Aga_Mazury Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wypadek przy głownej trasie E7. W wypadku ginie kierowca jednego z samocodów uczestniczących w wypadku. W samochodzie zostaje mały starszy piesek, który zupełnie nie rozumie co się stało. Dostał od nas imię Gacek vel Batman, pewnie ze względu na uszy, duże i zupełnie łyse, kikutek ogonka też. Jest maleńki, ratlerkowaty. Ma dobrze ponad 10 lat i niestety przebywa w schronisku, daleko od rodziny, która go nie szuka. Serce się łamie na myśl, że widział śmierć swojego Pana a potem został zabrany w obce, smutne miejsce :( Oto on Quote
Aga_Mazury Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Może ktoś pokocha ratlerka? a może ktoś kojarzy psiaka i zna jego rodzinę... Quote
malagos Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ja juz go pokazaywałam na innych watkach, ale jak widać bez echa.... Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Strasznie Smutna Histria.....,a Rodzina Niechce Pieska Z Powrotem????????????? Quote
Aga_Mazury Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Niestety nikt z rodziny się nie zainteresował narazie losem psiaka .... Quote
ylonne Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jego uszki są cudowne, wszyscy się nimi zachwycają Quote
Poker Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ale czy próbowałyście skontaktować się z rodziną i ona ma gdzieś czy tez czekacie aż będą go szukać? Może są w szoku i nie pomyśleli o psie? Quote
Aga_Mazury Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Poker napisał(a):ale czy próbowałyście skontaktować się z rodziną i ona ma gdzieś czy tez czekacie aż będą go szukać? Może są w szoku i nie pomyśleli o psie? Pan nie był z naszych stron. Schronisko stara się cały czas ustalić dane Państwa, ale Policja i straż jak narazie nie podały. Quote
j3nny Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 biedaczek! wiadomo cos? moze jednak go szukaja? Quote
siekowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Rany co za historia. :( Ta rodzina może myśleć, że i pies wtedy zginął. Aga_Mazury napisał(a):Pan nie był z naszych stron. Schronisko stara się cały czas ustalić dane Państwa, ale Policja i straż jak narazie nie podały. :-o a policja nie może sama powiadomić rodzine o ich psie? Quote
j3nny Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 siekowa napisał(a):Rany co za historia. :( Ta rodzina może myśleć, że i pies wtedy zginął. to prawda.... moze w szoku nie pomysleli nawet, ze pies mogl przezyc i czeka gdzies w schronie... koniecznie powinni zostac jakos powiadomieni... jak powiedza, ze psa nie chca - to sprawa bedzie jasna. Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Niestety nie wiem czym to jest powodowane, ale nie możemy uzyskać danych rodziny zatem nie możemy się skontaktować. Quote
j3nny Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 moze policja/inne służby nie mogą podać danych, ale może sami mogą zawiadomić rodzinę jakoś? chociaż mam świadomość tego, że pewnie mają ważniejsze sprawy na głowie Quote
Angelika8 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Czy jest znana miejscowośc lub data zdarzenia (wypadku)? Quote
tanitka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Czy jest znana miejscowośc lub data zdarzenia (wypadku)? właśnie, to jest potrzebne, zeby móc ustalać coś wiecej. Okropna historia. Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Wiem, że wypadek się wydarzył na trasie E7 koło Ostródy, jeżeli jest wpisana w karcie przyjęcia psiaka notka o miejscowości to jutro sprawdzimy w schronisku i datę Quote
Angelika8 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 To świetnie, może bez pomocy policji damy radę Quote
Recommended Posts