Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczorajszy wypad do stajni Samirowi bardzo się spodobał:smile:.
W drodze był grzeczny. Koników sie nawet nie bał ale zachowywał lekki dystans, a one były nim bardzo zaciekawione.
Na spacer po polach zamiast smyczy wzięłam od koni ląże która ma jakies 9 metrów i byłam ciekawa czy będzie chciał biegac bo na spacerkach to chodzi tylko przy nodze.
Samirek jak zobaczył tyle przestrzeni to zaczął wąchac ziemie (może wywąchał jakieś zwierzątko bo w tamtych okolicach są sarny, zające i lisy) i biegac, biegał na całej długości ląży:lol:.
Najbardziej podobało się Samirowi bieganie po zaoranym polu, nawet reagował na przywołania:Cool!:.
Jak znalazł wyższą trawę to zaczą się tarzac chyba z pięc razy:mdrmed:.
Po takim godzinnym spacerku znalazł troche błotka i się w nim położył, chyba sie zmeczył bo dzisiaj cały czas spi.

Posted

takie wiadomości to miód na moje serce:multi::multi:. Samir znalazł swoje miejsce na ziemi i swoją Panią, dlatego odżywa!:loveu:

a swoją droga wyżeł na ląży to świetny pomysł! :)

Posted

U nas niewiele się dzieje.
Samir polubił wyjazdy do stajni, gdzie chodzimy na na coraz to dłuższe spacerki, powoli zaczynamy biegac. Ostatnio nawet dał się pogłaskac dwóm panom podczas spacerków:). Jak wracamy do domu to nas rozpoznaje i baaaardzo się cieszy i tak ogólnie jest coraz weselszy:multi:. Ma olbrzymi apetyt i chyba troszkę przytył. Jest bardzo grzeczny i nadal chodzi za mną jak cień.
Jak zrobię jakieś fotki to się odezwę.

Posted

samir jest juz bez jajeczny:evil_lol::eviltong:
Jade dzisiaj do niego na trymowanie:cool3:fotki gwarantowane:eviltong:;)

Bylam u Samirka:loveu:On jest BOSKI:loveu::loveu::loveu::loveu:jESTEM W NIM ZAKOCHANA PO USZY:loveu:
Samirek jest wykatrowany,okazuje sie ze jednak ma kolo 5 lat bo mial problemy z prostata:cool1:Ale juz jest ok wszystko:loveu:
Jest mega grzeczny,slodki i kochany:loveu:Coz robi milosc Ani:loveu:
Wyglada rewelacyjnie:loveu:
Ahhh jestem zakochana:cool3::loveu:

Posted

Zgadzam sie z Tobą Cockermaniaczka -wiecej takich konkretnych art.
By kazdy potencjalny nowy wlascicile byl przygotowany i w pełni siwadomy swojego wyboru. Moze mnej by psow trafialo do schronisk!

Posted

Samirek był kastrowany w czwartek i czuje sie bardzo dobrze. W niedziele będzie miał ściągany szew. Samir chyba polubił lecznice do której chodzimy. Po kastracji chodził sobie luźno po lecznicy zwiedzejąc kąty i machając ogonkiem.
Wczoraj ciocia została z Samirem i nie słyszała dzwoniącego telefonu to wtedy szczeknął i do niej poszedł zaczął piszczec i szedł do pokoju w którym był telefon oglądając się na ciocie. Tak więc Samir ma na wszystko oko a w szczególności na kuchnie.:lol:
PS chyba jestem tempa bo nadal nie umiem wstawic zdjęc :sad:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
To jak juz wiesz jak sie wstawia to prosimy o wiecej:evil_lol::eviltong:

Taaakkk....zdecydowanie prosimy o więcej :cool3:

Posted

emirka napisał(a):
Nie ma problemu, w sobotę pojedziemy do konisiów to porobię zdjęcia i wstawię.

W takim razie czekamy z niecierpliwością :multi: