Rybka_39 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No to dobrze, bo chwilami myslałam, ze do tej rodzinki mają pretensje.;) Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści [B]G3[/B] na numer [B]7936[/B] koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Wyślij SMS o treści [B]G1[/B] na numer [B]7636[/B] koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT) Wyślij SMS o treści [B]G0[/B] na numer [B]7355[/B] koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT) Wyślij SMS o treści [B]G5[/B] na numer [B]7136[/B] koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT) Quote
agnieszkareuter Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witam nie miejcie pretensji ani do [B][COLOR=black]Rybki[/COLOR] [/B]ani do nas :shake: Pies to istota czujaca i potrzebujaca uczucia to nie mebel bądz zabawka zeby wziasc ja i gdzieś umiescic, dlatego tak długo to trwa podjęcie decyzji. Chce przemyślec wszystko, i podjac odpowiedzialna decyzję - zapewnić psince dostatnie życie, mimo że nie jestem bogaczem i nie opływam w dostatki, a moje hyyy mieszkanie odbiega od pojęcia duże. Dajcie mi troszkę czasu i nie traccie nadziei Ja staram sie jej nie tracić;) trzymajcie kciuki i obowiązkowo miziajcie psiórki :loveu: P.S Dobrze myślicie to ja chce adoptować Dianę P.S.s [B]Rybka[/B] mówiła wam że mój psiórek tez nazywa się Diana :razz: Quote
Neczka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Agnieszko, ale jakie pretensje ? o co Wam chodzi, bo ja nic takiego nie zaobserwowałam :eviltong: Quote
halcia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nigdy nie były to pretensje.Po prostu suni życzymy jak najlepiej i jak nadzieja sie zmniejsza to tak smutno sie robi.... Quote
gagata Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Agnieszko, spoko, jak druga Diana będzie Wam pisana , to i tak do Was trafi....:evil_lol::lol: A Rybka robi kawał dobrej roboty...:loveu: Miśka spryciulo, te kody na PW...a ja głupia tu puszczałam:oops: Quote
Rybka_39 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A więc: Aga fajnie że się odezwałaś;)- myślę, że nikt pretensji nie miał, zawsze jest taki smutek że jednak się nie udało- a ja zawsze nie czuje sie fajnie pisząc, że jednak nie dziś, nie teraz. Gagatko- dzięki za kodzik, ale proszę dajcie je na PW, bo jakiś ludek może w każdej chwili go wykorzystać, w końcu każdy ma dostęp do dogo. Misia dziękuję za kodziki, ale alegratka mi po przeskakiwała i Majeczka ma 4 punkty a Dianka tylko 1..coś dziś mam zły dzień, po prostu czego sie ie dotknę to spieprzę, ale za to gagatka wyrożniła. Ja zwrócę za te kody kasę:oops:...tylko muszę sobie konto doładować- hchyba kupie nowy starter bo mam -4:oops::oops: Quote
gagata Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jakie zwracanie ?????? Przecież nie przepiłaś,tylko na psy poszło...:evil_lol: Jutro będę miała czas, to znowu popodrzucam, już na PW... Quote
Rybka_39 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 E...ja dużo nie pije:evil_lol:, po za tym mam inne wydatki:evil_lol: Quote
Saphira Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Rybko 1 Ty sie zdrowo napracowałaś przy tych ogłoszonkach. No to my stare baby mozemy chociaz kodziki podsyłać :evil_lol: Quote
gagata Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jakie stare, jakie stare....:mad: W KWIECIE WIEKU...:diabloti: Quote
Neczka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Marta, dzięki wielkie za smyczkę i smakołyki dla Dianki, wczoraj doszła paczka ;):) Quote
agnieszkareuter Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A wiec jak jest mi pisana to nie mam sie czym martwic;) jeszcze troszkę Dianusiu wytrzymaj a jak wszystko sie ułoży to zobaczymy się jeszcze przed świętami :loveu: w nagrodę za cierpliwość dostaniesz pełna miche żarełka i dupcie będziesz grzać pod kołderką a jak będzie 24 to opowiesz mi jak bardzo się cieszysz ze jesteś tu z nami i masz rodzinkę:p Quote
Neczka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ... :roll: [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img370.imageshack.us/img370/8476/dianka2aw3.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Saphira Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dianka ma ogromną szansę na domek ! Trzymajmy za Nią kciuki :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :o trzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymam :multi: Quote
żaba88 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 No no Aga... Mocne słowa :eviltong: Jak będę z wizytą na śląsku to wszystko sprawdzę, więc uważaj :evil_lol: Quote
agnieszkareuter Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [B]Żabko88[/B] zapraszam mimo wszystko:eviltong: kawa i herbata pod dostatkiem nawet jakieś ciacho się znajdzie:cool3: Quote
Recommended Posts