Ra_dunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Herspri']zaznaczam sobie :loveu: Sunia jest śliczna, ehh mam sentyment do staruszków[/quote] zaznaczaj, zaznaczaj :) i witaj wśród miłośników geriatryków :evil_lol: Quote
Lionees Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Ra_dunia']zaznaczaj, zaznaczaj :) i [B]witaj wśród miłośników geriatryków :evil_lol:[/B][/quote] Witaj,witaj:cool3::mdrmed: Quote
Ra_dunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Renata, czy Ty w ogóle sypiasz?? Binka prosi o ciepły kącik na stare lata... Quote
maggiejan Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wszystkich nowych przyjaciół Babuliny serdecznie witamy :lol: Wykąpałam Babcię i okazało się, że ma straszny łupież, nie wiem co jest przyczyną... Nadal nie odrosła jej sierść na grzbiecie, mimo że na reszcie ciała jest już długa :roll: Quote
Ra_dunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 rozmawiałam z moją wetką kiedyś na temat obcinania psów - okazuje się, że czasami psiakom sierść właśnie na grzbiecie nie odrasta. Boki i brzuszek tak - a grzbiet nie... taka uroda :) Łupież... może to kwestia karmy? Quote
Herspri Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ten łupież może być nawet nie tyle kwestią karmy co po prostu wieku, jeśli jej nie swędzi skóra to raczej nie ma powodów do zmartwień :) albo może skóra jest przesuszona po prostu. Ten łupież taki normalny biały czy żółtawy ? Quote
maggiejan Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Babcia ma prawdopodobnie uczulenie na kurczaka, więc teraz gotóję jej ryż z mięsem wołowo-wieprzowym. Łupież jest raczej biały, teraz zostało trochę, ale po kąpieli sypało się z niej :roll: Drapie się rzadko. Czy Babulinie te włosy już nie odrosną...? Quote
maggiejan Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Negri, jak tam allegro? Są jacyś obserwatorzy? Quote
Lionees Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Ra_dunia']Renata, czy Ty w ogóle sypiasz??...[/quote] Sypiam,sypiam;) [quote name='maggiejan']Negri, jak tam allegro? Są jacyś obserwatorzy?[/quote] Nawet jakby byli,to się jakoś nadmiernie nie ciesz:roll:,mój rodzynek miał 6 obserwatorów i nie został się nawet jeden,nawet pół:shake: Quote
maggiejan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote] Nawet jakby byli,to się jakoś nadmiernie nie ciesz:roll:,mój rodzynek miał 6 obserwatorów i nie został się nawet jeden,nawet pół:shake:[/quote] Dzięki za słowa otuchy ;) Quote
Ra_dunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 na pewno ktoś się w Bince Babulince zakocha! Nie ma opcji, żeby nie :mad: Quote
Negri_2008 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Na razie nikt nie obserwuje Babulki. Ale do końca jeszcze 7 dni Quote
Lionees Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='maggiejan']Dzięki za słowa otuchy ;)[/quote] To samo życie jest....ale mam nadzieję,że znajdzie się ktoś,kto zakocha się w Twojej babuni i moim dziaduniu:roll: Quote
maggiejan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Renata5']To samo życie jest....ale mam nadzieję,że znajdzie się ktoś,kto zakocha się w Twojej babuni i moim dziaduniu:roll:[/quote] :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Negri_2008 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dwa dni mnie było i miałam ogromną nadzieję, że coś drgnęło :-( Quote
Lionees Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Ra_dunia']a tu nadal cisza :([/QUOTE] U mojego ratlerka Rodzynka też cisza...no przepraszam,dzwoniło kilka osób,pytało się,czy to szczeniak i ma papiery:roll:,albo czy będzie krył ich sukę,bo też mają taką malutką i chcą szczeniaki takie piękne i słodkie mieć:mad:,albo tym podobni popaprańcy:cool1: Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: Quote
BasiaD Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Niuniu ależ z Ciebie słodziak.. Podniosę do góry, może ktoś się zakocha...plisss Quote
Ra_dunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [B]BasiaD[/B] - prawda, że słodziak? I nadal szuka domku biedulka... Quote
Recommended Posts