Isadora7 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 luka1 napisał(a):Kleszczyk chyba ze dwa miesiace, Mruczka jest w łódzkim schronisku Sprawdziłam Kleszczyk jest 0d 25.05.2008 Talcott napisał(a):Wiem że w łódzkim - ale to Ty ją wydłubałaś:cool3::cool3::cool3: No bo luka zawsze jakąś bidę wykuka Quote
Ayia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mruczka.. piekna sunia z wielkim sercem wciaz bez swojego czlowieka :-( Czemu?!?!?! Quote
Ziutka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Isadora7 napisał(a):No bo luka zawsze jakąś bidę wykuka :shiny::shiny::shiny: Quote
BasiaD Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mruczusiu, Słoneczko wracaj na górę po domek! Quote
Aska25 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mruczka była ze mna i Skrzekiem na spacerze. Sat identyczne i niezla z nich para. Mruczka jest super, grzeczniutko szla, wachala sie ze Skrzekiem, biegala (na smyczy). Przyszla do mnie jak usiadlam. Potem tak wyla jak chodzilam i fotki robilam psom. :( Jutro wkleje fotki Quote
luka1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Aska bardzo sie cieszę że wreszcie ta psina może pożyć. Dzieki Quote
agusiazet Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A w jakim mieście jest Mruczka? I w jakim jest wieku? Quote
Ziutka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 agusiazet napisał(a):A w jakim mieście jest Mruczka? I w jakim jest wieku? Agusia...Mruczka ma 8 lat i jest w schronisku w Łodzi. Quote
Aska25 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zdjecia niestety niezbyt wyraźne, ale są wycieczkowe, wiec musicie wybaczyc. 1. Solo 2. Mruczka i Skrzeku - sa identyczne i bardzo sie polubiły, a w tle Rudy :) 3. Wspólne jedzenie trawki Mruczka i Rudy, chociaż na koniec spaceru jak przeginał z nachalnoscia byla mala awanturka i pokazywanie zebow. W tel na 1 planie Skrzekus :) Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 całkiem dobrze sie prezentuje na tle trawki - lepiej jak za kratami. Jaki wniosek ....... Quote
Aska25 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Musimy jeszcze dodac, ze Mruczka to bardzo towarzyska sunia i juz ma 2 adoratorow - 1 Rudy, a drugi jej "klonik" w meskim wydaniu :) Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Aska25']Zdjecia niestety niezbyt wyraźne, ale są wycieczkowe, wiec musicie wybaczyc. 1. Solo 2. Mruczka i Skrzeku - sa identyczne i bardzo sie polubiły, a w tle Rudy :) Mruczka i Skrzek są tak podobne że Aska przekonała mnie ze przesłała mi zdjecia Mruczki. Dopiero teraz dopatrzyłam sie że na "kudłatych" zdjeciach Mruczka ma inne uszy i długi ogonek. ( W pierwszym poscie nadal jest Skrzek - wszak są identyczne). Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Są identyczne tylko różnica w OGONKACh :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 "Ogonkowa" Mruczka szuka odpowiedzialnego domu... Quote
Isadora7 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Takie pytanko (nie bardzo mam czas trzepać wątek) czy Mruczka jest jakoś ogłaszana? Quote
Recommended Posts