Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
Być może to ja to miejsce zwolnię:eviltong: choć do marca wpłacę całość to to czy pojadę na zlot jeszcze nie jest pewne:roll:

a może ktoś wykupił cały domek?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakby co - jestem pierwsza! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
a może ktoś wykupił cały domek?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakby co - jestem pierwsza! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

raczej nie ma nikogo takiego:eviltong: a nawet jeśli to wątpię, czy po zapłaceniu by ktoś z ów domku rezygnował:eviltong:

Posted

AgaCzips napisał(a):
buhahaha, czuję się jakbym miała jechać na kolonię:lol:

No co porządek musi być!:evil_lol: Kara skończyła 20 lat i zaczął występować u niej syndrom opiekunki, matki, a może nawet babci:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
No co porządek musi być!:evil_lol: Kara skończyła 20 lat i zaczął występować u niej syndrom opiekunki, matki, a może nawet babci:evil_lol:

matka polka:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='AgaCzips']matka polka:lol::lol::lol::lol:

Coś w tym rodzaju:evil_lol:
Czy ktoś zauważył moją drugą piękna łapkę:loveu:

Przypominam o zaliczce!!!

Posted

Kara ja zapraszam w piątek do Konina, koleżanka robi zbiórkę w harcerstwie i ostatnio narzekała że nie ma już pomysłów co robić z dzieciakami, sądzę że pomocą nie pogardzi:lol: Klasy 4-6:eviltong: Ewentualnie zawsze możesz zagadać do Gacka albo Miśka czy pomocy nie potrzebują:lol:

Posted

no ja papiery mam wiec 10 osób (16-19 lat) biore pod opiekę:D i oczywsicie wszyscy stosują się do planu dnia:D chertni wpisywać sie na liste:diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::p

Posted

komar napisał(a):
no ja papiery mam wiec 10 osób (16-19 lat) biore pod opiekę:D i oczywsicie wszyscy stosują się do planu dnia:D chertni wpisywać sie na liste:diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::p

Moi drodzy nie radzę chyba,że lubicie:
dłuuugie wycieczki
taplanie się w błocie
białe boje
itp:evil_lol:

Posted

zapomnialas dodać

-poranne zaprawy i rozpływanie;
-wieczorne spotkania przy ognisku ze śpiewem i gitarą;
-koszmarne atrakcje i atrakcyjne koszmary;P;
-spanie w ciekawych i nietypowych miejscach

-a poza tym musi ktos saune zbudowac:D

Posted

KaRa_ napisał(a):
Moi drodzy nie radzę chyba,że lubicie:
dłuuugie wycieczki
taplanie się w błocie
białe boje
itp:evil_lol:

A ja bym sobie chętnie na ich męczarnie popatrzyła:eviltong:

Posted

rose napisał(a):

No nie powiem bo ja też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kochani zgłaszać się do wujka Komara on Wam i psom atrakcji dostarczy:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):

komar to lubi więc raczej nie będzie się męczył:eviltong: Poza tym Ty sie zdaje zapisywałaś na poranne kąpiele:evil_lol:

Posted

AgaCzips napisał(a):
komar to lubi więc raczej nie będzie się męczył:eviltong: Poza tym Ty sie zdaje zapisywałaś na poranne kąpiele:evil_lol:

nie o Komara mi chodziło:eviltong: tak zapisywałam się, bo wiem, że do nich nie dojdzie, bo jakoś nie wierze, choć raz wstanie rano:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
nie o Komara mi chodziło:eviltong: tak zapisywałam się, bo wiem, że do nich nie dojdzie, bo jakoś nie wierze, choć raz wstanie rano:evil_lol:

buhahaha, jak nie wstaniesz to komar Ci siłą wyciągnie:lol:

Posted

AgaCzips napisał(a):
buhahaha, jak nie wstaniesz to komar Ci siłą wyciągnie:lol:

ale ani chodzilo o to że to ja nie wstane:D oczywiście poranne pływania zależy od pogody;-) (ale wstane tyle razyu ile bedzie ladna pogoda):D a i jeszczez nocne pływanie;-)

Posted

komar napisał(a):
ale ani chodzilo o to że to ja nie wstane:D oczywiście poranne pływania zależy od pogody;-) (ale wstane tyle razyu ile bedzie ladna pogoda):D a i jeszczez nocne pływanie;-)

sory, "i" mi sie gdzieś zgubiło:eviltong: A ładna pogoda będzie cały czas! Musi:mad: