Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wielkie podziękowania dla Chansa - czerwonych obróżek sterylizowanych suniek coraz więcej świeci na terenie schroniska ... wielkie szczęście bo skuteczna walka z bezdomnością!
DZIĘKUJEMY :loveu:

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='albiemu']wielkie podziękowania dla Chansa - czerwonych obróżek sterylizowanych suniek coraz więcej świeci na terenie schroniska ... wielkie szczęście bo skuteczna walka z bezdomnością!
DZIĘKUJEMY :loveu:[/QUOTE]

Albiemu, a wiesz ile ich jest?

Moglabys zrobic zdjecia? To moze Chans by cos napisal na swojej stronie....

Nie napisalabys paru slow na ten temat? :-)

Posted

[quote name='gagata']No nic, mam nadzieję,że Przem mi wybaczy...:lol:
A tak swoją drogą, miło powitać kolejnego weta na dogo:multi:, w dodatku na takim wątku...[/quote]

Gagatko, nawet nie wiesz kogo witasz ;)

Posted

[quote name='Osiolek']Albiemu, a wiesz ile ich jest?

Moglabys zrobic zdjecia? To moze Chans by cos napisal na swojej stronie....

Nie napisalabys paru slow na ten temat? :-)[/quote]

Słońce mówisz i masz - wiem, że wet która robi steryli robiła zdjęcia i miała Wam wysłać ... nie wiem tylko czy doszły już czy nie :) - USTALĘ :)

Co więcej - z wielką przyjemnością napiszę kilka słów dla Chansa bo pomoc wielka :)
POZDRAWIAM

Posted

[quote name='żaba88']Gagatko, nawet nie wiesz kogo witasz ;)[/quote]

Ja wyobrazam sobie, ze jest to przystojny, madry, pomocny, kochajacy zwierzeta, fachowy weterynarz. Zgadza sie Przem 33 ?

Posted

[quote name='li1']Ja wyobrazam sobie, ze jest to przystojny, madry, pomocny, kochajacy zwierzeta, fachowy weterynarz. Zgadza sie Przem 33 ?[/quote]

Tak naprawdę to musisz o to zapytać moich pacjentów i ich właścicieli :)

Posted

[quote name='przem33']Tak naprawdę to musisz o to zapytać moich pacjentów i ich właścicieli :)[/quote]

A jak siebie oceniasz ? Bez skromnosci.

Posted

ja osobiście jestem oczrowana fachowością, fantastycznym podejściem do zwierząt, nie wspomnę o niezmiernie przyjemnym sposobie bycia :) oraz fantastycznym poczuciu humoru Szanownych Państwa :loveu:... to moje wrażenie po kilku wizytach :) jak najbardziej pozytywne !

Jestem niezmiernie wdzięczna szczególnie za jedno - nie ważne czy schroniskowiec czy rasowiec z poduszek zdjęty - wszystkie równo traktowane, z taką samą szansą na zdrowie i zycie. Za to wielkie dzięki zarówno Wam jak i kierownikowi Arturowi. Dokonała się sprawa niezmiernie ważna i cenna - zwierzęta mają szanse, pomoc i fachowe wsparcie. WAŻNE i POTRZEBNE :Rose:

Posted

[quote name='gagata']Przem,lepiej uważaj, bo Li z pacjentami to się dogaduje szybko...:evil_lol:[/quote]

Jak wet taki za jakiego go uwazam, to i z nim sie dogadam.
A Ty , Gagato, nie skarz na mnie.

Posted

[quote name='li1']Jak wet taki za jakiego go uwazam, to i z nim sie dogadam.
A Ty , Gagato, nie skarz na mnie.[/quote]
Li, na kogoś skarżyć muszę,no nie ?:evil_lol: Tym razem padło na Ciebie...:lol:

Posted

[quote name='gagata']Li, na kogoś skarżyć muszę,no nie ?:evil_lol: Tym razem padło na Ciebie...:lol:[/quote]

Tym razem ??????? Za kazdym razem pada na mnie. Zaczynam sie przyzwyczajac.
A tak w ogole, to watek jest o sterylkach. A moze to byl tylko pretekst, aby zwabiac na forum przystojnych weterynarzy ?

Posted

A, zaczynam rozumiec Twoje metody. Aby szybciej to poszlo moze by dogomaniaczki popodmienialy zdjecia pod nickami i jakies fotki w neglizu powstawialy. I za kazda sterylke dodajemy nowa fotke. Czuje, ze za 3 miesiece bedziemy mogly zamknac watek-zadanie wykonane i to nie tylko w Orzechowcach, ale calej Polsce.

Posted

Gdybym ja tak wstawiła swoją fotę, to nie tylko wszystkie psy ale i wszyscy panowie w Polsce pobiegli się kastrować....:razz::evil_lol: Tak, na wszelki wypadek, żeby tylko nie musieć na mnie patrzeć...

Posted

Gagata, przeciez sa fotomontarze, retusz, szminki. Ty mi tu akcji kastracji nie psuj, tylko marsz do gabinetu pieknosci. Tam juz Cie przerobia.

Posted

gagato .... dla mnie piekna jesteś i będziesz i koniec!

Razem z kierownikiem schroniska w Orzechowcach mieliśmy przyjemność, poznać Panie z Chans goszcząc przez kilka dni u Li1. Naprawdę bardzo doceniamy Twoją i Twojej rodziny gościnność, możliwość poznania ludzi z Chans, tamtejszego schroniska, podejścia do zwierząt ... Ważne to było spotkanie, które wierzę zaowocuje pomocą dla orzechowskich zwierzaków bo ta ofiarowana dotychczas jest naprawdę wielkim darem serca, cennym bo daje szansę na zdrowie i dom zwierzakom sterylizowanym. Dzięki WIELKIE raz jeszcze! :loveu:

Posted

A wiecie, ze np. w Mielcu tak sie wzieli za kastracje psow, ze jak wczoraj napisalam, ze chcialam z druga osoba zaplacic za zabieg dla 2 podhalanow, to odpisali, ze psy musza poczekac w kolejce, bo oni teraz kastruja suczki. Napisali, ze kastracje sa u nich priorytetem. Czuje , ze teraz weterynarze w Polsce chyba nie maja czasu patrzec na kobitki, tacy zajeci ( pisze weterynarze, bo chyba wiekszosc w tym zawodzie jest facetami ).

Posted

zdecydowana większość to mężczyźni w tym zawodzie - przynajmniej moim okiem :)

Li1 proszę odbierz pocztę ...

Jak tam Chans? Otrzymali zdjęcia sterylizowanych suniek orzechowskich? Wiesz coś?

Posted

[quote name='albiemu']zdecydowana większość to mężczyźni w tym zawodzie - przynajmniej moim okiem :)

Li1 proszę odbierz pocztę ...

Jak tam Chans? Otrzymali zdjęcia sterylizowanych suniek orzechowskich? Wiesz coś?[/QUOTE]

Jak najbardziej otrzymali, pani doktor przyslala, 6 sztuk jak dotad :-)

Czekamy na kolejne :-)