Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wysle kandydature Rinusi na listopadowy wyjazd przez Fundacje Dobermana. Tyle fajnych domow znalezla Fundacja dla naszych psiakow, moze i dla Rinusi cos beda miec.

To super!!! :multi: Dzieki!!!

Posted

Rinia jest juz zarezerwowana do Niemiec.
Pojedzie w listopadzie, zamieszka u Pani Gassemann.

Temat: AW: [Fwd: test] RINIA 165
Od: "Anja Sierocki"
Data: N Października 5 2008, 7:06 pm
Do: 'Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu'

Hallo Aga,
bitte Rinia für November ausreisefertig machen.Rinia zieht zu Fr.Gassemann, habe gerade mit ihr gesprochen. Freue mich riesige für Rinia,sie ist so suess. Lg, Anja

Te zdjecia zdecydowaly o adopcji Rinusi :loveu:

Od: "Melissa Gassemann"
Data: N Października 5 2008, 7:22 pm

Guten Abend zusammen! wir freuen uns auch - hier sind ein paar Bilder von Riniasneuen Freund Eddie. Ich finde sie passen ganz toll zusammen. Es muss ja klappen!!Schöne Grüße Melissa Gassemann

A to jest kolega Rinii, z ktorym bedzie mieszkac

Posted

Bardzo sie ciesze! :multi: :loveu:

Chociaz bylam juz na nia zdecydowana... i w czerwcu mialam ja brac... Troche mi smutno, ale super ze skroci jej sie pobyt w schronisku o te 7 miesiecy... Teraz mysle o suni z boksu 10... ;)

Posted

Dokładnie. Dla tych staruszków każdy dzień jest cenny.
Sabinko, tych psiaczków w potrzebie jest bardzo dużo. Wiem, że Ciebie ujęła za serducho Rinia, ale może i inna bidunia wzruszy Cię tak samo?

Ja dziś wiozłam do domku 17-letnią staruszkę z łódzkiego schroniska. To prawdziwy cud, ze znalazła dom i to jaki. Zamieszkała pod Warszawą u gallegro z dogomanii :p.