Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam dobrych zdjęć bo sa robione telefonem. Dzis mi farba uderzyła na mózg(odnawianie) i nic do ogłoszen nie mogę wymyśleć.:cool3:

Posted

GameBoy bardzo się cieszę,że zabierasz malucha na DT.

On taki biedny jak i mój Tofik.

Nie martw się o nużycę,reszta jak czytałam już zrobiona.

Mam spory kawałek obroży Preventic po Tofisiu,gdyż miał chudą szyjkę .

Po niedzieli mogę wysłać.
Podaj mi adres na PW jeżeli będzie potrzebna.

Posted

Dzwoniłam do lecznicy. Piesek jest do odebrania w poniedziałek i nie będzie zarażał. Oczywiście zanim będzie śliczny musi potrwac ale już jest lepiej.:lol:
Jak określił wet. ten szczeniak wiele przeszedł :shake: Teraz musi być tylko lepiej.

Posted

A czy ktoś mógłby pomóc w przewiezieniu malucha z lecznicy (Śreniawitów na Tarchominie) do GameBoy (a propos, GameBoy, w jakim rejonie Warszawy jesteś?). Podróx autobusem może być dla małego sporym stresem.

Posted

Fela napisał(a):
A czy ktoś mógłby pomóc w przewiezieniu malucha z lecznicy (Śreniawitów na Tarchominie) do GameBoy (a propos, GameBoy, w jakim rejonie Warszawy jesteś?). Podróx autobusem może być dla małego sporym stresem.

Jesli psiak nie zaraża to mogę go przewieżć poniedziałek.
Tylko w ogóle nie wiem o której godzinie będę mogła.
W jakich godzinach jest czynna lecznica? Do której najpóźniej można?
O ile wiem to GameBoy na południu Wwy.

Posted

auraa napisał(a):
psiak nie zaraża. Klinika jest całodobowa.Ale w nocy może lepiej nie zabierać;).

No w nocy to nie planuję ;), tylko mam rozrzut czasowy pomiędzy 14:00 a 20:00
To ja go przywiozę, poproszę tylko na PW adres albo kontakt do GameBoy
I co mam powiedzieć w lecznicy żeby mi go wydali?

Posted

Ten ok.3 mc. przerazony szczeniak wyciągnięty z pijackiej meliny miał duzo szczęścia - przeżył. Wycieńczony z głodu i inwazji insektów z problemami skórnymi trafił do szpitala.Wyleczony, szuka prawdziwego domu i przyjaciela który zadba o jego rozwój, bezpieczeństwo i sprawi,ze poznawany świat nie będzie zły.Psiak odwdzięczy się miłością swego malutkiego serduszka. Sądząc po matce, będzie średniej wielkości. Nie zostanie wydany na łańcuch do budy.

Nic lepszego nie mogłam wymyślec.:razz:

Posted

cioteczki, psiak wyjdzie z kliniki ale będzie potrzebował dalszej opieki. GrubbaRybba zadeklarowała 100zł, ja narazie 50 zł, które przelejemy na konto GameBoy. Trzeba będzie opłacić klinikę jeszcze nie wiem ile. Nie zapominajcie o nas.:roll:

Posted

dokładnie nie wiem ale pewnie jakiegoś smarowania. Wszystkiego przy odbiorze dowie się Justyna. Lekarz nie bardzo miał czas ze mną rozmawiać i mówił bardzo ogólnie. Zaznaczyłam,że psiak ma iśc do domu z innymi szczeniakami i powiedział ze nic się nie stanie. Szczeniak wygląda podobno dużo lepiej. Ogólnie na szczęście jest w dobrym stanie więc są to kłopoty skórne.

Posted

zamówilam dzis karmé dla szczeniát (15kg) i preparat witaminowo-mineralny w krakvecie (125zl), bo Gameboy bierze jeszcze jedná szczeniaczké we wtorek.

Game- krzycz jak worek bédzie sié konczyl, bo oczywiscie to nie tylko dla tamtego szczena, tylko dla wszystkich dzieci.