Jump to content
Dogomania

[Bytom]pudelka DOLLY,słodka babcia-znalazła! JUŻ W NOWYM DOMU!!! :)

Recommended Posts

• Replies 521
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja rany po sterylce psikałam gentamycyną w sprayu i smarowałam polseptolem, to tego heparyna na ew. krwiaki i ładnie się goiło ;)
może spróbujcie?

Posted

była dziś na kolejnej wizycie, ranka wyładniała, szwy bedzie miała 12-14 dni (licząc od operacji) transport funduje grinajs (przyszła właścicielka) sunie zawioze pociągiem 4 lub 5 października, następna kontrola we wtorek ;)

Posted

[quote name='Ania z Bytomia']była dziś na kolejnej wizycie, ranka wyładniała, szwy bedzie miała 12-14 dni (licząc od operacji) transport funduje grinajs (przyszła właścicielka) sunie zawioze pociągiem 4 lub 5 października, następna kontrola we wtorek ;)[/quote]

Super zakonczenie;)

Posted

No to zostaje nam tylko czekac na ściągnięcie szwów, zawieść Dolly do domkuy, a Wam podziękować za współpracę - mimo tego jaka momentami by nie byla, to i tak owocna, a napewno najlepszej dla Morelki, w końcu animozje, animozjami, a Dolly jedzie do wymarzonego domku ;) Zregeneruje się, czeka ją kolejna operacją i 8 lat życia, a nawet i wiecej jej życzymy - żeby wszystko tak szceśliwie się kończyło ;)

[SIZE="1"]Ps. Przepraszam za literównki, klawiatura mi się psuje...[/SIZE]

Posted

[quote name='wiq']ano, pudla nie tak łatwo wykończyć, może i 18 jej stuknie :evil_lol:[/QUOTE]

no wiesz co! WiQ o jakich ty 18 mówisz, ja myślałam o przynajmniej 22 ;P

Posted

[quote name='wiq']wiem laski, że macie teraz urwanie głowy, ale tak zaznaczam tylko swoją obecność tu ;)[/quote]
mowisz wig,ze nie lubisz kotkow,a zaznaczasz teren jak one:eviltong:

Posted

wig ja bym tam nie zarzucala tego kociego motywu tak z niechecia:p
pamietaj,ze zaraz po nowym roku przychodzi czas na marcowanie..ciekawe jak wtedy bedzie ze znaczeniem u ciebie terenu??:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

WIG! nie lubi kotów? hahahahah :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: koń by sie usmiał.To może opisz droga Wig historię pewnego rudzielca ,którego chowałas przed rodzinką.... i umierałaś z niepokoju co będzie jesli nie znajdziesz mu domku? hahahah....WIG! nie lubi kotów.......hahahahaha