Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dadiii to jest boooooskie :Cool!::bigcool::Cool!: dziękuję dziękuję dziękuję

ale mi niespodziankę sprawiłaś, naprawdę się nie spodziewałam, jestem w szoku, dzięki serdeczne 1000krotne :B-fly::B-fly::B-fly: szacuneczek :p

Posted

a Cosmo pewnie na Szymona Wydre poszla :p
nie, nie poszłam (ja na te imprezy bełchatowskie nie chodzę właściwie:cool3: - nawet na September nie byłam :eviltong: podczas dni B-towa), ale przez tą kolejną burzę neta nie było przez trochę :roll: a potem moja sis siedziała więc nie miałam jak :)

ale jeszcze raz serdeczne dzięki, nie spodziewałam się :cool2:, jeszcze raz :Rose: dla Ciebie :p

P.S. przerażają mnie te huragany, matko ile potwornych zniszczeń dokonują te starcia różnych mas powietrza, jak już w Polsce tak jest, to... straszne... :shake: współczuję wszystkim, którzy stracili dach nad głową, to jest niewyobrażalne... :roll:

Posted

to sie ciesze ze banerek sie podoba :p
za jakis czas moge ci jakis jeszcze zrobic ;p
nie mam talentu do robienia takich rzeczy ale czasem jesli sie postaram to cos wyjdzie ladnego :)
ja tez na september niebylam bo bylam w Tunezji wiec nawet niemialam jak :D

Posted

hmm wczoraj nie mogłam być za długo w necie, bo przygotowywaliśmy trochę żarełka na wieczorną imprezkę, potem popołudniu do 1:00 byliśmy w gościach, ale udało mi się strzelić ze dwie fotki psiaków, ale uwaga rozmazane :roll:

Z Cyrylkiem:loveu:

Cyrylek :loveu:

kurcze pogoda paskudna, zimno, dzisiaj mnie rano wymroziło, bo w klapkach wyszłam, porażka, oczywiście Axel cały mokry (tzn podwozie i łapki) i do miski na mycie łapek :evil_lol:

a jak tam u Was pogoda? pozdrawiam ciepło:p

Posted

siemka :loveu:

sliczny cyrylek :loveu:

a jesli chodzi o pogode to raczej sie niewypowiem :p
bo mieszkamy na tym samym osiedlu i bardzo prawdopodobne ze kilka blokow od siebie tak wiec wiesz :D :D

Posted

Dadiii

banner jest cudowny , da sie cos wykombinowac takie coś dla mnie?:diabloti:

Axel

jest sliczniusi , tylko takie po brzuchu miętosić.:loveu::loveu:
więcej zdjeć prosimy! Będziemy zaglądac czesciej i zapraszamy do nas!;)

Posted

a jesli chodzi o pogode to raczej sie niewypowiem :p
bo mieszkamy na tym samym osiedlu i bardzo prawdopodobne ze kilka blokow od siebie tak wiec wiesz :-D :-D
tak, tak dadiii heheh :eviltong:

ale już się cieszę, bo słoneczko wyszło :p mimo, ze ostatnio mi sie juz zima marzyla (jak bylo tak baaaardzo gorąco) :cool3:

jest sliczniusi , tylko takie po brzuchu miętosić.:loveu::loveu:
więcej zdjeć prosimy! Będziemy zaglądac czesciej i zapraszamy do nas!;-)
oczywiście zapraszam :p:p (tak tak, Axelek uwielbia mizianko)

pozdrawiam ciepło:p

Posted

ojjjj deer tak mi się ta niedziela ciągnie, że masakra :roll: ten dzień się nie chce skończyć :razz: i mam takiego lenia, że aż wstyd :eviltong:

a Ty bidulko jutro szkołę zaczynasz, współczuję... :roll: (chociaż ja się powinnam na poprawkę uczyć, ale cóż... wolę siedzieć przed kompem)

pozdrawiam :)

Posted

a nooo
jeszcze troszke i bed musiala sie ograniczyc bo zacznie sie szkola i nauka LO to juz nie przelweki ;[ trudnooo moze chooociaz wieczorami bede miala troszke czau aby posiedziec pogadac z wami i poczytac co sie dzieje tu ;p

Posted

wrzuce pare starych zdjec Kapselcia :p

ten misio ma okolo 25cm - tutaj byla I noc Kapselcia w nowym domku :p

tutaj u nas zmęczony po zabawie :loveu: - kiedy jest zmęczony jest najukochańszy :eviltong:

w naszym domku na wsi :) to był jego fotel :evil_lol:

aniołcio w wannie - jeszcze nie wiedział, co go czeka :cool3:

a tutaj bydlątko mojej cioci - nowofunland :loveu:

Posted

i jeszcze parę :cool3:

tutaj widać jaki Axelek jest cieniutki tak naprawdę - jednak to białe futro baaaardzo go poszerza :cool3:

tutaj odpoczywał w domu swojego pańcia po wariactwie z Cyrylkiem :p

I Cyrylek :loveu: