Jola_K Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 dzisiajsze zdjecia Sally, zrobione podczas zabawy :) mala jest bardzo towarzyska, mruczy najglosniej pod sloncem :iloveyou: jest typowym kotem towarzyszacym, super przymilna, lagodna kotenka dawno zdjec nie bylo, wiec wklejam ich dosc sporo :) zapraszam do galerii :) cdn Quote
Jola_K Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 ale grzecznie na tych zdjeciach wyszla :evil_lol: :loveu: Quote
peate Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ależ ona ma kolorki :loveu::loveu::loveu: Quote
anulka94 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Sally jakaś ty ŚLICZNA ! w górę ! :loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Rewelacyjne kolory !!! I jakie skarpetki !!!! Powinna szybko domek znaleźć !!! Tego jej życzę !!! Ale tylko dobry !!! Quote
anulka94 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I ona jeszcze nie ma domku ? xdd Quote
peate Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 anulka94 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I ona jeszcze nie ma domku ? xdd no ja też cały czas nie mogę w to uwierzyć :shake: Quote
Seaside Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ona jest przepiękna!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
peate Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Sallinka w górę! no przecież musi się w końcu znaleźć ten najlepszy domek! Quote
anulka94 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 w górę malutka ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 zapraszam na aukcje pomocowa dla kotkow ktore ratuje [SIZE="3"]Zabawki i inne zabawne akcesoria dla dzieci i nie tylko ;) [SIZE="3"]KLIKNIJ TUTAJ DZIEKUJE :p Quote
peate Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 słodka mała kotka prosi o domek :loveu: Quote
Jola_K Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 jest jedno zapytanie, ciiiiiiiiii :kciuki: Quote
peate Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Jola_K Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 mysleli i mysleli no i brak kontaktu juz tak kiedys blokowalam trikolorke oraz rodzenstwo z kartonu i nic z tego nie wyszlo wiec dzisiaj gdy zadzwonil telefon od osoby ktora szuka kotki, zaczelam wyliczanke kotek ktore u mnie przebywaja i gdy doszlam do Sally to moja siostra zaczela stukac sie w czolo.. patrze na nia i pytam wzrokiem o co chodzi... rozmowa sie skonczyla obietnica ze zaraz posle zdjecia kotek o ktorych mowilam pytam siostre, o co jej chodzi, a ona ze Sally juz sie zadomowila ze jej nie musze oddawac, ze klony juz tak wydalam, trejkotala pare minut i w koncu ze adoptuje ode mnie Sally faktycznie zauwazylam, ze od kilku tygodni przychodzi po nia, zabiera do siebie, nosi, tarmosi, przytula, gada jak z naszymi osobistymi kotami wiec Sally nie szuka juz domu *** a ja mam jej nowe zdjecia, wkleic? Quote
Isabel Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Oczywiście, że wkleić! Coś tak czułam, że ona się już zadomowiła;) i na pewno każda z Was jest teraz szczęśliwa:loveu: Quote
Seaside Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 jakie cudowne wiadomości!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: To chyba najlepsza opcja dla Sally prawda??? :razz: Rozumiem Twoją siostrę Jolu - jak coś komuś jest przeznaczone to serce nie pozwala oddać i już :eviltong: Quote
peate Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ale zaje..fajnie :sweetCyb: nie było mnie na dogo 2 dni, a tu same dobre wiadomości :multi: Jolu widzę, że Ci kociaków ubywa i ubywa :cool3: a tak się martwiłaś ;) i o mało co ktoś nie sprzątnął Sally Twojej siostrze z przed nosa :razz: też uważam, że mała lepiej trafić nie mogła :loveu: poza tym jak patrząc na historię jej "zamówień" i "adopcji" to faktycznie Sally po prostu była Wam przeznaczona :loveu: bardzo się cieszę, na prawdę ogromnie :iloveyou: pozdrów siostrzyczkę proszę i na fotki z nowego domku czekamy :cool3: Quote
Jola_K Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 ale ona nic nie mowila wczesniej?? czasami tylko cos w stylu "jak ty ja oddasz, jak tak sie do nas przywiazala" ale o klonach tez tak mowila, ze sa fajne, ze ich szkoda (!) tak samo mowila o kotce Sniezce, naszej pierwszej lazienkowej tymczasowiczce gdyby nie byla przy tej rozmowie i nie slyszala jak mowie komus ze jest do oddania, to pewnie nie padly by te slowa "ze ja adoptuje" nie wiem teraz, czy spisac a nia umowe, czy nie... :diabloti: a Sally teraz jest ze mna, wiesza sie na praniu na suszarce, konkretnie na sznurkach w spodniach taty :cool1: Quote
Recommended Posts