GameBoy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 podaj mi na PW adres na jaki trzeba ją wysłać proszę Quote
auraa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 psiak z matką przy drodze. Nie ma bramy bo poszła na wódkę. Tak zginęły dwa maluchy. Quote
auraa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Nie mam dobrych zdjęć bo sa robione telefonem. Dzis mi farba uderzyła na mózg(odnawianie) i nic do ogłoszen nie mogę wymyśleć.:cool3: Quote
GameBoy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Zeby trzymac takie maluchy przy ruchliwej drodze :shake: z drugiej strony moze to jemu na reke :roll: Quote
bunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 GameBoy bardzo się cieszę,że zabierasz malucha na DT. On taki biedny jak i mój Tofik. Nie martw się o nużycę,reszta jak czytałam już zrobiona. Mam spory kawałek obroży Preventic po Tofisiu,gdyż miał chudą szyjkę . Po niedzieli mogę wysłać. Podaj mi adres na PW jeżeli będzie potrzebna. Quote
GameBoy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dziękuje, wysłałam PW coś masz nie tak z banerkami - tematy sie nie otwierają Quote
bunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 GameBoy napisał(a):dziękuje, wysłałam PW coś masz nie tak z banerkami - tematy sie nie otwierają Wiem :oops: Nie umiem naprawić :-( Quote
auraa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dzwoniłam do lecznicy. Piesek jest do odebrania w poniedziałek i nie będzie zarażał. Oczywiście zanim będzie śliczny musi potrwac ale już jest lepiej.:lol: Jak określił wet. ten szczeniak wiele przeszedł :shake: Teraz musi być tylko lepiej. Quote
emilia2280 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kolejne malenstwo uratowane, wsród tylu poleglych... Aura, nie zaponij prosze o tych sukach u pijaka. Quote
Fela Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A czy ktoś mógłby pomóc w przewiezieniu malucha z lecznicy (Śreniawitów na Tarchominie) do GameBoy (a propos, GameBoy, w jakim rejonie Warszawy jesteś?). Podróx autobusem może być dla małego sporym stresem. Quote
justynam Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Fela napisał(a):A czy ktoś mógłby pomóc w przewiezieniu malucha z lecznicy (Śreniawitów na Tarchominie) do GameBoy (a propos, GameBoy, w jakim rejonie Warszawy jesteś?). Podróx autobusem może być dla małego sporym stresem. Jesli psiak nie zaraża to mogę go przewieżć poniedziałek. Tylko w ogóle nie wiem o której godzinie będę mogła. W jakich godzinach jest czynna lecznica? Do której najpóźniej można? O ile wiem to GameBoy na południu Wwy. Quote
auraa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 psiak nie zaraża. Klinika jest całodobowa.Ale w nocy może lepiej nie zabierać;). Quote
justynam Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 auraa napisał(a):psiak nie zaraża. Klinika jest całodobowa.Ale w nocy może lepiej nie zabierać;). No w nocy to nie planuję ;), tylko mam rozrzut czasowy pomiędzy 14:00 a 20:00 To ja go przywiozę, poproszę tylko na PW adres albo kontakt do GameBoy I co mam powiedzieć w lecznicy żeby mi go wydali? Quote
auraa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ten ok.3 mc. przerazony szczeniak wyciągnięty z pijackiej meliny miał duzo szczęścia - przeżył. Wycieńczony z głodu i inwazji insektów z problemami skórnymi trafił do szpitala.Wyleczony, szuka prawdziwego domu i przyjaciela który zadba o jego rozwój, bezpieczeństwo i sprawi,ze poznawany świat nie będzie zły.Psiak odwdzięczy się miłością swego malutkiego serduszka. Sądząc po matce, będzie średniej wielkości. Nie zostanie wydany na łańcuch do budy. Nic lepszego nie mogłam wymyślec.:razz: Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Są pierwsze ogłoszenia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1587971_mala_sunia_uratowana_z_pijackiej_meliny.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=2141903&cid=170 gumtree (Auraa, na maila przyjdzie ci aktywacja) Na więcej nie mam niestety tera czasu. Quote
auraa Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 cioteczki, psiak wyjdzie z kliniki ale będzie potrzebował dalszej opieki. GrubbaRybba zadeklarowała 100zł, ja narazie 50 zł, które przelejemy na konto GameBoy. Trzeba będzie opłacić klinikę jeszcze nie wiem ile. Nie zapominajcie o nas.:roll: Quote
GameBoy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 moze allegro cegielkowe? izabela124 robi takie moze ktoras z Was do niej napisze? Quote
auraa Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 dOBRZE, NAPISZĘ. Myślę, że po wolnych dniach ciotki wrócą na wątek. Pieniążki przelałam Quote
GameBoy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 auraa napisz mi prosze dokladnie jakiej opieki bedzie wymagal ten maluszek? Quote
auraa Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 dokładnie nie wiem ale pewnie jakiegoś smarowania. Wszystkiego przy odbiorze dowie się Justyna. Lekarz nie bardzo miał czas ze mną rozmawiać i mówił bardzo ogólnie. Zaznaczyłam,że psiak ma iśc do domu z innymi szczeniakami i powiedział ze nic się nie stanie. Szczeniak wygląda podobno dużo lepiej. Ogólnie na szczęście jest w dobrym stanie więc są to kłopoty skórne. Quote
emilia2280 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 zamówilam dzis karmé dla szczeniát (15kg) i preparat witaminowo-mineralny w krakvecie (125zl), bo Gameboy bierze jeszcze jedná szczeniaczké we wtorek. Game- krzycz jak worek bédzie sié konczyl, bo oczywiscie to nie tylko dla tamtego szczena, tylko dla wszystkich dzieci. Quote
Recommended Posts