Jump to content
Dogomania

Babulinka,maleńka,12 letnia,niewidoma suczka..ZA TM...[*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Herspri']zaznaczam sobie :loveu: Sunia jest śliczna, ehh mam sentyment do staruszków[/quote]
zaznaczaj, zaznaczaj :) i witaj wśród miłośników geriatryków :evil_lol:

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkich nowych przyjaciół Babuliny serdecznie witamy :lol:

Wykąpałam Babcię i okazało się, że ma straszny łupież, nie wiem co jest przyczyną...
Nadal nie odrosła jej sierść na grzbiecie, mimo że na reszcie ciała jest już długa :roll:

Posted

rozmawiałam z moją wetką kiedyś na temat obcinania psów - okazuje się, że czasami psiakom sierść właśnie na grzbiecie nie odrasta. Boki i brzuszek tak - a grzbiet nie... taka uroda :)
Łupież... może to kwestia karmy?

Posted

Ten łupież może być nawet nie tyle kwestią karmy co po prostu wieku, jeśli jej nie swędzi skóra to raczej nie ma powodów do zmartwień :) albo może skóra jest przesuszona po prostu. Ten łupież taki normalny biały czy żółtawy ?

Posted

Babcia ma prawdopodobnie uczulenie na kurczaka, więc teraz gotóję jej ryż z mięsem wołowo-wieprzowym.
Łupież jest raczej biały, teraz zostało trochę, ale po kąpieli sypało się z niej :roll:
Drapie się rzadko.
Czy Babulinie te włosy już nie odrosną...?

Posted

[quote name='Ra_dunia']Renata, czy Ty w ogóle sypiasz??...[/quote]
Sypiam,sypiam;)
[quote name='maggiejan']Negri, jak tam allegro? Są jacyś obserwatorzy?[/quote]
Nawet jakby byli,to się jakoś nadmiernie nie ciesz:roll:,mój rodzynek miał 6 obserwatorów i nie został się nawet jeden,nawet pół:shake:

Posted

[quote]

Nawet jakby byli,to się jakoś nadmiernie nie ciesz:roll:,mój rodzynek miał 6 obserwatorów i nie został się nawet jeden,nawet pół:shake:[/quote]

Dzięki za słowa otuchy ;)

Posted

[quote name='maggiejan']Dzięki za słowa otuchy ;)[/quote]
To samo życie jest....ale mam nadzieję,że znajdzie się ktoś,kto zakocha się w Twojej babuni i moim dziaduniu:roll:

Posted

[quote name='Ra_dunia']a tu nadal cisza :([/QUOTE]
U mojego ratlerka Rodzynka też cisza...no przepraszam,dzwoniło kilka osób,pytało się,czy to szczeniak i ma papiery:roll:,albo czy będzie krył ich sukę,bo też mają taką malutką i chcą szczeniaki takie piękne i słodkie mieć:mad:,albo tym podobni popaprańcy:cool1: