ciapuś Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 nr konta Niewiasta21(bardzo dziękuje) poda na PW Quote
agusiazet Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dane dostałam, zaraz przeleję pieniążki!!! Quote
ciapuś Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Już jestem i mam chyba nie najgorsze wieści. Tajson jutro wychodzi ze schroniska i jedzie najpierw do weterynarza który określi dokładnie jego stan oraz przybliżony okres leczenia i na ten okres zamieszka w płatnym domku tymczasowym w którym będzie leczony(w jego teraźniejszym stanie hotelik niestety odpada) Po podleczeniu jeśli nie znajdzie domku zostanie przeniesiony do hoteliku. Quote
szajbus Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To super wiadomość. Najważniejsze, że będzie bezpieczny. To naprawdę śliczny psiulek! Tak czy inaczej rozglądajmy się za stałym domkiem dla Tajsona Quote
agusiazet Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Brawo, cieszę się, ze udało się znaleźć Tajsonowi schronienie od gryzących kolegów!!! Quote
anovip1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='ciapuś']Już jestem i mam chyba nie najgorsze wieści. Tajson jutro wychodzi ze schroniska i jedzie najpierw do weterynarza który określi dokładnie jego stan oraz przybliżony okres leczenia i na ten okres zamieszka w płatnym domku tymczasowym w którym będzie leczony(w jego teraźniejszym stanie hotelik niestety odpada) Po podleczeniu jeśli nie znajdzie domku zostanie przeniesiony do hoteliku. Cudowna wiadomość :lol: Szybciutko pokazujemy ślicznego,spokojnego Tajsonka i prosimy o domek dla niego. Komu pięknego psiaka ,komu? Domek potrzebny natychmiast !!! Ten pies potrzebuje pomocy !!! Quote
agata51 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cudny jesteś, piesku. Na pewno szybciutko znajdziesz dom. Quote
hanka456 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Tajson jest bardzo łagodnym psem. dzisiaj gdy wychodził ze schroniska, zdawał się nie rozpoznawac świata, do którego wkroczył po kilku latach siedzenia w schronisku. Ogon podkulony i drbnymi niepewnymi kroczkami zmierzał dla niego w nieznane. Quote
rita60 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hanka456 napisał(a):Tajson jest bardzo łagodnym psem. dzisiaj gdy wychodził ze schroniska, zdawał się nie rozpoznawac świata, do którego wkroczył po kilku latach siedzenia w schronisku. Ogon podkulony i drbnymi niepewnymi kroczkami zmierzał dla niego w nieznane. :-(biedactwo,miejmy nadzieje,ze to nieznane,to dla niego miłosc i domek:roll: Quote
agusiazet Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A na razie chociaż bezpieczny kąt, żeby się oswoił ze zmianami!!! Quote
szajbus Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Psinko, niech cie ktos pokocha i ofiaruje ci to co najlepsze Quote
anovip1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Piękny ,łagodny pies się przypomina !!! Potrzebny domek dla Tajsonka, natychmiast !!! Quote
rita60 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Tajson niezwykły pies czeka na ciebie....... Quote
agusiazet Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mam nadzieję, że ma dobrze i się aklimatyzuje. Przelałam dla niego 50 zł:) Quote
Niewiasta_21 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Na Tajsona wpłaciła agusiazet 50 zł,bardzo dziekujemy! :-) To 5 dni zycia Tajsonka w DT. Quote
ciapuś Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Tajson to super pies pięknie jeździ autem ślicznie chodzi na smyczy i na pewno mieszkał w domu bo od razu zaszył się w kuchni i czekał z niecierpliwością że coś mu skapnie ze stołu. Kiedy dostałam jego książeczkę zdrowia to przeżyłam szok Ten pies siedział w schronisku od 2003 roku.Zupełnie nie wiem jak to jest możliwe że go nie wypatrzyłam wcześniej,(musiał ,się zaszywać gdzieś po budach) o dziwo jego ucho które nie wygląda najlepiej nie jest w tak strasznym stanie ,weterynarzy martwi bardziej łapa która na wierzchu ładnie się podgoiła ale w środku zaczyna się prawdopodobnie stan zapalny bo są powiększone węzły chłonne. Psiuniek dostał antybiotyk i teraz musi być już tylko lepiej Bardzo dziękuje Cioteczce agusiazet za wsparcie finansowe Quote
agata51 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Biedna łapka! Mój Lord (przy okazji pozdrawia wszystkie łódzkie cioteczki), jak go zabierałam ze schroniska, miał mniej poharataną łąpę, a i tak miesiąc się goiła. Zdrowiej, śliczny piesku. :loveu: Quote
szajbus Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tajson czeka na ten kochający domek. POMOCY! Quote
ewatonieja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 życie Tajson zmieniło się na lepsze ale nadal szukamy domu Quote
szajbus Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Domku dla Tajsona nie wahaj sie. Ten psiak czeka na ciebie. Quote
Recommended Posts