Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam .... Chcę Wam powiedzieć ,że byłam w tym tygodniu w Radomsku... odwoziłam tam naszą Sati [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116566&page=19[/url]
i przy okazji ponznałam Waszą Tesle :) To miłe wystrasznone psiatko. Podbiegła do naszej Sati...lecz zaraz sie wycofała chowając ogon pod siebie... nie dała sie nawet pomiziać. To straszne jak ona bardzo boi się człowieka..... Dzieki Bogu jest teraz w cudownym miejscu jakim jest hotelik w Radomsku :) Jest tam wiele spokoju i czułości. Bardzo cieszę sie ,że nasza Sati tam trafiła... no i ,że została sąsiadką Tesli. Za jakiś czas pojadę ją odwiedzić...i napewno pomiziam też Teslę.

Posted

[B]Off - prośba![/B] Dziewczyny, gdyby ktoś odwiedzał Teslę i robił jej zdjęcia, gorąco proszę o kilka zdjęć Sati i kontakt ze mną na PW (podam mail do wysyłki) lub wstawkę ich na wątek suni (link do wątku - pierwszy baner od lewej w moim podpisie).

Posted

U Tesli wszystko dobrze. Mogła by już trafić do adopcji. Tylko sterylka ją czeka.
Weterynarz z lecznicy już kilkakrotnie pytał kiedy będzie zabrana.
Jednak na razie nikt a nikt o nią nie dzwonił.

W tygodniu będziemy u naszych psów w Radomsku w odwiedzinach i zrobimy zdjęcia.