dadiii Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://img124.imageshack.us/img124/4100/beztytuu2uv8.png oto chodzi?? :p bo ja banerek zrobilam :) Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jaki sliczny ten banerek moge tez prosic o podobny z moim maksiem ;] Quote
dadiii Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jesli mi sie uda to nie ma sprawy ale to dopiero jutro bo zaraz jade do cioci :p oki?? Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 o.k to ci potem na PV wyssle foteczki ;]dzieki Quote
dadiii Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 spoko :) a Cosmo pewnie na Szymona Wydre poszla :p Quote
Cosmo Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 dadiii to jest boooooskie :Cool!::bigcool::Cool!: dziękuję dziękuję dziękuję ale mi niespodziankę sprawiłaś, naprawdę się nie spodziewałam, jestem w szoku, dzięki serdeczne 1000krotne :B-fly::B-fly::B-fly: szacuneczek :p Quote
Cosmo Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 a Cosmo pewnie na Szymona Wydre poszla :p nie, nie poszłam (ja na te imprezy bełchatowskie nie chodzę właściwie:cool3: - nawet na September nie byłam :eviltong: podczas dni B-towa), ale przez tą kolejną burzę neta nie było przez trochę :roll: a potem moja sis siedziała więc nie miałam jak :) ale jeszcze raz serdeczne dzięki, nie spodziewałam się :cool2:, jeszcze raz :Rose: dla Ciebie :p P.S. przerażają mnie te huragany, matko ile potwornych zniszczeń dokonują te starcia różnych mas powietrza, jak już w Polsce tak jest, to... straszne... :shake: współczuję wszystkim, którzy stracili dach nad głową, to jest niewyobrażalne... :roll: Quote
dadiii Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 to sie ciesze ze banerek sie podoba :p za jakis czas moge ci jakis jeszcze zrobic ;p nie mam talentu do robienia takich rzeczy ale czasem jesli sie postaram to cos wyjdzie ladnego :) ja tez na september niebylam bo bylam w Tunezji wiec nawet niemialam jak :D Quote
Cosmo Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 tak tak, bardzo się podoba, dziękuję :Rose: Quote
Cosmo Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 hmm wczoraj nie mogłam być za długo w necie, bo przygotowywaliśmy trochę żarełka na wieczorną imprezkę, potem popołudniu do 1:00 byliśmy w gościach, ale udało mi się strzelić ze dwie fotki psiaków, ale uwaga rozmazane :roll: Z Cyrylkiem:loveu: Cyrylek :loveu: kurcze pogoda paskudna, zimno, dzisiaj mnie rano wymroziło, bo w klapkach wyszłam, porażka, oczywiście Axel cały mokry (tzn podwozie i łapki) i do miski na mycie łapek :evil_lol: a jak tam u Was pogoda? pozdrawiam ciepło:p Quote
dadiii Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 siemka :loveu: sliczny cyrylek :loveu: a jesli chodzi o pogode to raczej sie niewypowiem :p bo mieszkamy na tym samym osiedlu i bardzo prawdopodobne ze kilka blokow od siebie tak wiec wiesz :D :D Quote
Sallcia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Dadiii banner jest cudowny , da sie cos wykombinowac takie coś dla mnie?:diabloti: Axel jest sliczniusi , tylko takie po brzuchu miętosić.:loveu::loveu: więcej zdjeć prosimy! Będziemy zaglądac czesciej i zapraszamy do nas!;) Quote
Cosmo Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 a jesli chodzi o pogode to raczej sie niewypowiem :p bo mieszkamy na tym samym osiedlu i bardzo prawdopodobne ze kilka blokow od siebie tak wiec wiesz :-D :-D tak, tak dadiii heheh :eviltong: ale już się cieszę, bo słoneczko wyszło :p mimo, ze ostatnio mi sie juz zima marzyla (jak bylo tak baaaardzo gorąco) :cool3: jest sliczniusi , tylko takie po brzuchu miętosić.:loveu::loveu: więcej zdjeć prosimy! Będziemy zaglądac czesciej i zapraszamy do nas!;-) oczywiście zapraszam :p:p (tak tak, Axelek uwielbia mizianko) pozdrawiam ciepło:p Quote
Cosmo Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 ojjjj deer tak mi się ta niedziela ciągnie, że masakra :roll: ten dzień się nie chce skończyć :razz: i mam takiego lenia, że aż wstyd :eviltong: a Ty bidulko jutro szkołę zaczynasz, współczuję... :roll: (chociaż ja się powinnam na poprawkę uczyć, ale cóż... wolę siedzieć przed kompem) pozdrawiam :) Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 hehe no mi tez sie ciagnie bylam troszke z maksiem na rowerku zeby zabic troszke czas ale nadal jakos mi sie nic nie chce i nudzi mi sie potwornie;[ Quote
Cosmo Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 naprawde ze... porazka :eviltong: dobrze, ze chociaz moge sobie na Wasze foto blogi wejsc :cool3: Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 hehehe a no ;] zawsze mozna tu cos porobic ....poczytac ....pogadac ....i takie tam czasem nawet posmiac sie ;] ale przed kompem mi tak szybko leci czas ze nie wiem ;] Quote
Cosmo Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 a tak, tutaj sie z Toba w pelni zgodze, net wciaga i zabiera duuuuuzo czasu :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a nooo jeszcze troszke i bed musiala sie ograniczyc bo zacznie sie szkola i nauka LO to juz nie przelweki ;[ trudnooo moze chooociaz wieczorami bede miala troszke czau aby posiedziec pogadac z wami i poczytac co sie dzieje tu ;p Quote
Cosmo Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 wrzuce pare starych zdjec Kapselcia :p ten misio ma okolo 25cm - tutaj byla I noc Kapselcia w nowym domku :p tutaj u nas zmęczony po zabawie :loveu: - kiedy jest zmęczony jest najukochańszy :eviltong: w naszym domku na wsi :) to był jego fotel :evil_lol: aniołcio w wannie - jeszcze nie wiedział, co go czeka :cool3: a tutaj bydlątko mojej cioci - nowofunland :loveu: Quote
Cosmo Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 i jeszcze parę :cool3: tutaj widać jaki Axelek jest cieniutki tak naprawdę - jednak to białe futro baaaardzo go poszerza :cool3: tutaj odpoczywał w domu swojego pańcia po wariactwie z Cyrylkiem :p I Cyrylek :loveu: Quote
Recommended Posts