Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

raczej mnie!!!!

Mmmmmmm Izadorko!!! jakie cudne zdjęcie masz w avatarku, uderzające podobieństwo !!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ........do mojego jamnika oczywiście:cool3::cool3::cool3:

Posted

żadne tam puszysty, jest ordynarnie gruby i poproszę o szukanie domku, bo rozniesie nam lecznicę i siarkowodorem i energią, jemu brak spacerków długich i własnego pancia

Posted

to ja mogę podjąc się umieszczania ogłoszeń w necie tylko dajcie jakieś piękne, lapiące za serducho zdjęcie, tekst jaki ma byc w ogloszeniu i namiar na tego kto będzie sprawdzal chetnych :)

Posted

Rybon tylko błagam Cię. Nie pisz tu że pies ma ADHD. To jest normalny, zdrowy kropek. Kropek ma tak się zachowywać i już. Jak chcesz to ja mogę ci napisać co cię jeszcze może czekać. Albo i nie. Sama zobaczysz :diabloti:

Czy jest jakies zainteresowanie nim?Ktoś dzwonił? przyszedł?

Posted

bea_m napisał(a):
Rybon tylko błagam Cię. Nie pisz tu że pies ma ADHD. To jest normalny, zdrowy kropek. Kropek ma tak się zachowywać i już. Jak chcesz to ja mogę ci napisać co cię jeszcze może czekać. Albo i nie. Sama zobaczysz :diabloti:

Czy jest jakies zainteresowanie nim?Ktoś dzwonił? przyszedł?

A kto ma dzwonić, nie ma ogłoszeń psiak. Ja chyba jakoś mówiłam ze zrobie allegro ale zdjęcia potrzebne.

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz: czemu nikt nie czyta tego co piszę. JA ZROBIĘ OGŁOSZEIA, tylko poproszę o piękne zdjęcie, teska (bo ja jestem w tym beznadziejna) i kontkat do opiekuna

Posted

scarlet napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz: czemu nikt nie czyta tego co piszę. JA ZROBIĘ OGŁOSZEIA, tylko poproszę o piękne zdjęcie, teska (bo ja jestem w tym beznadziejna) i kontkat do opiekuna

Co się przejmujesz im więcej ogłoszeń tym większa szansa na to zę ktoś psa zobaczy. No chyba ze robisz allegro wyróznione to nie ma co powielać.

Posted

Teapot słyszysz,prosimy o zdjęcia !!!!!!

on nie ma ADHD , on jest całkiem normalny ale ma do towarzystawa starą pokojną onkowatą sukęi nas zapracowanych po pachy a tu lipa,moje astki sa wybiegane więc w lecznicy śpią, stara sunia Kraksa wychodzi na sik i wraca a on ma do dyspozycji 2 godzinki spacerku w ogrodzie rano, pół w obiad i pół wieczorem a tymczasem on by chciał biegać po ogrodze cały dzień!!!!

Posted

Rybon -jutro się widzimy!
Byliśmy dziś obfocić Spota, ale niestety światło kiepskie a on jak tornado. Uciekał przed fleszem więc nic fajnego nie wyszło...
Jutro przyjdziemy z Alkiem i zrobimy porządne zdjęcia na spacerze.

A tak w ogóle to nie jestem pewna czy to Spot! Ten psiak jest śliczny!!!
Ładnie się zaokrąglił, skóra w zdecydowanie lepszej formie. Wygląda po prostu super!
Do tego Spot to 100% dalmatyńczyka w dalmatyńczyku! Uwielbia się głaskać, pięknie reaguje na polecenia.

I wcale NIE JEST AGRESYWNY DO MĘŻCZYZN - powitał TZ machaniem ogona i cielęcym spojrzeniem, dał się głaskać, przestawiać.

Posted

Kilka fotek jednak wyszło -może nie są aukcyjne, bo Spot się bał ale... i tak go Wam pokażę!!!

Tutaj widać jak bardzo potrzebuje swojego człowieka - bał się aparatu, ale ważniejsze było przytulanie:

I cała, nieco zestresowana sylwetka:

A tutaj z Kraksą - która też chciała być głaskana, choć ze strachu przed fleszem aż siusiu zrobiła :-(

Posted

3 tyg ciężkiej pracy!!!
mam nadzieję, że on się od Kraksy nie nauczy tego numeru z sikaniem na widok aparatu, jak już Wam wspomniałam tylko raz Kraksa była kandydatka do adopcji, wtedy jeszcze dawała się fotografować, poszła do nowego domku, wróciła do 3 dniach i od tamtej pory zachowuje się właśnie tak, jak ktos chce zrobić jej fotki, żeby porobić ogłoszenia np albo zamieścić Kraksę na dogo, katastrofa, bo ona przez to nie daje się wyadoptować a z pewnościa byłaby szczęśliwsza u jakiejś kochającej starszej rodzinki. Kraksa nie szczeka w ogóle i nie wychodzi na spacer dłużej niż na 3 min, nie sika i nie robi kupy w domu, boi się tylko strzałów i grzmotów