Cockermaniaczka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Na pewno bedzie dobrze:loveu: Samirek bedzie poznawal konie i pospaceruje po polach jak na wyzla przystalo:cool3::loveu: Quote
tanitka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 poznajecie???:crazyeye: wzruszyłam się do łez.....:oops: Emirko WIELIE DZIĘKI!!:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Cockermaniaczka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 :loveu::loveu::loveu: Usmiechnieta i szczesliwa mordeczka:multi::loveu::loveu:Ania jestes wielka:loveu::loveu: Widze ze poznanie konikow sie udalo:cool3: Quote
emirka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Wczorajszy wypad do stajni Samirowi bardzo się spodobał:smile:. W drodze był grzeczny. Koników sie nawet nie bał ale zachowywał lekki dystans, a one były nim bardzo zaciekawione. Na spacer po polach zamiast smyczy wzięłam od koni ląże która ma jakies 9 metrów i byłam ciekawa czy będzie chciał biegac bo na spacerkach to chodzi tylko przy nodze. Samirek jak zobaczył tyle przestrzeni to zaczął wąchac ziemie (może wywąchał jakieś zwierzątko bo w tamtych okolicach są sarny, zające i lisy) i biegac, biegał na całej długości ląży:lol:. Najbardziej podobało się Samirowi bieganie po zaoranym polu, nawet reagował na przywołania:Cool!:. Jak znalazł wyższą trawę to zaczą się tarzac chyba z pięc razy:mdrmed:. Po takim godzinnym spacerku znalazł troche błotka i się w nim położył, chyba sie zmeczył bo dzisiaj cały czas spi. Quote
tanitka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 takie wiadomości to miód na moje serce:multi::multi:. Samir znalazł swoje miejsce na ziemi i swoją Panią, dlatego odżywa!:loveu: a swoją droga wyżeł na ląży to świetny pomysł! :) Quote
esperanza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ląża to doskonały pomysł. Wszystkim polecam wyprowadzanie psów, które nie reagują w 100% na przywołanie, właśnie na takiej, 10 metrowej lince treningowej. Quote
*Gajowa* Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Piękne zdjecia Samira, szczególnie podoba mi sie to w błocie. Okazuje się, że Samirek lubi nie tylko ogień ale także i wodę :evil_lol:. Quote
beam6 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Emirka - no, brak mi słów - SSSSUUUUUPPPPPEEERRRR :) Quote
emirka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 U nas niewiele się dzieje. Samir polubił wyjazdy do stajni, gdzie chodzimy na na coraz to dłuższe spacerki, powoli zaczynamy biegac. Ostatnio nawet dał się pogłaskac dwóm panom podczas spacerków:). Jak wracamy do domu to nas rozpoznaje i baaaardzo się cieszy i tak ogólnie jest coraz weselszy:multi:. Ma olbrzymi apetyt i chyba troszkę przytył. Jest bardzo grzeczny i nadal chodzi za mną jak cień. Jak zrobię jakieś fotki to się odezwę. Quote
esperanza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cieszymy się bardzo z pozytywnych wieści :p Oby tak dalej :cool3: Quote
tanitka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Samir jest na prawdę boskim psem, Twoje serce Emirko działa już cuda, on przy Tobie odżywa, zyskuje pewności siebie i radości życia :lol: Quote
Cockermaniaczka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 samir jest juz bez jajeczny:evil_lol::eviltong: Jade dzisiaj do niego na trymowanie:cool3:fotki gwarantowane:eviltong:;) Bylam u Samirka:loveu:On jest BOSKI:loveu::loveu::loveu::loveu:jESTEM W NIM ZAKOCHANA PO USZY:loveu: Samirek jest wykatrowany,okazuje sie ze jednak ma kolo 5 lat bo mial problemy z prostata:cool1:Ale juz jest ok wszystko:loveu: Jest mega grzeczny,slodki i kochany:loveu:Coz robi milosc Ani:loveu: Wyglada rewelacyjnie:loveu: Ahhh jestem zakochana:cool3::loveu: Quote
Madzik77 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 chyba zakochałam sie w tej rasie... choc atr. z październikowego PSA jest baaardzo niechęcajacy do tej rasy. Quote
Cockermaniaczka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nie jest zniechecajacy wlasnie ten artykul;)Pokazuje prawde o rasie a nie ciucianie ze sa cudne itd.Potem ktos kupi i nie moze sobie z psem poradzic... Wiecej takich wlasnie artykulow powinno byc. Quote
Madzik77 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Zgadzam sie z Tobą Cockermaniaczka -wiecej takich konkretnych art. By kazdy potencjalny nowy wlascicile byl przygotowany i w pełni siwadomy swojego wyboru. Moze mnej by psow trafialo do schronisk! Quote
emirka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Samirek był kastrowany w czwartek i czuje sie bardzo dobrze. W niedziele będzie miał ściągany szew. Samir chyba polubił lecznice do której chodzimy. Po kastracji chodził sobie luźno po lecznicy zwiedzejąc kąty i machając ogonkiem. Wczoraj ciocia została z Samirem i nie słyszała dzwoniącego telefonu to wtedy szczeknął i do niej poszedł zaczął piszczec i szedł do pokoju w którym był telefon oglądając się na ciocie. Tak więc Samir ma na wszystko oko a w szczególności na kuchnie.:lol: PS chyba jestem tempa bo nadal nie umiem wstawic zdjęc :sad: Quote
Ziutka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='emirka'] Szczęśliwy pies :loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :loveu::loveu:On jest BOSKI:loveu::loveu: Mowilam ze sie uda z tymi zdjeciami:pTo jak juz wiesz jak sie wstawia to prosimy o wiecej:evil_lol::eviltong: Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):To jak juz wiesz jak sie wstawia to prosimy o wiecej:evil_lol::eviltong: Taaakkk....zdecydowanie prosimy o więcej :cool3: Quote
emirka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nie ma problemu, w sobotę pojedziemy do konisiów to porobię zdjęcia i wstawię. Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 emirka napisał(a):Nie ma problemu, w sobotę pojedziemy do konisiów to porobię zdjęcia i wstawię. W takim razie czekamy z niecierpliwością :multi: Quote
Katcherine Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :loveu: serce rosnie jak sie czyta i widzi takie relacje z domku. Poglaskaj Samirka ode mnie- nie zdazylam poznac go. Quote
Recommended Posts