rybon36 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 dobra, dobra, każdemu damy Spota a że łatę będzie miał na innym oku, szczegół Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='rybon36']dobra, dobra, każdemu damy Spota a że łatę będzie miał na innym oku, szczegół[/quote] No i gicior :evil_lol: Quote
Erazm Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Rany, a tu taka kolejka, a ja wkleiłam wątek na zaadoptuję psa:evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Erazm']Rany, a tu taka kolejka, a ja wkleiłam wątek na zaadoptuję psa:evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: spoko ciotka...ważne, że pamiętasz :loveu: Quote
Erazm Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Piękny psiak, to i domek się znajdzie:lol: Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Erazm']Piękny psiak, to i domek się znajdzie:lol:[/quote] Pewnie, że się znajdzie ;) Cioteczko Rybonowa :loveu: jak tam z domkami ? Quote
Alex78 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ludzie dzwonią i przyjeżdżają oglądać. Zapisujemy ich dane skrupulatnie. Niebawem Szefowa zdecyduje kto dostanie Spota do adopcji. Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Alex78'] Niebawem Szefowa zdecyduje kto dostanie Spota do adopcji.[/quote] To siedzę po cichu i wyczekujemy dobrych wieści :cool3: Mizianko dla Spocika :loveu: szczęściarza ;) Quote
bea_m Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Rybon mam prywatną proźbę do Ciebie. Na gwałt potrzebny jest dom dla dalmata który jest u naszej Buni (też weterynarz). Psiak jest niedaleko czyli w Łodzi. Gotów do dopcji tylko chętnych brak. Jakby co to daj namaiary na dobry dom. Proszę. Quote
Tengusia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 przepraszam za off moze ktos zajrzy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10881942#post10881942[/URL] Quote
rybon36 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 skąd, niestety ciągle masmy problem z objeżdżenie4m województwa w celu weryfikacji domków Quote
Ziutka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='rybon36']skąd, niestety ciągle masmy problem z objeżdżenie4m województwa w celu weryfikacji domków[/quote] Rybonku :loveu: a w jakich miejscowościach trzeba sprawdzić domki ??? :cool3: Quote
rybon36 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 siedlce węgrów np we środę jedziemy do węgrowa, wiele domków odpadło bo jest w bloku Quote
Ziutka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='rybon36']siedlce węgrów np we środę jedziemy do węgrowa, wiele domków odpadło bo jest w bloku[/quote] Aha...myślałam, że masz coś w okolicach Sochaczewa, Pruszkowa - mogłabym wtedy pomóc a tak to nie moje strony :shake: Quote
Alex78 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Weryfikacja domów jest niezbędna. A najlepiej zrobić to właśnie poprzez wizytę. Przez telefon nie da się poznać szczegółów dotyczących warunków bytowych, jakie mają być zapewnione psiakowi :) Quote
rybon36 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Tak, dlatego jedziemy jutro obie do tej pani spod węgrowa :) Quote
lewkonia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Rybonku - wiem, że Szkieletor/Cytryna ma pierwszeństwo, ale nieśmiało przypomnę o Lasterku od buni. Quote
rybon36 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 pamiętam o nim ale niestety 2 domki nam odpadły a on może tylko do domu z ogrodem, niestety w zapasie mamy tylko jeden domek w wawie w bloku na parterze :( Quote
Alex78 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Laster jest piękny (nie obrażając Spota) i dziwię się, że jeszcze nie znalazł domu. Jak tylko trafi się ktoś przyzwoity, do kogo by pasował, napewno damy znać :lol: Quote
rybon36 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 i znowu nici z jazdy do węgrowa, muszę interwencyjnie objechać wszystkie adresy z wykazu, gdzie nie ma świń , żeby podpisali mi, że nie ma świń:angryy:, oszaleję Quote
evita. Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Rybon- toż to syzyfowa praca, przecież ogólnie wiadomo że wszędzie, gdzie się nie obejrzysz pełno świń :evil_lol: Takie czasy :evil_lol: ;) Trzymam kciuki za Spota ;) Quote
rybon36 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 wiesz co, myślę, że świnie to wspaniałe stworzenia, sama ,jak wiesz, mam dwie :)) chcę, żeby było dużo świń, a pragnę, żeby było zdecydowanie mniej ludzi, bo to oni sa okropni :(((((. Offowo, to mamy znowu malca , którego zgarnęłam przedwczoraj jak biegł rozrzucając łapiny cały mokry i zapiaszczony środkiem szosy w kierunku Stanisławowa, zahamowałam w miejscu a on tylko zmienił kierunek i nadal biegł w tym samym tempie tylko w kierunku mojego auta, złapałam kolesia za skórę i w strugach deszczu wrzuciłam na tył auta. I tak oto jest, ma na imię TROTYL - niech ktoś zgadnie dlaczego:)) jest w domku tymczasowym , bo u nas jest parvo i jest tak 7/8 onkiem. Ma nie więcej niz 10 tygodni a może nawet mniej ale zmyślny z niego kolo. (swoja drogą dlaczego na Boga mnie się to tylko musi trafiać, moja wspólniczka nie znalazła w ciągu ostatnich 3 lat żadnego psa a ja bez przerwy!!!!!) Z njusów , to KRAKSA w nowym domu już. Quote
Erazm Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ech, Rybon sama sobie odpowiedz:shake:.... ...wiedzą komu się podłożyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts