Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to dobrze, bo chwilami myslałam, ze do tej rodzinki mają pretensje.;)

Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści [B]G3[/B] na numer [B]7936[/B] koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT).

Wyślij SMS o treści [B]G1[/B] na numer [B]7636[/B] koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT)

Wyślij SMS o treści [B]G0[/B] na numer [B]7355[/B] koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT)

Wyślij SMS o treści [B]G5[/B] na numer [B]7136[/B] koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam nie miejcie pretensji ani do [B][COLOR=black]Rybki[/COLOR] [/B]ani do nas :shake: Pies to istota czujaca i potrzebujaca uczucia to nie mebel bądz zabawka zeby wziasc ja i gdzieś umiescic, dlatego tak długo to trwa podjęcie decyzji.
Chce przemyślec wszystko, i podjac odpowiedzialna decyzję - zapewnić psince dostatnie życie, mimo że nie jestem bogaczem i nie opływam w dostatki, a moje hyyy mieszkanie odbiega od pojęcia duże.
Dajcie mi troszkę czasu i nie traccie nadziei Ja staram sie jej nie tracić;) trzymajcie kciuki i obowiązkowo miziajcie psiórki :loveu:

P.S Dobrze myślicie to ja chce adoptować Dianę
P.S.s [B]Rybka[/B] mówiła wam że mój psiórek tez nazywa się Diana :razz:

Posted

Agnieszko, spoko, jak druga Diana będzie Wam pisana , to i tak do Was trafi....:evil_lol::lol: A Rybka robi kawał dobrej roboty...:loveu:
Miśka spryciulo, te kody na PW...a ja głupia tu puszczałam:oops:

Posted

A więc:
Aga fajnie że się odezwałaś;)- myślę, że nikt pretensji nie miał, zawsze jest taki smutek że jednak się nie udało- a ja zawsze nie czuje sie fajnie pisząc, że jednak nie dziś, nie teraz.

Gagatko- dzięki za kodzik, ale proszę dajcie je na PW, bo jakiś ludek może w każdej chwili go wykorzystać, w końcu każdy ma dostęp do dogo.

Misia dziękuję za kodziki, ale alegratka mi po przeskakiwała i Majeczka ma 4 punkty a Dianka tylko 1..coś dziś mam zły dzień, po prostu czego sie ie dotknę to spieprzę, ale za to gagatka wyrożniła.

Ja zwrócę za te kody kasę:oops:...tylko muszę sobie konto doładować- hchyba kupie nowy starter bo mam -4:oops::oops:

Posted

A wiec jak jest mi pisana to nie mam sie czym martwic;) jeszcze troszkę Dianusiu wytrzymaj a jak wszystko sie ułoży to zobaczymy się jeszcze przed świętami :loveu: w nagrodę za cierpliwość dostaniesz pełna miche żarełka i dupcie będziesz grzać pod kołderką a jak będzie 24 to opowiesz mi jak bardzo się cieszysz ze jesteś tu z nami i masz rodzinkę:p