Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Erazm']Rany, a tu taka kolejka, a ja wkleiłam wątek na zaadoptuję psa:evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: spoko ciotka...ważne, że pamiętasz :loveu:

Posted

[quote name='Alex78'] Niebawem Szefowa zdecyduje kto dostanie Spota do adopcji.[/quote]
To siedzę po cichu i wyczekujemy dobrych wieści :cool3:

Mizianko dla Spocika :loveu: szczęściarza ;)

Posted

Rybon mam prywatną proźbę do Ciebie.
Na gwałt potrzebny jest dom dla dalmata który jest u naszej Buni (też weterynarz). Psiak jest niedaleko czyli w Łodzi. Gotów do dopcji tylko chętnych brak. Jakby co to daj namaiary na dobry dom. Proszę.

Posted

[quote name='rybon36']skąd, niestety ciągle masmy problem z objeżdżenie4m województwa w celu weryfikacji domków[/quote]
Rybonku :loveu: a w jakich miejscowościach trzeba sprawdzić domki ??? :cool3:

Posted

[quote name='rybon36']siedlce węgrów np we środę jedziemy do węgrowa, wiele domków odpadło bo jest w bloku[/quote]
Aha...myślałam, że masz coś w okolicach Sochaczewa, Pruszkowa - mogłabym wtedy pomóc a tak to nie moje strony :shake:

Posted

Weryfikacja domów jest niezbędna. A najlepiej zrobić to właśnie poprzez wizytę. Przez telefon nie da się poznać szczegółów dotyczących warunków bytowych, jakie mają być zapewnione psiakowi :)

Posted

Laster jest piękny (nie obrażając Spota) i dziwię się, że jeszcze nie znalazł domu.
Jak tylko trafi się ktoś przyzwoity, do kogo by pasował, napewno damy znać :lol:

Posted

i znowu nici z jazdy do węgrowa, muszę interwencyjnie objechać wszystkie adresy z wykazu, gdzie nie ma świń , żeby podpisali mi, że nie ma świń:angryy:, oszaleję

Posted

Rybon- toż to syzyfowa praca, przecież ogólnie wiadomo że wszędzie, gdzie się nie obejrzysz pełno świń :evil_lol: Takie czasy :evil_lol: ;)
Trzymam kciuki za Spota ;)

Posted

wiesz co, myślę, że świnie to wspaniałe stworzenia, sama ,jak wiesz, mam dwie :)) chcę, żeby było dużo świń, a pragnę, żeby było zdecydowanie mniej ludzi, bo to oni sa okropni :(((((. Offowo, to mamy znowu malca , którego zgarnęłam przedwczoraj jak biegł rozrzucając łapiny cały mokry i zapiaszczony środkiem szosy w kierunku Stanisławowa, zahamowałam w miejscu a on tylko zmienił kierunek i nadal biegł w tym samym tempie tylko w kierunku mojego auta, złapałam kolesia za skórę i w strugach deszczu wrzuciłam na tył auta. I tak oto jest, ma na imię TROTYL - niech ktoś zgadnie dlaczego:)) jest w domku tymczasowym , bo u nas jest parvo i jest tak 7/8 onkiem. Ma nie więcej niz 10 tygodni a może nawet mniej ale zmyślny z niego kolo. (swoja drogą dlaczego na Boga mnie się to tylko musi trafiać, moja wspólniczka nie znalazła w ciągu ostatnich 3 lat żadnego psa a ja bez przerwy!!!!!)

Z njusów , to KRAKSA w nowym domu już.