Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Ona nie potrzenuje dużo miejsca...:oops:

Rzeczywiście, Babulinka nie potrzebuje dużo miejsca, bo większość dnia przesypia, jednak potrzebuje miłości, uwagi i pieszczot, a ja niestety, z uwagi na natłok obowiązków, nie mogę jej poświęcić tyle czasu na ile mała zasługuje :roll:. Bardzo potrzebny kochający domek...

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']

Jakieś fotki nowe będą?[/quote]
Postaram się wkrótce jakieś zrobić ;).

Futerko powoli odrasta, ale jeszcze jest króciutkie... Niestety, mała nie schudła na razie, choć miałam na to nadzieję, bo znoszenie jej to jest pewne wyzwanie :evil_lol:, dobrze że mieszkam na 1 piętrze...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Jakie ogłoszenia ma Binka?
Proszę o jakieś nowe zdjęcia :razz: i namiary do ogłoszeń to w wolnej chwili małą postaram się poogłaszać ;)[/quote]
Jakieś ogłoszenia były robione, ale dawno temu...
Bardzo Ci dziękuję za chęć ogłaszania Babuliny, może weźmiesz stare zdjęcia, bo ja mam tylko komórkę a jakość komórkowych zdjęć znana...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
maggie, czy wrzuciłas ja na adopcje 8p, bo nie pamiętam?

Ja nie robiłam Babulinie ogłoszeń...
Namiary oczywiście do mnie Gosia 665 715 196

Nie mam teraz zbyt wiele czasu, więc rzadko zaglądam :oops:

Posted

Babulinka nadal czeka, jest bardzo grzeczna, cichutka, szczeka tylko jak chce być głaskana :lol: albo jest głodna.
Wędruje ze swoim posłankiem po całej kuchni, ostatnio odnalazłam ją na korytarzu :crazyeye:. Jak jej się udało przenieść ten dywanik nie wiem...:evil_lol: