Agappe Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 strasznie upierdliwe jest to picassowe wstawianie zdjęć :/ Quote
Agappe Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 cd. dobra następne zdjęcia będa po przejściu na następna stronę.. dam Wam troszke czasu na obejrzenie ;) atymczasem chyba trzeba iść do tesko po coś do jedzenia.. coś czuje, ze troche tu schudnę.. :roll: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No więc tak: 1/ nie, nie tylko Kasia ogląda Twoje fotki. Ja też. Ale jak mnie nie ma to nie komentuję... 2/ jednak trochę brakuje mi komentarzy do zdjęć. Już się przyzwyczaiłam do Twoich opisów... Bo niby co to jest? http://lh4.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtC2nWi-oI/AAAAAAAABOs/li5x9qqeI70/P6050793.JPG 3/super: Golasy na lewo, ubrani - inny kierunek:) http://lh4.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtCy0KdeCI/AAAAAAAABN4/psyXpW7HQJc/P6050771.JPG 4/ jesoooooo, jakbym zjadła taka rybkę, i tą krągłą i tą długaśną, mniam, mniam, mniam... http://lh6.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtC14FDtNI/AAAAAAAABOg/uEaa9pNT65Q/P6050788.JPG 5/ a potem... hop dowody dla ochłody! http://lh6.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtC074rvoI/AAAAAAAABOQ/8M5J1QNwVX8/P6050782.JPG 6. no i jak tam, udane zakupy? Kupiłaś cos jadalnego? Pzdr. Quote
Agappe Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 [quote name='Asiaczek']No więc tak: 1/ nie, nie tylko Kasia ogląda Twoje fotki. Ja też. Ale jak mnie nie ma to nie komentuję... 2/ jednak trochę brakuje mi komentarzy do zdjęć. Już się przyzwyczaiłam do Twoich opisów... Bo niby co to jest? http://lh4.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtC2nWi-oI/AAAAAAAABOs/li5x9qqeI70/P6050793.JPG 3/super: Golasy na lewo, ubrani - inny kierunek:) http://lh4.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtCy0KdeCI/AAAAAAAABN4/psyXpW7HQJc/P6050771.JPG 4/ jesoooooo, jakbym zjadła taka rybkę, i tą krągłą i tą długaśną, mniam, mniam, mniam... http://lh6.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtC14FDtNI/AAAAAAAABOg/uEaa9pNT65Q/P6050788.JPG 5/ a potem... hop dowody dla ochłody! http://lh6.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtC074rvoI/AAAAAAAABOQ/8M5J1QNwVX8/P6050782.JPG 6. no i jak tam, udane zakupy? Kupiłaś cos jadalnego? Pzdr. 1. nie no oczywiście ja wiem, że Ty oglądasz, ale wiedziałam że Ciebie nie ma chwilowo ;) 2. żebym to ja wiedziała.. ja nawet nie oglądałam tych zdjęć z rodzicami, więc mnie nie oświecili co jest co :roll: 3. wszystko musi być czytelnie :cool3: 4. jak dla mnie strasznie wyglądają te rybki - a w ogole ktoś wie co to za ryba ta okrągła?? :rool: 5. ooooooj chyba dla mocnej ochłoddy.. może i stope bym włożyła ;) 6. kupiłam hmm mleko, płatki, 2 jogurty, wodę, milkyWay Magic Stars i piwo ;) i własnie je sobie sącze.. a i jeszcze jakieś meatbols za niecałe 2 funty w subway'u - jakiś gorący "posiłek" tez by się przydał generalnie powiem Wam że niektórzy ludzie tu się strasznie ubierają.. w sobote byl na miesice tłum.. panienki ubrane tak, ze ledwo tyłek im zasłania (qrcze ja to mam dłuższe bluzki od tego co miały na sobie) i to bez różnicy czy chude czy grube.. stylu do anglicy nie mają za grosz.. jak wracalam wieczorem w sobotę do domu, a mieszkam przy głównej ulicy to miałam cały przegląd wywracających się panienek, śpiących na ulicy ludzi, zataczających sie facetów, porozwalanego jedzenia na ulicach i w knajpach, panienek ze świecącymi uszami króliczka, pań w białych perułkach, pół gołego "elwisa" i kilka innych rodzynków.. az miałam ochotę im wszystim zdjęcia robić, ale tak głupio chodzić po ulicy robić ludziom zdjęcia.. już i tak się na mnie dziwnie patrzyli z tym aparatem.. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Hej, ta okrągła ryba to może flądra...? Myslisz, że woda była az tak zimna...? Ja myślę o niej polskimi kategoriami, czyli ostatnimi upałami... No fakt, Trochę głupio robić ludziom fotki, jak są np. pijani...No, chyba że z ukrycia;) Pzdr. Quote
INU Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Agappe napisał(a):4. jak dla mnie strasznie wyglądają te rybki - a w ogole ktoś wie co to za ryba ta okrągła?? :rool: 6. kupiłam hmm mleko, płatki, 2 jogurty, wodę, milkyWay Magic Stars i piwo ;) i własnie je sobie sącze.. a i jeszcze jakieś meatbols za niecałe 2 funty w subway'u - jakiś gorący "posiłek" tez by się przydał 4. Nie wiem czemu, ale jak dla mnie te okrągłe wyglądają tak, jakby to była jedna "zwykła" ryba, z której wyrasta druga, mniejsza :roll: Wiem, dziwne ;) 6. O mamusiu, Magic Stars... Toż to słodycze mojego baaaardzo wczesnego dzieciństwa, aż dziwne, że je pamiętam... A ja zdjęcia oglądam zawsze, tylko jakoś nie po drodze mi do komentowania zazwyczaj ;) Quote
Agappe Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Asiaczek']Hej, ta okrągła ryba to może flądra...? Myslisz, że woda była az tak zimna...? Ja myślę o niej polskimi kategoriami, czyli ostatnimi upałami... No fakt, Trochę głupio robić ludziom fotki, jak są np. pijani...No, chyba że z ukrycia;) Pzdr. myśle, ze ta woda zdecydowanie jest zimna.. najcieplejsza woda w Bałtyku jest gdzieś we wrześniu, a i tak jak dla mnie jest za zimna.. upały, upałami, ale te hektolitry wody nie tak łatwo ogrzać.. mówisz że następnym razem mam się schować za róg i robić zdjęcia? ;) problem jest, że musiałabym użyć lampy, żeby wszystko nie wyszło rozmazane, więc cały mój kamuflarz wzieliby diabli ;) [quote name='INU']4. Nie wiem czemu, ale jak dla mnie te okrągłe wyglądają tak, jakby to była jedna "zwykła" ryba, z której wyrasta druga, mniejsza :roll: Wiem, dziwne ;) 6. O mamusiu, Magic Stars... Toż to słodycze mojego baaaardzo wczesnego dzieciństwa, aż dziwne, że je pamiętam... A ja zdjęcia oglądam zawsze, tylko jakoś nie po drodze mi do komentowania zazwyczaj ;) 4. Karolina twierdzisz, że to jakis mutant nie ryba? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 6. Magic Stars to i ja pamiętam ze swojego dzieciństwa i jak zobaczyłam na półce w opakowaniu to wydało mi się znajome, za to jak otworzyłam i zobaczyłam, że każda gwaizdka ma inną minkę to sobie przypomniałam jak się nimi kiedyś bawiłam :evil_lol::evil_lol: swoją drogą to Magic Stars sa jeszcze w Polsce?? :roll: jako, że o dziwo udało się przejść na nastepną stronę, a ja jutro cały dzień spędze chyba poza domem to wstawie teraz jeszcze kilka zdjęć.. Quote
Agappe Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 cd. tyle z fotek znad Litewskiego morza.. jeszcze kilka z Litwy zostało znad jeziora, ale jeszcze pomysle czy jest sens je wstawiać.. a tymczasem dobranoc.. za 8 h trzeba wstać.. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Fajne jest "to coś":) http://lh3.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtC5HFjwLI/AAAAAAAABPE/rkmzleF4n2c/P6050805.JPG Pzdr. Quote
M&S Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Cześć:) Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia!!!!! i chcę jeszcze:) Rób foty wszystkim angielskim dziwadłom, lubie te klimaty, każdy chodzi jak chce i niczym się nie przejmuje.... Miłego wtorku!!! Quote
tatalka2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Agappe'] 6. Magic Stars to i ja pamiętam ze swojego dzieciństwa i jak zobaczyłam na półce w opakowaniu to wydało mi się znajome, za to jak otworzyłam i zobaczyłam, że każda gwaizdka ma inną minkę to sobie przypomniałam jak się nimi kiedyś bawiłam :evil_lol::evil_lol: swoją drogą to Magic Stars sa jeszcze w Polsce?? :roll: O jaaaa, to ktoś jeszcze to pamięta tak jak ja! Moje ukochane, przepyszne gwiazdki...aż się rozmarzyłam na myśl o ich smaku, który bardzo dobrze pamiętam :P Niestety, w Polsce już dawno nie można ich dostać nad czym ogromnie ubolewam :( Quote
INU Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Agappe napisał(a):4. Karolina twierdzisz, że to jakis mutant nie ryba? :evil_lol::evil_lol: Nie, ja tylko twierdzę, że wygląda jak mutant :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dzisiaj jest juz środa i pewnie dzisiaj Agappe pojawi się z nowa porcją foteczek:) pzdr. Quote
taxelina Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj jest juz środa i pewnie dzisiaj Agappe pojawi się z nowa porcją foteczek:) pzdr. Mam nadzieje! Quote
M&S Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj jest juz środa i pewnie dzisiaj Agappe pojawi się z nowa porcją foteczek:) pzdr. Na to liczę;) Quote
Agappe Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 ojojoj az tyle postów w mojej galerii!!! pięknie :)) najpierw troche niusów ze świata.. PAAAAAAAAAAAADAAAAAAAA i pada cały czas.. jak wróciłam dziś do domu do musiałam zdjąć kurtkę, swetr, spodnie, skarpetki i w zasadzie bluzkę też powinnam, bo wszystko było mokre.. jak wyszłam z biura to było dziwnie ciemno.. po 2 minutach zaczeło grzmieć, a po kolejnych 2 lać.. no i 15 min spacerku w deszczu... a tak po za tym projektowa masaaaaakra!!!! wygląda na to, że musze przyswoić całą wiedzę medyczną dotyczącą porodu, a w szczególności tej trzeciej fazy porodu.. musze dowiedziec sie jakie leki, w jakich ilościach kiedy się podaje, jakie sa przeciwskazania, jak wyciągac pępowina, kiedy ją zakleszczac i odcinać, jak powinno wyglądać łożysko i co jeśli nie będzie pełne, i tysiące innych rzeczy.. po tym projekcie niewiele mi będzie potrzeba do odbioru porodu :roll: dla niewtajemniczonych studiuje marketing i zarządzanie oraz informatykę, a nie medycyne.. tak więc od jutra zamieszkam w bibliotece najprawdopodobniej.. <a oczywiście wszystko po angielsku> z miłych akcentów byłam wczoraj 3h na bilardzie.. i przegrałam 2:5 - znalazł się człowiek który ma więcej szczęścia do różnych gier ode mnie - zazwyczaj to ja byłam ta która wygrywała w monopol, scrable, jenge, bilard i inne takie, ale chyba zostałam zdetronizowana.. dodatkowo dziś byłam w "nowej" (dla mnie) części miasta - bardzo zielonej z zabytkowymi domami i "klimatycznymi" budynkami uniwersytetu.. ah mogłoby tylko nie padać.. swoją drogą mam wrażenie, że coraz gorzej się po "polskiemu" wysławiam i coraz wiecej literek przestawiam/zjadam [quote name='Asiaczek']Fajne jest "to coś":) http://lh3.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/TDtC5HFjwLI/AAAAAAAABPE/rkmzleF4n2c/P6050805.JPG Pzdr. haha rzeczywiście, ciekawe tylko co to, prawda? ;) [quote name='deer_1987']Widoki przepiekne!! dziękujemy :) [quote name='Maks i Spark']Cześć:) Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia!!!!! i chcę jeszcze:) Rób foty wszystkim angielskim dziwadłom, lubie te klimaty, każdy chodzi jak chce i niczym się nie przejmuje.... Miłego wtorku!!! no niby się nie przejmują, ale może powinni - moje poczucie estetyki i piekna cierpi [quote name='tatalka2'] O jaaaa, to ktoś jeszcze to pamięta tak jak ja! Moje ukochane, przepyszne gwiazdki...aż się rozmarzyłam na myśl o ich smaku, który bardzo dobrze pamiętam :P Niestety, w Polsce już dawno nie można ich dostać nad czym ogromnie ubolewam :( hah widze, ze jakiś funclob magic starsów powinnam otworzyć i zbierać zamówienia ;) przede mną stoja kolejne 2 paczki ;) [quote name='INU']Nie, ja tylko twierdzę, że wygląda jak mutant :evil_lol: szczerze mówiac to ja nawet nie wiedziałam, że sa takie ryby [quote name='Asiaczek']Dzisiaj jest juz środa i pewnie dzisiaj Agappe pojawi się z nowa porcją foteczek:) pzdr. dzisiaj środa? tak już? oo, troche straciłam poczucie czasu [quote name='deer_1987']Mam nadzieje! [quote name='Maks i Spark']Na to liczę;) oh no skoro tak wszyscy liczą na te fotki to dokończe tą nieszczęsną Litwe i moze kilka wstawie z Anglii.. ale to jeszcze pomysle ;) pamiętacie tego pana?? To jest jego nowe lokum czyżby jakis współlokator? Quote
Agappe Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 kolejne dzieciątko w mojej galerii: nowa córeczka naszej znajomej, która ma już 2 synów i ponad 40 lat ;) z kuzynką, chrześniaczką mojego taty Quote
Agappe Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 i jeziorko w którym 2 lata temu utopiłam telefon.. mocno klimatyczne miejsce tu moja całkowicie nie "electronic-friendly" mamusia dorwała się do aparatu i jakimś cudem (na 100% całkowicie przypadkowo) przestawiła opcje aparatu, na taką której sama nie zlokalizowałam :evil_lol: <tatus wracający z drugiego brzegu jeziora> Quote
Recommended Posts