Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem i mam chyba nie najgorsze wieści.
Tajson jutro wychodzi ze schroniska i jedzie najpierw do weterynarza który określi dokładnie jego stan oraz przybliżony okres leczenia i na ten okres zamieszka w płatnym domku tymczasowym w którym będzie leczony(w jego teraźniejszym stanie hotelik niestety odpada)
Po podleczeniu jeśli nie znajdzie domku zostanie przeniesiony do hoteliku.

Posted

[quote name='ciapuś']Już jestem i mam chyba nie najgorsze wieści.
Tajson jutro wychodzi ze schroniska i jedzie najpierw do weterynarza który określi dokładnie jego stan oraz przybliżony okres leczenia i na ten okres zamieszka w płatnym domku tymczasowym w którym będzie leczony(w jego teraźniejszym stanie hotelik niestety odpada)
Po podleczeniu jeśli nie znajdzie domku zostanie przeniesiony do hoteliku.

Cudowna wiadomość :lol:
Szybciutko pokazujemy ślicznego,spokojnego Tajsonka i prosimy o domek dla niego.
Komu pięknego psiaka ,komu?
Domek potrzebny natychmiast !!!

Ten pies potrzebuje pomocy !!!

Posted

Tajson jest bardzo łagodnym psem. dzisiaj gdy wychodził ze schroniska, zdawał się nie rozpoznawac świata, do którego wkroczył po kilku latach siedzenia w schronisku.
Ogon podkulony i drbnymi niepewnymi kroczkami zmierzał dla niego w nieznane.

Posted

hanka456 napisał(a):
Tajson jest bardzo łagodnym psem. dzisiaj gdy wychodził ze schroniska, zdawał się nie rozpoznawac świata, do którego wkroczył po kilku latach siedzenia w schronisku.
Ogon podkulony i drbnymi niepewnymi kroczkami zmierzał dla niego w nieznane.

:-(biedactwo,miejmy nadzieje,ze to nieznane,to dla niego miłosc i domek:roll:

Posted

Tajson to super pies
pięknie jeździ autem
ślicznie chodzi na smyczy
i na pewno mieszkał w domu bo od razu zaszył się w kuchni i czekał z niecierpliwością że coś mu skapnie ze stołu.
Kiedy dostałam jego książeczkę zdrowia to przeżyłam szok
Ten pies siedział w schronisku od 2003 roku.Zupełnie nie wiem jak to jest możliwe że go nie wypatrzyłam wcześniej,(musiał ,się zaszywać gdzieś po budach)
o dziwo jego ucho które nie wygląda najlepiej nie jest w tak strasznym stanie ,weterynarzy martwi bardziej łapa która na wierzchu ładnie się podgoiła ale w środku zaczyna się prawdopodobnie stan zapalny bo są powiększone węzły chłonne.
Psiuniek dostał antybiotyk i teraz musi być już tylko lepiej
Bardzo dziękuje Cioteczce agusiazet za wsparcie finansowe

Posted

Biedna łapka! Mój Lord (przy okazji pozdrawia wszystkie łódzkie cioteczki), jak go zabierałam ze schroniska, miał mniej poharataną łąpę, a i tak miesiąc się goiła. Zdrowiej, śliczny piesku. :loveu: