Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o pilna pomoc,bo nie wiem co zrobić, a nie mogę wziąć jej do domu. Koło cmentarza na ulicy Szkolnej błąka sie młodziutka sunia bardzo, bardzo przestraszona.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą bylam na spacerze z psem i suńki już nie widziałam, albo przeniosła sie w inne miejce albo ktoś ją zabrał.

Posted

Nie mozna jej tak zostawić bo zginie albo pod autem albo z rąk ludzi!:placz: Lubin, to w okolicach Legnicy? Jęsli tak, poproś ciotki o pomoc:placz::placz:

Posted

Edi100 napisał(a):
Nie mozna jej tak zostawić bo zginie albo pod autem albo z rąk ludzi!:placz: Lubin, to w okolicach Legnicy? Jęsli tak, poproś ciotki o pomoc:placz::placz:

albo co gorsze może zostać mamą ......

Posted

Kasia napisał(a):
Jaka ona biedniutka i przemoczona...:-(

Ona nie moze tam zostać. To takie maleństwo, dużo miejsca nie zajmie...

Przecież to jeszcze dzieciak:placz:Ratunku dla małej:placz::placz::placz:

Posted

matko kochana.. i co tu by wymyślić.. wziąść jej do siebie nie mogę.. mam zaplanowane wyjazdy.. ehmm.. popytam znajomych.. jutro kupie jej cos do jedzenia.. pewnie to efekt wakacji.. dzisiaj czytałam na stronie Lubińskiej ze 9 psow w ciagu trzech miesiacy zostalo wywalonych :(

Posted

[quote name='Edi100']Chyba niedaleko Polkowic. To rejony hm, legnickie? O ile się nie mylę:cool1:
W takim razie może małą przemycić do naszego schronu??? Zawsze to pełna micha i pod samochód nie wpadnie!