goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Betty i Mi. nie będzie, więc szukamy 1/2 osób chętnych na domek nr. 3 ;) (goldenka245,basia_bonnie,Estera) Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 goldenka245 napisał(a):Betty i Mi. nie będzie, więc szukamy 1/2 osób chętnych na domek nr. 3 ;) (goldenka245,basia_bonnie,Estera) A nie można złączyć domku nr3 z domkiem nr5?:eviltong: Quote
baffi2 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 goldenka245 napisał(a):Betty i Mi. nie będzie, więc szukamy 1/2 osób chętnych na domek nr. 3 ;) (goldenka245,basia_bonnie,Estera) Ja bym chciała :D i może Kincia :cool3: Quote
basia bonnie Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 baffi2 napisał(a):Ja bym chciała :D to fajnie:multi: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='goldenka245']Betty i Mi. nie będzie, więc szukamy 1/2 osób chętnych na domek nr. 3 ;) (goldenka245,basia_bonnie,Estera) Czyli Mi. też nie jedzie? Bo albo nie pisała albo nie pamiętam... :roll: Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 qrka, wszyscy rezygnują.... :mad: Asiu, jak to wygląda z wynajęciem całego ośrodka? Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Mysia_ napisał(a): Asiu, jak to wygląda z wynajęciem całego ośrodka? No właśnie:roll: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Mysia_ napisał(a):qrka, wszyscy rezygnują.... :mad: Asiu, jak to wygląda z wynajęciem całego ośrodka? Jest czas do marca na zebranie ekipy, jak będzie za mało osób, to zrezygnujemy z części domków. :roll: Chyba, że do tego czasu wszyscy zrezygnują... :cool1: Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ja nie zrezygnuję :evil_lol: Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie :diabloti: Quote
wiq Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ani ja :evil_lol: ja już sobie organizuję cały psi sierpień w WLKP! :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Słuchajcie...to jak ja chcę przyjechać tylko na weekend to nie muszę wpłacać żadnej zaliczki ani nic prawda? Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No więc jesteśmy za połączeniem domku nr 3 i nr 5 tylko jeszcze Bigos musi się zgodzić na taki układ, bo Nikki to zaakceptowała:diabloti::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Herspri']Nieee no ludzie :shake: Ja poza moim TZ też nikogo nie znam, nieśmiała też jestem ale wierzę że będzie fajnie i nawet siłą mnie nie wykopiecie z tego zlotu :eviltong: Herspri, jak to nikogo... :evil_lol: [quote name='KaRa_']w tamtym zlocie były dwie kolonie bo naprawdę psy się nie lubiły wiec tlo nie było łatwe nawet na smyczy poruszanie się po ośrodku. Kara obawiam się, że mimo wszystko jest możliwość, że jakieś psy sobie nie podpasują. Czasem po prostu coś im siedzi w głowach i tyle. Ważne, aby takich przypadków było jak najmniej. [quote name='Rinuś']Słuchajcie...to jak ja chcę przyjechać tylko na weekend to nie muszę wpłacać żadnej zaliczki ani nic prawda? Pod warunkiem, że przyjedziesz pod namiot... ;) Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Pod warunkiem, że przyjedziesz pod namiot... ;) Asia pisała inaczej...że można pod domek tylko na dostawkę...czy jakoś tak :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ozywiscie jak ktos zgodzi sie ciebie wziasc na dostawke to tak:) Quote
Rybc!a Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 KaRa_ napisał(a):Jesteś usprawiedliwiona;) Niki-lidka napisał(a):ludzie ludzie...zawsze to samo...wszyscy chetni dopoki nie chodzi o ostateczne zdeklarowanie sie i wplate kasy...:( Wiem, że was zawiodłam, ale zrobiłam to tylko i wyłącznie przez to, że nikt z Elbląga ( a było oprócz mnie chętnych 5 ) się nie zdecydował. :cool1: Nie mógł, nie chciał, nie miał kasy. Nie wiem. Jest mi okropnie głupio i przykro, bo bardzo nastawiłam się na ten zlot. Szlag by to trafił. :-( Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś']Asia pisała inaczej...że można pod domek tylko na dostawkę...czy jakoś tak :evil_lol: To skoro Asia uz mówiła wcześniej jak sprawa wygląda to po co pytasz:eviltong: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='rose']To skoro Asia uz mówiła wcześniej jak sprawa wygląda to po co pytasz:eviltong: TYlko nie wiem co z zaliczką :diabloti: Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś']TYlko nie wiem co z zaliczką :diabloti: zaliczkę płacą tylko Ci zaznaczeni na niebiesko, który zadeklarowali chęć mieszkania w domku przez pobyt 7 dni;) Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś']Słuchajcie...to jak ja chcę przyjechać tylko na weekend to nie muszę wpłacać żadnej zaliczki ani nic prawda? Zaliczki nie musisz. ;) [quote name='goldenka245']No więc jesteśmy za połączeniem domku nr 3 i nr 5 tylko jeszcze Bigos musi się zgodzić na taki układ, bo Nikki to zaakceptowała:diabloti::loveu: No to czekamy. :cool3: [quote name='Rinuś']a przygarniecie mnie na 2 noce?:cool3: Ktoś pewnie Cię przygarnie. :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kara obawiam się, że mimo wszystko jest możliwość, że jakieś psy sobie nie podpasują. Czasem po prostu coś im siedzi w głowach i tyle. Ważne, aby takich przypadków było jak najmniej. No wiadomo, że nie wszystkie psy muszą się polubić, raczej chodzi o to, żeby nie było takich, które rzucają się na wszystko co sie rusza. ;) [quote name='Rinuś']Asia pisała inaczej...że można pod domek tylko na dostawkę...czy jakoś tak :evil_lol: Jak będą jeszcze miejsca na dostawkach to jak najbardziej. Bo jak odwołam część domków (co zapewne nastąpi), to nie wiadomo ile w końcu domków będziemy mieć i czy ktoś inny nie zwinie nam dostawek. :roll: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Jak będą jeszcze miejsca na dostawkach to jak najbardziej. Bo jak odwołam część domków (co zapewne nastąpi), to nie wiadomo ile w końcu domków będziemy mieć i czy ktoś inny nie zwinie nam dostawek. :roll: ludzie zaczęli rezygnować? wezmę namiot w razie czego :evil_lol: Quote
Estera Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asiu w takim razie połącz nam domki :evil_lol: :loveu: A i ja Asi tłumaczyłam już co z moją zaliczką. Jadę na zlot o ile nie umrę do tego czasu :cool3: Quote
orzech Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 http://animoto.com/play/09190b38e6386f29f6ab4e5bad064c08 mała reklama zlotu:D Quote
Recommended Posts