halcia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Trzymajcie sie wszyscy,troche Was tam jedzie:eviltong:Dianko,pa Quote
gagata Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dianka juz szczęsliwie dojechała na miejsce, kłopotów nie było,teraz pewnie wszyscy spia:lol: Quote
Becia66 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dzielna dziewczynka....:loveu:...marzyłysmy o domku dla niej......:lol: Quote
halcia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ania nam padnie na trzy dni po takiej ekipie w domu i podrózy.....:cool3:ciekawe kiedy opisze.... Quote
Reksiu21 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ania juz w drodze do domu.:loveu: Kopiuje to co o Dianie ze strony Romodogow: No, jestem ale tylko na chwilke, musze isc do koni. Ania z mezem pojechala jakas godzine temu. Narzekala ze bedzie teraz pusto w samochodze, to jej proponowalam ze jej cielaka na tylnie siedzenie wsadze, ale cos niechciala.:eviltong: To teraz do pieskow. Diana to taki maly pieszczoch. Spala kolo lozka w sypialni na poslaniu. Pare razy chciala sie do lozka pakowac.:razz: Jak narazie to tylko ona z calej czworki ma problemy z utrzymaniem czystosci w domu, ale sie staramy. Jest przyjacielska do wszystkich, wczoraj jak bylam u lekarza to byla w domu z moja 12 letnia corka sama, i radzily sobie swietnie. Obszczekuje konie, ale to normalne jak niezna. Potrafi przegryzc smycz w ciagu 5 sekund, wiec dostala teraz lancuszkowa.:evil_lol: Bede jej robic dzis zdjecia, i pierwsza ja na internet dawac i do gazety, bo jak opanuje czystosc to jest gotowa do adopcji. Quote
Becia66 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dianeczko kochana tak sie cieszymy......:multi: Reksiu nie dziwisz sie chyba że tak nam wszystkim Dianka w serce zapadła.... :loveu::loveu::loveu: Reksiu nasza wdziecznosc nie zna granic.....:buzi::Rose: Quote
Saphira Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No i zaby na wiosnę zaczną radosnie kumkać:lol::lol::lol: Quote
halcia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Żabol! Cieszysz sie jako i my sie cieszymy?????? Quote
gagata Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='halcia']Żabol! Cieszysz sie jako i my sie cieszymy??????[/quote] Cieszy sie na pewno...ale nie kumka...:lol: Quote
halcia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To niech chociaz zarechocze:evil_lol::eviltong::evil_lol: Quote
Saphira Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Żaby to teraz gody przechodzą i mają masę zajęcia w stawach, jeziorach i innych kałużach:diabloti::evil_lol: Quote
halcia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Nasz Żaba sie zatopił w nowej stronce wolont.:cool3: Quote
Reksiu21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dianka lezy sobie kolo mnie na kocyku i spi. Przedtem bylismy wszyscy na spacerku, potem siedzialysmy troche w restauracji, a teraz jest juz konkretnie zmeczona. Jednak caly dzien w ruchu. Tak wogole to juz utrzymuje czystosc, w nocy grzecznie spi kolo lozka, i jutro wstawiam ja na internet do ogloszen, i zaczynamy domku szukac.:lol: A tu zdjecia do ogloszen i ze spacerku dzisiejszego. [IMG]http://i44.tinypic.com/2nsbznr.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/21j8xo6.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.tinypic.com/200pqp5.jpg[/IMG] Quote
halcia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mysle,ze bardzo zadowolona ,ze jest blisko człowieka....:lol: Quote
Reksiu21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Czeka na domek.:p Lezy kolo mnie w biurze. Ona jest bezproblemowa. Rozumie juz slowo ZOSTAN. (oczywiscie po niemiecku):eviltong: Jak ide do lazienki sie myc to zostaje w sypialni sama i juz nieprobuje drapac w drzwi i sie wydostac tylko grzecznie czeka. Quote
halcia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Stawiałysmy na nia,ze nie zawiedzie i duzo pracy socjalizacyjnej nie wymaga:lol:Przytul też od nas sunieczke. Quote
Becia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Reksiu21'] jutro wstawiam ja na internet do ogloszen, i zaczynamy domku szukac.:lol: [/quote] czy Dianka juz modeluje w internecie ? :eviltong: Quote
halcia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Miziaczku,jedz do najlepszego domku i niech cie bardzo kochaja...... Quote
Reksiu21 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dianka urzeduje dzis w restauracji. Chodzi sobie wsrod gosci, i zbiera glaskanie od kazdego. Potem sie kladzie kolo stolu i patrzy na wszystko. Kazdy nowy gosc ktory wchodzi to na powitanie jest szczekniecie, a potem idzie sie przywitac. Grzecznie stoi przy drzwiach i nieprobuje wychodzic jak ktos idzie do domu. :loveu: Wszyscy ja juz polubili. Quote
Becia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Reksiu21'] Wszyscy ja juz polubili.[/quote] no bo jak można Dianeczkę nie lubić ? :razz::loveu: Quote
Miśka84 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Reksiu21']Dianka urzeduje dzis w restauracji. Chodzi sobie wsrod gosci, i zbiera glaskanie od kazdego. Potem sie kladzie kolo stolu i patrzy na wszystko. Kazdy nowy gosc ktory wchodzi to na powitanie jest szczekniecie, a potem idzie sie przywitac. Grzecznie stoi przy drzwiach i nieprobuje wychodzic jak ktos idzie do domu. :loveu: Wszyscy ja juz polubili.[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To nie pies to cudo!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts