auraa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Ciotki nie zapominajcie o maluchu!!!!:razz: Quote
GameBoy Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ja pamietam, czekam czy znacie kogos z autem z wawy dyspozycyjnego? chcialabym podjechac i kupic klatke kennelowa 5 uzywana oczywiscie za 100 to chyba niezla cena co? co prawda nie stac mnie na nia ale jakos moze kase wytrzasne, mecze sie przy duzej ilosci szczeniat jak sie rozbiegaja...:oops: Quote
auraa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 niestety nie jestem zmotoryzowana. Ale może inne ciotki:razz: Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a czy ktos moglby sie wypowiedziec co do ceny? ja sie na tym totalnie nie znam :oops: Quote
auraa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 znowu pies z kulawą nogą tu nie zagląda :mad:. Chyba musisz PW powysyłać. Ja trż się nie znam. Quote
GrubbaRybba Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 GameBoy napisał(a):a czy ktos moglby sie wypowiedziec co do ceny? ja sie na tym totalnie nie znam :oops: Ja kupiłam pół roku temu klatkę 90x70x70 cm. Nie wiem, jaki to jest numer. Zapłaciłam 120 zł i było to bardzo tanio. Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ta jest chyba wieksza, wiec to jednak okazja jest Quote
GrubbaRybba Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 GameBoy napisał(a):ta jest chyba wieksza, wiec to jednak okazja jest To jest jakaś super okazja. :) Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 psiaka jeszcze nie ma ale chyba juz juz ;) Quote
auraa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Ciociu zadzwoń jak szczeniak się pojawi , bo ja będę w drodze i z netem będzie krucho. Quote
emilia2280 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 GameBoy napisał(a):juz jest :p i jak i jak??? Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Maluch dojechal - Justyna wielkie dzieki :Rose: bida z nedza straszna :shake: chudy, wylysialy, lupiez az sie sypie, kosci na wierzchu ale bardzo wesolutki jest juz jest wykapany, smierdzi nadal zrobil przeolbrzymia kupe, tak smierdzaca, ze szok, oczywiscie z robalami:roll: nasikal Hexie na lozko, zjadal kuleczki i teraz spi Quote
auraa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Nie wiem co napisać. Sama widzisz,że nie mogłam go tam zostawić. Dostałby w łeb łopatą, parszywy taki :-( Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 dostalby na bank maly jest w fatalnym stanie, nawet nie chce mi sie wyobrazac jak wygladal gdy trafil do kliniki auraa doszla Twoja wplata na malucha :p Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ciotka napisalas do Izy o allegro cegielkowe? jemu bedzie potrzeba sporo, zeby dojsc do formy, lek trzeba podac jeszcze 3 razy, odrobaczyc, zaszczepic itd z niego jest taki "Azorek" podworkowy, siedzi na balkonie i szczeka :evil_lol: auraa zmien moze tytul... moze cos w stylu "szczeniak z nuzyca ma DT w Wawie, prosimy o pomoc finansowa/szukanie DS/allegro cegielkowe" Quote
auraa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 nie napisałam bo nie bardzo wiedziałam co napisać. Lepsze zdjęcia by się przydały bo te moje były robione telefonem i są kiepskie. Napiszę. Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 zmien prosze tytul ja nie mam aparatu zeby zrobic foty Quote
auraa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 czy chociaz jest sympatyczny? Jak go brałam był przerażony! Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 jest super przyjacielski i towarzyski tylko glosny ma zapedy niszczycielskie caly czas prawie szczeka, a to na kota a to na sasiadow itd drapie sie i gryzie mocno, pokaze go jutro wetowi moze cos poradzi nie rozumiem dlaczego maly nie ma ksiazeczki powinien miec wpisane odrobaczenia i to lecznie a ja dostalam to na kartce Quote
auraa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 u mojego weta też dostaję na kartce. Potem daje ją właścicielowi i jemu wet wpisuje do książeczki. To chyba zależy od lecznicy. Szczeniak jest niewychowany, nikt się nim nie zajmował, niczego nie uczył. Quote
GameBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 domyslam sie dlatego wlasnie pisalam, ze sie zachowuje jak przyslowiowy "azorek" w kapieli darl sie tak, ze chyba cale osiedle slyszalo jak byl mokry wygladal strasznie, jak wylnialy kurczak, on jest taki dosc puchaty to ubytkow siersci na pierwszy rzut oka nie widac biedunio maly dobrze ciotka, ze go zabralas bo nie wiem co by z nim bylo robale straszne z niego zychodza i robi takie kwasne, strasznie smierdzace koo Quote
Neigh Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ja Was cały czas śledzę dziewczyny:-). Pomoc jak rozumiem to głownie finansowa, a z tą krucho jak nigdy........cóż rok szkolny za pasem Auraa nie masz namiaru na jakiś teatrzyk dzięcięcy co do przedszkola przyjezdza? Bardzo potrzebuję namiar...... Quote
Recommended Posts