Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja tam nie widziałam ani psiowych ani dzieciowych porodów, a i za krwią niespecjalnie przepadam, a przed igłami uciekam... ciesze sie tylko, że ja nie jestem od multimediów..

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie uwierzycie, ale na 3 spotkane od przyjazdu psy jedna to była AKITA!!!!! "pedigree japanese akita" ;) co prawda kolorystycznie to ona mi bardziej pasowała do AA, no ale zaużmy, że nie chciałam się kłócić z jej właścicielami, że umaszczenie to ona ma średnio poprawne ;)

a tymczasem oglądając wczoraj meczyk obrobiłam zaległe zdjęcia z Wilna, tak więc wstawie, co by móc bez wyrzutów sumienia zacząć robić zdjęcia Sheffield ;)
ostrzegam, że podpisane to one nie będą, bo nie ja jestem autorem.. a przy okazji mój tatuś w ogole robiąc zdjęcia nie zwraca uwagi na tzw. bohaterów drugiego planu i nie jedna głowa jest w kadrze :/

most kłódek

Posted

Agappe napisał(a):
nie uwierzycie, ale na 3 spotkane od przyjazdu psy jedna to była AKITA!!!!! "pedigree japanese akita" ;) co prawda kolorystycznie to ona mi bardziej pasowała do AA, no ale zaużmy, że nie chciałam się kłócić z jej właścicielami, że umaszczenie to ona ma średnio poprawne ;)

a tymczasem oglądając wczoraj meczyk obrobiłam zaległe zdjęcia z Wilna, tak więc wstawie, co by móc bez wyrzutów sumienia zacząć robić zdjęcia Sheffield ;)
ostrzegam, że podpisane to one nie będą, bo nie ja jestem autorem.. a przy okazji mój tatuś w ogole robiąc zdjęcia nie zwraca uwagi na tzw. bohaterów drugiego planu i nie jedna głowa jest w kadrze :/

..

No i pewnie nie zrobiłaś fotki tej akicie?
I nie narzekaj tak na swego tatusia - dobrze że jakieś fotki zrobił, będziemy w myślach wymazywać sobie te "głowy" - hi hi hi.
Pzdr

Posted

oczywiście zdjęcia akicie nie zrobiłam - nie miałam aparatu, ale spokojnie dzisiaj spotkałam kolejną :evil_lol::evil_lol: tym razem amerykańską i faceta, a nie suczkę, niestety właściciele byli bardzo niesympatyczni i nie pozwolili zrobić psu zdjęcia :shake: wiec musiałam robić z dużej odległości - jeszcze nie sprawdzałam czy cokolwiek wyszło z tych zdjęć :oops:

jak tak dalej pójdzie to będę skłonna uwierzyć, że akity w UK sa bardzo popularne :roll:

-------
edit:

Dobra wstawiam dalej Litewskie fotki, chociaż mam wrażenie, że nikt poza Kasią ich nie ogląda, ale chce je już skreślić z listy rzeczy do zrobienia ;)
niespecjalnie je przebierałam, więc będzie dość sporo

Posted

[quote name='Maks i Spark']bardzo ładne
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Wilno2010/morze/P6050719.jpg

http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Wilno2010/morze/P6050740.jpg

http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Wilno2010/morze/P6050733.jpg

Super foty!!!

Fajnego dnia:)
jakiś taki średni ten dzień.. cały dzień w moich 4 ścianach.. pada i pada... i nic mi sie nie chce

[quote name='gosiaja']te plażowe to wyglądają tak jak na plaży w Łebie

w końcu to to samo morze ;)

miejsce na photobuckecie mi się skończyło :/ przeniosłam się na picase, ciekawe na ile mi starczy ;)

cd. Litewskiego morza