Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zasługuje jak mało który
To takie duże ciele Dzisiaj doszedł do niego doberman a on biedny podkulił pod siebie ogonek i nie wiedział czy ma uciekać czy nie stanie mu się jakaś krzywda ale po chwil jak już zrozumiał że nic mu nie grozi zachęcał dobermana do zabawy

Posted

Cioteczki nie wiem co robić w schronisku jest kolejny Tajson2 ale tym razem w jeszcze gorszym stanie.Jego ciało jest praktycznie całe w ranach.My niestety nie damy rady opłacić kolejnego domku (na tajsona 1 wpłynęła tylko 1 wpłata od cioteczki agata51 )
Może macie pomysł co z nim zrobić bo w tak przepełnionym schronisku zostać nie może jeśli ma przeżyć.
TAK ZREZYGNOWANEGO PSA DAWNO NIE WIDZIAŁAM

POMOCY

Posted

[quote name='ciapuś']Cioteczki nie wiem co robić w schronisku jest kolejny Tajson2 ale tym razem w jeszcze gorszym stanie.Jego ciało jest praktycznie całe w ranach.My niestety nie damy rady opłacić kolejnego domku (na tajsona 1 wpłynęła tylko 1 wpłata od cioteczki agata51 )
Może macie pomysł co z nim zrobić bo w tak przepełnionym schronisku zostać nie może jeśli ma przeżyć.
TAK ZREZYGNOWANEGO PSA DAWNO NIE WIDZIAŁAM

POMOCY

A co z tym biedakiem, gdzie on teraz jest?

Posted

Byłam na wątku Andrew - tam sporo osób deklaruje pomoc finansową, więc ja dorzucę stówkę Tajsonowi. Na razie nie mogę więcej, bo biorę sunię na bezpłatny tymczas, ale będę pamiętać. Wytrzymaj, piesku, musi znaleźć się domek dla takiego przystojniaka. :loveu: