Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha, psie miny wyrażają wszystko :evil_lol:
I jak tu nie kochać takich cudownych stworzeń :loveu:
Uściski dla Anatki ;)
aaa...no i zapomniałabym dodać, że kanarek ma świetny kolor :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tatalka2']Haha, psie miny wyrażają wszystko :evil_lol:
I jak tu nie kochać takich cudownych stworzeń :loveu:
Uściski dla Anatki ;)
aaa...no i zapomniałabym dodać, że kanarek ma świetny kolor :D

nie da się nie kochać :)
uściski przekazane - tego nigdy za wiele ;)

a kanarek nawet troche sobie podśpiewuje.. a rano to wręcz serenady były ;)

to jeszcze dzisiejsza spacerowa Anatka

wariatka :lol:

Posted

i zabawy z patyczkiem

i tym razem patyczek wpadł w wysokie krzaki - Niunia szukała, szukała, ale nie znalazła

i uśmiechnięta panienka

i kwiatuszek ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Prosze, prosze, to i ptaszki u Agappe znajduja hotelik:)
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2010/czerwiec/P5310447a.jpg
A na spacerze, toAnata od razu odzyskała humorek...

Pzdr.
hotelik to może za dużo powiedziane ;) kanarek "odleciał" dziś na Litwę razem z moimi rodzicami i znowu Anatka jest niespecjalnie szczęśliwa z tego powodu ;)
a ja równiez jestem niespecjalnie zadowolona bo tata zabrał mi aparat :/

[quote name='bety']noooooooooo kolorek ma zajebiaszczy
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2010/czerwiec/P5310435a.jpg
Pzdr
Kanarek miał być ognisto czerwony - ale miał również ładnie spiewać i pan hodowca miał bardziej czerwone kanarki, ale gorzej śpiewały ;)
hah swoją drogą to kanarek po championach ;) nie ma to tamto ;)

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Super Anatkowe fotki ! :loveu:[/FONT]

dziękujemy :)

Przeszliśmy na kolejną stronę to zdjęcia "z innej beczki" wstawie

wschód słońca na moją warszawską wsią ;)

a tak po za tym zastanawiam się właśnie nad wyjazdem z lipcu na miesiąc do Anglii - w ramach wymiany studenckiej i uczestnictwa w międzynarodowym projekcie programistycznym.. jestem w kropce.. nie wiem co mam zrobić.. no nic ide myślec dalej

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia jak z bajki..... aż się rozmarzyłam :loveu:
myśl dziewczyno, myśl bo może Ci się ten wyjazd opłacić :lol:
[/FONT]

może się opłacać, a może nic nie będę z tego miała sensownego.. Pani prowadząca projekt ze strony polskiej jest mało wiarygodna (zbyt dużo nam nakłamała, mijała się z prawdą i nie można wierzyć we wszystko co mówi :/)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No to rzeczywiście baba wstrętna :roll:[/FONT]

Wstrętna, nie wstrętna, ale dotarłam do studenta ktory był na takim wyjeździe i poleca!

[quote name='jamnicze']Jedź jak możesz, to tylko miesiąc, a co zobaczysz, poznasz nowych ludzi, no i jakieś doświadczenie - to twoje :)

Ale pomarańczka z tego kanarka :)
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2010/czerwiec/P5310447a.jpg

a Anatka najlepiej prezentuje się na zielonym tle
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2010/czerwiec/P6010501a.jpg
Najbardziej mnie boli że będę musiała zostawić moją wspaniałą Niunię na tak długi okres czasu - do tej pory chyba najdłużej Ją zostawiałam na 2 tyg..

A Anatka rzeczywiście nieźle wygląda na takim tle ;) chociaż śniegowe klimaty to jednak bardziej jej pasują ;)

[quote name='Asiaczek']Wschód słońca - niesamowity...
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/P5130263a.jpg

A co do wyjazdu - nie poradzę, jak masz tyle i takich wątpliwości ...

pzdr.
Wschody tego typu to mamy bardzo często!! :) chociaż nie często się chodzi spać lub wstaje o takiej porze żeby je ujrzeć..

A teraz kwestia wyjazdu i mej przyszłości - zdecydowałam.. biore po pierwsze 2 specjalizacje: Inzynieria oprogramowania i baz danych + Bazy danych, po drugie jeśli oferta wyjazdu jest wciąż aktualna to jadę.. tym sposobem będę miała wiedzę techniczną, projektową i biznesową (przez drugi kierunek) i jak to znajomy powiedział będę "jednoosobową firmą".. problem natomiast moge mieć inny - nikt nie będzie mnie chciał zatrudnić ze względu na zbyt duże kwalifikacje ;p myślicie, że powinnam się tym przejmować? ;)
a z innych niusów - zmienił się dziś mój status związkowy i znowu jestem do wzięcia :evil_lol::evil_lol: chociaż na razie chce się porozkoszować wolnym stanem :lol:

Posted

[quote name='Matusz']yeah ! niech żyją wolne związki ! xD
wolne związki to może nie - kiedyś próbowałam, nie sprawdza się taki układ, albo jest związek albo jest się wolnym ;)

[quote name='deer_1987']Zawsze mi sie te psy podobaly :)
witamy :)
milo nam i zapraszamy częściej :)

[quote name='Shirai - Koki']Probowalam sie doszukac...ale nie wiem o co chodzi...Daria normalnie galeria Anatki stanela na nogi...az milo !!!!
Mateuszowi chodziło o to:
[quote name='Agappe']
a z innych niusów - zmienił się dziś mój status związkowy i znowu jestem do wzięcia :evil_lol::evil_lol: chociaż na razie chce się porozkoszować wolnym stanem :lol:

ciekawe na jak długo stanęła na nogi - bo jak na razie skończyły mi się pomysły na zdjęcia - tzn mam niby Alpy chociaz nie specjalnie chce mi się je wstawiać, mam "domek" znajomej + wielki ogród (fot.by tata ;) ), a dodatkowo powinnam zająć się nauką - chociaż "domek" moge wstawić jesli chcecie

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
He no to jednak sie nie doszukalam...Daria to spore zmiany...sie szykuja ...;)

myśle, że na dobre mi wyjdą te zmiany ;)

Posted

[quote name='Maks i Spark']Witanko sobotnie:)

.....niech zyje nam wolny stan;):)

A.
Witamy ponownie!!! :)

A tymczasem nowa strona czyli czas na nowe zdjęcia ;)
a że aparat wrócił to mam ich sporoooo - rodziców nie było 4 dni i tata zfrobił ponad 400 zdjęć ;) to chyba niezły wynik? ;) tak czy inaczej rodzice byli w Wilnie i na "Litewskim" morzem i jest "kilka" fajnych zdjęć.. ale tymczasem warszawska środowa burza..

pieknie tu widać strugi deszczu..