Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okamia napisał(a):
Pewnie już tęskni za.... VIP-em :roflt::roflt::roflt:

Zapewne tak:eviltong: Ale ja mam cicha nadzieję, że za mną też:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Zapewne tak:eviltong: Ale ja mam cicha nadzieję, że za mną też:evil_lol:

Zapewne ta nadzieja jest tak cicha jak Ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ooo hahahahha :evil_lol::evil_lol: widze Tyszan :diabloti: 3 raz ,2 razy na zlocie i teraz 3 raz na zdjęciu :evil_lol:

zaraz wrzucę swoje :evil_lol:

oczywiście mnie nie ma :diabloti:

Posted

A ja muszę się pochwalić
Zostałam pogryziona przez sweetaśnego Czarka:loveu: Oluś jest złym właścicielem, bo są przywiązane do ławeczki pieski, jedzą myszki na polach z głodu albo rzucają się na ludzi . Jego psy są niewychowane bo uciekają mu, zagryzają labki i w ogóle usypiać takie powinni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Słłłłłłłłłłit Kara...wydało się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Diabełkowa,Olek,Kara,Rose i Asia - prezent dla Patukujka :evil_lol:

To nieszczęsne pole...

mój pitek :evil_lol:

Aportująca choinka :diabloti:

Posted

KaRa_ napisał(a):
A ja muszę się pochwalić
Zostałam pogryziona przez sweetaśnego Czarka:loveu: Oluś jest złym właścicielem, bo są przywiązane do ławeczki pieski, jedzą myszki na polach z głodu albo rzucają się na ludzi . Jego psy są niewychowane bo uciekają mu, zagryzają labki i w ogóle usypiać takie powinni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapomniałaś że pomimo kastracji rzucają się na suczki w celach prokreacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i muszą nie tylko myszki jedzą ale także kamyki i szyszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Dolar :loveu: Karilka- rachunek za weta wyślę pocztą :diabloti:

Dolarek grzeczny chłopiec:loveu: mojego głupka nie udało mu się uszkodzić:evil_lol: