Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

namiary będę mieć po 25 sierpnia dobre trzeba rezerwować wcześniej, bo mają wzięcie. Przypomnij mi. U mnie też straszna bieda. Pensji mi nie starcza na rachunki :p

Posted

GameBoy napisał(a):
domyslam sie
dlatego wlasnie pisalam, ze sie zachowuje jak przyslowiowy "azorek"
w kapieli darl sie tak, ze chyba cale osiedle slyszalo
jak byl mokry wygladal strasznie, jak wylnialy kurczak, on jest taki dosc puchaty to ubytkow siersci na pierwszy rzut oka nie widac
biedunio maly

dobrze ciotka, ze go zabralas bo nie wiem co by z nim bylo
robale straszne z niego zychodza i robi takie kwasne, strasznie smierdzace koo

biedne dziecko z patologicznego domu...

Posted

Napisałam ale Iza nie była aktywna od 3 sierpnia.
Matka jest onkowata a on musi dojśc do siebie i wtedy będzie można cos powiedzieć. Mój Fred kiedy go brałam z Celestynowa też miał nużycę i był malusieńki jak szczeniak ratlerka a miał 3 mce. Teraz waży ok.10 kg.

Posted

znam Isadoré7 i Izabelé124 z allegro cegielkowych. ale proszác je musicie zaznaczyc ze koszty za wystawienie allegro zostaná im zwrócone- kazda taka aukcja kosztuje paredziesiát zl, w zaleznosci od ilosci wystawionych i sprzedanych cegielek.

Posted

bylam z nim u weta, dostalam szampon do mycia na sucho leczniczy łagodzacy swedzenie, grzbiet ma polany czyms na lupiez
mial tez czyszczone uszy i dostal krople w oczy
jest strasznie zazdrosny o suczke od emdziolek:cool1:

Posted

szczeka i ja gryzie a ona taka delikatna za lozko sie chowa
maly strasznie niszczy, zjadl lozko dla szczeniat, obgryzl lozko z obicia i pogryzl TZtowi buta - mam nadzije, ze za szybko nie zauwazy

Posted

GameBoy napisał(a):
szczeka i ja gryzie a ona taka delikatna za lozko sie chowa
maly strasznie niszczy, zjadl lozko dla szczeniat, obgryzl lozko z obicia i pogryzl TZtowi buta - mam nadzije, ze za szybko nie zauwazy

ale dziad! normalny wiesniak z niego! ;)

Posted

on musiał o wszystko walczyć w gromadzie szczeniaków, głównie o jedzenie. Bawił się pewnie starymi butami, szmatami.Sunia to dla niego zagrożenie.Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Jak go zabrałam to był taki grzeczniutki, leżał w jednym miejscu i ani pisnął. A tu takie zachowanie:cool3:. Ten pobyt w klatce tez wpłynął na jego psychikę.

Posted

jest malym piorunem
duzo pije, zjadlby wszystko ale daje mu 3 razy dziennie wg jego wagi
duzo wychodzi na balkon i grzeje kosci
szczeka na kazdego kto wchodzi do mieszkania
bardzo gryzie kota, moze to zabawa ale kot sie drze w nieboglosy i ucieka od niego, mam nadzieje, ze mu to przejdzie

Posted

nie napisalam w sume o najgorszym
on przerazliwie smierdzi :eviltong:
jak chodzaca gnojowka :oops: kapany byl wczoraj, nie mozna psa przeciez ciagle kapac, wiec wacham te zapaszki :roll:

emila czy tam u ciebie mozna dostac bezzapachowy pochlaniacz "zapachow"
kupilam kiedys za granica a w Polandzie nie moge znalezc
to sie w kontakt wklada, neutralizuje smrod
rozejrzyj sie prosze jak bedziesz na zakupach, kase oddam
bo od zapachowych psy kichaja

Posted

a u Ciebie nie smierdział??
u mnie smierdzial jak przyjechal a jak go wykapalam w tym leczniczym szamponie smierdzi nie mniej tylko inaczej:eviltong:

wet mowi, ze to od mieszkania na podworku