Aga_Mazury Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Najcudowniejszy pożeracz kiełbachy ;) poszukuje ciepłej poduchy... i kochanych kolanek do poleżenia.... Quote
Kasia_82 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Smutna historia :-( Biegnij piesku po nowy domek :Dog_run: Quote
j3nny Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Batmanku nikt do ciebie nie zaglada... Quote
ylonne Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Podnosimy uszatego! Dziś był na dwóch spacerkach :) Jednym krótkim oraz drugim dłuższym :) On zasługuje na więcej spacerków! Kto mu je podaruje? I marzy mu się własna smycz.... Quote
lidka_park Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 zgadnijcie co się stało... ;) Gacuś ma domek :multi: wątek na afn ---> tu Quote
marta23t Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :multi::multi:gratuluje Batmanko-pożerco-:evil_lol: kiełbas Quote
Angelika8 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Boniu:-o, Co? Gdzie? Jaka Lusia? :multi: GRATULACJE I POWODZENIE:multi: Quote
tanitka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 do cholery, czemu??!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz: Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 niestety Batmanek kolejny raz ma swoje piekło.... jego Pani nie wróciła z Anglii Quote
tanitka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Bossssze kochany, czemu jego tak pech prześladuje??:shake: Quote
Lionees Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Kochany biedaczku nikt Cię w niedzielę nie odwiedził na wątku...:-( No i może warto znowu zmienić tytuł,bo przecież Batmanek nie jest już w swoim domku:shake: W tym dziale co jest teraz niewiele osób zajrzy do niego :sad: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Halo,dziewczyny,czy Batmanek nadal w schronisku?Bo jak tak,to Trzwba zmienić tytuł,bo tu prawie nikt do niego nie zagląda:shake: Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Renata5 napisał(a):Halo,dziewczyny,czy Batmanek nadal w schronisku?Bo jak tak,to Trzwba zmienić tytuł,bo tu prawie nikt do niego nie zagląda:shake: tytuł zmieniłam już jakiś czas temu... niestety nadal w schronisku razem z Lusią , która ma padaczkę. One razem były w tym domu :roll: i teraz też są razem :oops: Quote
j3nny Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ja nie rozumiem jak mozna sobie wyjechac i zostawic psy :angryy: Quote
blondi-bmw7 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ...A CZEGO NIE ROZUMIESZ...JA JUZ DAWNO PRZEKONAŁAM SIĘ,ŻE LUDZIE DALI SOBIE PRAWO NAZYWANIA SIE LUDZMI A SĄ ZWYKŁYMI BESTIAMI BEZ UCZUĆ I WYOBRAZENIA SOBIE INNEJ RZECZYWISTOŚCI NIŻ TA,KTÓRA IM PASUJE.WIEM ...PRZYKRE ,ALE TAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ. :placz: Quote
blondi-bmw7 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 j3nny napisał(a):ja nie rozumiem jak mozna sobie wyjechac i zostawic psy :angryy: ...A CZEGO NIE ROZUMIESZ...JA JUZ DAWNO PRZEKONAŁAM SIĘ,ŻE LUDZIE DALI SOBIE PRAWO NAZYWANIA SIE LUDZMI A SĄ ZWYKŁYMI BESTIAMI BEZ UCZUĆ I WYOBRAZENIA SOBIE INNEJ RZECZYWISTOŚCI NIŻ TA,KTÓRA IM PASUJE.WIEM ...PRZYKRE ,ALE TAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ. :placz: Quote
Recommended Posts