Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania juz w drodze do domu.:loveu:

Kopiuje to co o Dianie ze strony Romodogow:

No, jestem ale tylko na chwilke, musze isc do koni. Ania z mezem pojechala jakas godzine temu. Narzekala ze bedzie teraz pusto w samochodze, to jej proponowalam ze jej cielaka na tylnie siedzenie wsadze, ale cos niechciala.:eviltong:

To teraz do pieskow. Diana to taki maly pieszczoch. Spala kolo lozka w sypialni na poslaniu. Pare razy chciala sie do lozka pakowac.:razz: Jak narazie to tylko ona z calej czworki ma problemy z utrzymaniem czystosci w domu, ale sie staramy. Jest przyjacielska do wszystkich, wczoraj jak bylam u lekarza to byla w domu z moja 12 letnia corka sama, i radzily sobie swietnie. Obszczekuje konie, ale to normalne jak niezna. Potrafi przegryzc smycz w ciagu 5 sekund, wiec dostala teraz lancuszkowa.:evil_lol:
Bede jej robic dzis zdjecia, i pierwsza ja na internet dawac i do gazety, bo jak opanuje czystosc to jest gotowa do adopcji.

Posted

Dianeczko kochana tak sie cieszymy......:multi:
Reksiu nie dziwisz sie chyba że tak nam wszystkim Dianka w serce zapadła....
:loveu::loveu::loveu:
Reksiu nasza wdziecznosc nie zna granic.....:buzi::Rose:

Posted

Dianka lezy sobie kolo mnie na kocyku i spi. Przedtem bylismy wszyscy na spacerku, potem siedzialysmy troche w restauracji, a teraz jest juz konkretnie zmeczona. Jednak caly dzien w ruchu. Tak wogole to juz utrzymuje czystosc, w nocy grzecznie spi kolo lozka, i jutro wstawiam ja na internet do ogloszen, i zaczynamy domku szukac.:lol:
A tu zdjecia do ogloszen i ze spacerku dzisiejszego.
[IMG]http://i44.tinypic.com/2nsbznr.jpg[/IMG]

[IMG]http://i41.tinypic.com/21j8xo6.jpg[/IMG]

[IMG]http://i43.tinypic.com/200pqp5.jpg[/IMG]

Posted

Czeka na domek.:p Lezy kolo mnie w biurze. Ona jest bezproblemowa. Rozumie juz slowo ZOSTAN. (oczywiscie po niemiecku):eviltong:
Jak ide do lazienki sie myc to zostaje w sypialni sama i juz nieprobuje drapac w drzwi i sie wydostac tylko grzecznie czeka.

Posted

Dianka urzeduje dzis w restauracji. Chodzi sobie wsrod gosci, i zbiera glaskanie od kazdego. Potem sie kladzie kolo stolu i patrzy na wszystko. Kazdy nowy gosc ktory wchodzi to na powitanie jest szczekniecie, a potem idzie sie przywitac. Grzecznie stoi przy drzwiach i nieprobuje wychodzic jak ktos idzie do domu. :loveu:
Wszyscy ja juz polubili.

Posted

[quote name='Reksiu21']Dianka urzeduje dzis w restauracji. Chodzi sobie wsrod gosci, i zbiera glaskanie od kazdego. Potem sie kladzie kolo stolu i patrzy na wszystko. Kazdy nowy gosc ktory wchodzi to na powitanie jest szczekniecie, a potem idzie sie przywitac. Grzecznie stoi przy drzwiach i nieprobuje wychodzic jak ktos idzie do domu. :loveu:
Wszyscy ja juz polubili.[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
To nie pies to cudo!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: