, gdyby któraś z moich nie chciała zrobić kupy z powodu mokrej trawy, to będę wiedziała, kogo wzywać na pomoc :diabloti:.

Posted

[quote name='GoniaP']Wymasowana do bólu, wykiziana i wycałowana :loveu: Nawet wycisnęłam z niej dziś kupę, bo wczoraj nie zrobiła BO PADAŁO :cool1:[/quote]
Nie... no padający deszcz zupełnie usprawiedliwia odmowę współpracy jeśli chodzi o potrzeby fizjologiczne ;) Ba - padający deszcz usprawiedliwia również odmowę współpracy jeśli chodzi o jakiekolwiek wyjście poza cieplutki domek :)
Ale Goniu... hmmm... jak Ty z niej... ten tego... wyciskałaś :-o [SIZE=1]żeby Cię zaraz nie oskarżyli o znęcanie się nad zwierzętami. Wiesz, później akcja, kamery, i tryumfalne uwolnienie Pixie z rąk strasznej wyciskaczki kup[/SIZE]:diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']Wymasowana do bólu, wykiziana i wycałowana :loveu: Nawet wycisnęłam z niej dziś kupę, bo wczoraj nie zrobiła BO PADAŁO :cool1:[/quote][COLOR=DarkSlateGray]

myślę, że to się zdecydowanie nadaje na temat przewodni kolejnego filmiku[/COLOR] :diabloti:

Posted

[quote name='osho'] [COLOR=darkslategray]myślę, że to się zdecydowanie nadaje na temat przewodni kolejnego filmiku[/COLOR] :diabloti:[/quote]
Jasne i...nie będzie to wyciskacz łez tylko...kup! :diabloti:

Posted

a nie to ja podziękuję :diabloti:
mam w domu takiego małego zasrańca co kupszta nawet na łóżko :mad:
tak więc darujcie...

ale za to chętnie bym obejrzała zdjęcia Pixie :loveu:

Posted

[quote name='agnethka']a nie to ja podziękuję :diabloti:
mam w domu takiego małego zasrańca co kupszta nawet na łóżko :mad:
tak więc darujcie...

ale za to chętnie bym obejrzała zdjęcia Pixie :loveu:[/quote] Jutro mam długi dyżur, więc obiecuję nowości na wieczór ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Nie... no padający deszcz zupełnie usprawiedliwia odmowę współpracy jeśli chodzi o potrzeby fizjologiczne ;) Ba - padający deszcz usprawiedliwia również odmowę współpracy jeśli chodzi o jakiekolwiek wyjście poza cieplutki domek :)
Ale Goniu... hmmm... jak Ty z niej... ten tego... wyciskałaś :-o [SIZE=1]żeby Cię zaraz nie oskarżyli o znęcanie się nad zwierzętami. Wiesz, później akcja, kamery, i tryumfalne uwolnienie Pixie z rąk strasznej wyciskaczki kup[/SIZE]:diabloti:[/quote] Kładziesz pit bulla na plecy, zaczynasz delikatnie masować brzusio. Najpier delikatnie, potem mocniej i mocniej. Zaczynasz od ruchów okrężnych w pokolicy żołądka, przeplatasz je z posuwistymi w kierunku kupra. Jak zaczynają pojawiać się bąki, bierzesz pit bulla pod pachę i wynosisz na to, co zostało z trawy :cool1: Tam czekasz. Jak pit bull zaczyna niuchać powietrze i kręcić się w kółko, bierzesz go za pałąk w szelkach, unosisz lekko, kupa się robi, a Ty zatykasz nos. Jak jest po sprawie, to chwalisz pit bulla tak, jakby właśnie zdobył Mount Everest i nagradzasz go smaczkami. Podcierasz mu kuper, miziasz i całujesz, aż zaśnie :diabloti: Ot, cała instrukcja :eviltong:

Posted

[quote name='GoniaP'](...) Podcierasz mu kuper, miziasz i całujesz, aż zaśnie :diabloti: Ot, cała instrukcja :eviltong:[/quote]
Poproszę o uściślenie, czy miziania i całusy również dotyczą kupra, czy jest szansa na inną część ciała? :wink: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[COLOR=DarkSlateGray][COLOR=DarkGreen][B]gonia[/B][/COLOR] nie zapomnij o dołączeniu instrukcji do piksiaka jak nadejdzie ten straszny dzień[/COLOR]

Posted

[quote name='majqa']Poproszę o uściślenie, czy miziania i całusy również dotyczą kupra, czy jest szansa na inną część ciała? :wink: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]
miałam się o to samo spytać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...