Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale szczesciarz z niego !!!!!:cunao:tego sie mozna bylo spodziewac ze ktos sie w nim zakocha- a jak doszlo do tego?przez dogo?ogloszenia?
bardzo jestem ciekawa...:fadein:

Posted

Tak, tak na prawdę to On nazywa się Tajfun i wydaje się baaardzo zadowolony z nas.
Ustalają sobie z psem Dudusiem terytoria i hierarchie w stadzie.
I byłoby jak w niebie gdyby nie to, że nie lubi kota :(
Ale staramy sie wytłumaczyć mu, że kota kochać trzeba. Życzcie nam zatem powodzenia a jeśli macie sposoby na taką sytuacje to czekam na porade.

Posted

Kurcze on był w DT w którym były koty i nie reagował na nie.
Mam nadzieje że Zuzka sie odezwie i powie jak sobie radziła z Tajsonem i kotami bo z tego co mi wiadomo to on je omijał

Posted

Tajfun, pokochaj kota, do cholery! A swoją drogą, to nie znam kota, który by sobie z psem nie poradził. Chyba że pies jest kocim mordercą, a Tajson nie jest nim na pewno. Oplonka :loveu:!

Posted

Moja kotka już sobie poradziła z jednym takim Dudusiem i pięknie go ustawiła, ale wiecie jak to jest....martwie sie i tyle. Bardzo bym nie chciała żeby sobie zwierzaki krzywde zrobiły. Tak więc czekamy na rozwój sytuacji.;)
Postaram się jak najszybciej zamieścić jakieś fajne zdjęcie Tajfunka.

Posted

Tajson a raczej teraz juz Tajfun u mnie w DT z kotem nie miał problemow tolerowali sie na wzajem.Mysle ze trzeba dac mu troche czasu na przywykniecie do nowego otoczenia ,ludzi no i oczywiscie zwierzat ktore sa w jego najblizszym otoczeniu.No i oczywiscie trzebo mu przypominac itłumaczyc ze nie gania sie kotów.Tajfun no co ty nie rob nam wstydu.Mały macha do Ciebie łapką