nescca Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Witam .... Chcę Wam powiedzieć ,że byłam w tym tygodniu w Radomsku... odwoziłam tam naszą Sati [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116566&page=19[/url] i przy okazji ponznałam Waszą Tesle :) To miłe wystrasznone psiatko. Podbiegła do naszej Sati...lecz zaraz sie wycofała chowając ogon pod siebie... nie dała sie nawet pomiziać. To straszne jak ona bardzo boi się człowieka..... Dzieki Bogu jest teraz w cudownym miejscu jakim jest hotelik w Radomsku :) Jest tam wiele spokoju i czułości. Bardzo cieszę sie ,że nasza Sati tam trafiła... no i ,że została sąsiadką Tesli. Za jakiś czas pojadę ją odwiedzić...i napewno pomiziam też Teslę. Quote
Klaudysiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Prosimy o informacje na temat Tesli, jeśli czegoś się dowiesz, nescca :oops:. Quote
DogMaster Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 I ja też czekam na informacje o niej :eviltong: Quote
Wet-siostra Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ustawiam się w kolejce...:cool3: Jak się miewa suńka??? Quote
majqa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [B]Off - prośba![/B] Dziewczyny, gdyby ktoś odwiedzał Teslę i robił jej zdjęcia, gorąco proszę o kilka zdjęć Sati i kontakt ze mną na PW (podam mail do wysyłki) lub wstawkę ich na wątek suni (link do wątku - pierwszy baner od lewej w moim podpisie). Quote
doddy Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 U Tesli wszystko dobrze. Mogła by już trafić do adopcji. Tylko sterylka ją czeka. Weterynarz z lecznicy już kilkakrotnie pytał kiedy będzie zabrana. Jednak na razie nikt a nikt o nią nie dzwonił. W tygodniu będziemy u naszych psów w Radomsku w odwiedzinach i zrobimy zdjęcia. Quote
Klaudysiaczek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Fantastycznie, że mogłaby już trafić do adopcji. Teraz tylko sterylizacja i już pozostaje tylko czekać na domek... Na który już i tak czekamy... Quote
Asia_Klero Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Czekam na foteczki:cool3:no i na domek przede wszystkim!!!! Quote
Mysia_ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 wspaniale, że już jest OK. Oby domek się znalazł, taki przewspaniały.... Quote
doddy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dziś zapłaciłam 750zl za Teslę w lecznicy. pomoc nadal mile widziana. Quote
Klaudysiaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Na pierwszą na Dzień Dobry :loveu:. Quote
scarlet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 jak tam zdrówko Tesla??? mam wystawiać juz ogłoszenia i szukać ci domku?? Quote
Recommended Posts