Jump to content
Dogomania

Wypadek samochodowy, ginie kierowca <*>w aucie zostaje stary pies. ma dom

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Podnosimy uszatego! Dziś był na dwóch spacerkach :) Jednym krótkim oraz drugim dłuższym :) On zasługuje na więcej spacerków! Kto mu je podaruje? I marzy mu się własna smycz....

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Kochany biedaczku nikt Cię w niedzielę nie odwiedził na wątku...:-(
No i może warto znowu zmienić tytuł,bo przecież Batmanek nie jest już w swoim domku:shake:
W tym dziale co jest teraz niewiele osób zajrzy do niego :sad:

• 2 weeks later...
Posted

Renata5 napisał(a):
Halo,dziewczyny,czy Batmanek nadal w schronisku?Bo jak tak,to Trzwba zmienić tytuł,bo tu prawie nikt do niego nie zagląda:shake:

tytuł zmieniłam już jakiś czas temu...

niestety nadal w schronisku razem z Lusią , która ma padaczkę. One razem były w tym domu :roll: i teraz też są razem :oops:

• 2 weeks later...
Posted

...A CZEGO NIE ROZUMIESZ...JA JUZ DAWNO PRZEKONAŁAM SIĘ,ŻE LUDZIE DALI SOBIE PRAWO NAZYWANIA SIE LUDZMI A SĄ ZWYKŁYMI BESTIAMI BEZ UCZUĆ I WYOBRAZENIA SOBIE INNEJ RZECZYWISTOŚCI NIŻ TA,KTÓRA IM PASUJE.WIEM ...PRZYKRE ,ALE TAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ. :placz:

Posted

j3nny napisał(a):
ja nie rozumiem jak mozna sobie wyjechac i zostawic psy :angryy:

...A CZEGO NIE ROZUMIESZ...JA JUZ DAWNO PRZEKONAŁAM SIĘ,ŻE LUDZIE DALI SOBIE PRAWO NAZYWANIA SIE LUDZMI A SĄ ZWYKŁYMI BESTIAMI BEZ UCZUĆ I WYOBRAZENIA SOBIE INNEJ RZECZYWISTOŚCI NIŻ TA,KTÓRA IM PASUJE.WIEM ...PRZYKRE ,ALE TAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ. :placz: