Reno2001 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A ja proponuję, aby Rinia juz teraz została zważona, bo jesli okaże sie , ze waży teraz ok 10kg to nie wiem czy odchudzenie jej o 2,5kg w ogóle będzie realne :roll:. Choc ona rzeczywiście jest niewielka i powinna wazyc mniej. Quote
agusiazet Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Kurczę, a może by tak złożyć się na karmę odchudzającą dla Rinii i poprosić schronisko jej ją dawało. Czy to w ogóle jest realne? Quote
Reno2001 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Sunia musiałaby siedziec w indywidualnym boksie a nie wiem czy w ogóle takie są. No chyba, ze przy budzie, ale to odradzam :shake:. Quote
Ulka18 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Napisalam do p.kierownika prosbe o zwazenie Riniusi. Quote
Sabina02 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Ulka18']Napisalam do p.kierownika prosbe o zwazenie Riniusi. Ulka18, czy p. kierownik moze zwazyc ta sunie tez? Tak rozwazam miedzy Rinia a nia. Chcialabym wiedziec ktora jest lzejsza, no i ktora gorzej znosi schronisko... Quote
Sabina02 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Narazie cisza... :-( Nikt o nia nie pyta, przynajmniej mnie.... :-( Quote
Ulka18 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 NIe bylo tez maili do schroniska... a kierownik jeszcze suczki nie zwazyl, ostatnie dni zwlaszcza sroda byly trudne, no i kosztowne, pomoc drogowa wyniosla prawie 1000 zl, szczegoly na watku Pumy z hoteliku u Murki. Quote
Sabina02 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Rinia ma pierwszego obserwatora na Allegro... Wiem ze to nic nie znaczy, ale dobrze ze jest chociaz jakies zainteresowanie... Tak bardzo bym chciala zeby ten obserwator (jesli to dobry czlowiek) stal sie kims wiecej dla slodkiej Rinusi... Quote
Sabina02 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 A wracajac do tematu przewozu psa w luku bagazowym samolotu, to zerknijcie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119506 Quote
agusiazet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Super:(:(:( Dobrze, że mój pies jest za stary, żebym go mogła wziąć do Anglii:) Będzie patriotą i zostaniemy w Polsce, aż do powrotu mojej mamy, potem się zobaczy. Quote
terra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Rinia, może teraz ci się poszcześci i twoj człowiek cię odnajdzie. Trzymam za to kciuki. Quote
Ulka18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dobrze, ze jest obserwator na aukcji Rinii :lol: Mam nadzieje, ze los suni wzruszy jego serce i ja adoptuje. Jesli nie, to trzeba ja bedzie przerzucic do hoteliku u Murki na 4-5 tygodni, zeby schudla tak jak Magia. Zajrzyjcie na watek hotelikowy u Murki, tam sa linki do wszystkich psiakow, zobaczcie jak Magia schudla. Ogladalam Wiadomosci i reportaz o tym biednym labradorze :shake: Byl on pokazany jako trzeci w glownym wydaniu, wreszcie cos drgnelo w TVP. Straszne zachowanie przedstawicieli linii nie da sie niczym wytlumaczyc. Quote
Ulka18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Temat: suka 165 Od: "Profil1" <[email protected]> Data: Wt Września 2 2008, 7:28 pm Do: "Agnieszka Matelowska" <[email protected]> Suczka z wybiegu 165. Nie przekracza wagi 7,5 kilo. Quote
Sabina02 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Ulka18 napisał(a):Dobrze, ze jest obserwator na aukcji Rinii :lol: Mam nadzieje, ze los suni wzruszy jego serce i ja adoptuje. Obserwator sie wycofal... :-( Ale nic, bedziemy dalej walczyc o domek dla Rini... Moze nie bedzie musiala czekac az 10 miesiecy na mnie... Ulka18 napisał(a): Ogladalam Wiadomosci i reportaz o tym biednym labradorze :shake: Byl on pokazany jako trzeci w glownym wydaniu, wreszcie cos drgnelo w TVP. Straszne zachowanie przedstawicieli linii nie da sie niczym wytlumaczyc. To jest cos okropnego... :-( Dlatego tak upieram sie o te max. 7,5 kg... :roll: Quote
agusiazet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Malutka sunia prosi o ciepły kącik!!! Quote
Sabina02 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Zrobilam Rinii jeszcze kilka ogloszonek i wkleilam linki to pierwszego posta... Wiec teraz ma 13 ogloszen... :lol: To MUSI dla niej byc szczesliwa trzynastka... ;) Quote
Reno2001 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Sabina02 napisał(a):Zrobilam Rinii jeszcze kilka ogloszonek i wkleilam linki to pierwszego posta... Wiec teraz ma 13 ogloszen... :lol: To MUSI dla niej byc szczesliwa trzynastka... ;) Trzymam za to kciuki!!!!! Quote
Ulka18 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Trzymam kciuki za malutka Rinusie :kciuki:To taka kochana sunieczka :loveu: szkoda jej w schronisku :shake: Quote
Recommended Posts