peate Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jola, a może by tak jakieś aktualne fotki Akrobatki zamieścić ? Quote
Jola_K Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 chyba mnie sciagnelas myslami ;) wlasnie nad tym pracuje wczesniej jednak wstawie kotki staruszki a pozniej zaraz kotki z tej grupy, czyli dwa ktore do domkow pojechaly i tri ktora jeszcze go szuka Quote
Jola_K Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 w tej chwili nie wstawie zdjec, imageshack nie dziala :angryy: Quote
peate Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 no widzisz :roll: a trzeba było zacząć od małej tri ;) ona jest tylko jedna, a do tego malutka, więc zajęło by to mniej czasu ;) Quote
Jola_K Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 odetkalo sie wiec zaczynamy :) najpierw czarnulek, w dniu wyjazdu do nowego domku w Tychach taki malutki i taki grzeczniutki :diabloti: ataaaaak!!!! niewiniatko... 8) baw sie ze mna! koniec pozowania, zmykam! wiesci z nowego domku sa takie, ze maluch natychmiast po przyjezdzie zaczal sie bawic, wlasciwie nie odczul zmiany, jego Pani w dniu podpisywania miala urodziny :p tak sie zlozylo akurat sa nim zachwyceni :loveu: Quote
Jola_K Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 kolej na Tygrynia, zdjecia robilam wczoraj, tuz przed wyjazdem kotecka do Poznania, gdzie znalazl swoj domek wczoraj bylam w stalym kontakcie z Kamila ktora transportowala kotka, oraz z jego nowa Pania, ktora byla zachwycona kotkiem! Kotek od razu ujal wszystkich swoich mruczeniem, dwaj psi rezydenci przygladali sie z ciekawoscia nowemu przybyszowi, kotek nie robil sobie nic z ich obecnosci, jak to Janosik! bo takie imie dostal kocurek :) ma juz ponoc cala fure zdjec 8) a oto zdjecia kotka tuz przed wyjazdem slodziaczek! :loveu: skradamy sie..... ....na mala tri, ktorej fragmencik widac w tle skok na owieczke ;) proba uchwycenia kociej glupawki :lol: 8) przylapany na dewastacji! :diabloti: Quote
Jola_K Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 u mnie nadal przebywa mala Tri, dostala imie Sally ciagle szuka rodzenstwa, mnie nie odstepuje na krok, ciagle mruczy, ciagle, a ja ciagle ja tule, chodze z nia ciagle po domu, bedzie baaaaaaaardzo rozpuszczonym kotkiem :D ponizej zdjecia z wczoraj, tak lezala za mna, na fotelu, ciagle chciala byc blisko malenstwo takie... na zdjeciach "nie widac" jak glosno mruczy przebudzona po krotkiej drzemce... cdn Quote
Jola_K Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 i na koniec zdjecia robione dzisiaj/wczoraj raczej 8) najlatwiej kota sfotografowac gdy spi lub zaraz po przebudzeniu.... lub gdy udaje ze wcale nie broi.. on tylko oglada... ...wacha ... Quote
Jola_K Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 w innych przypadkach efekty sa marne sprzet, ktorym dysponuje, jest zbyt slaby, by uchwycic kota w ruchu :roll: nawet przytrzymanie kota nie przynosi dobrego efektu kicia dostala nowa myszke, na zdjeciu myszka ta ma jeszcze kompletny ogonek :roll: bedzie wiecej zdjec... juz wkrotce dobrej nocy Quote
peate Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ona jest po prostu prze-super-hipper słodkim kociaczkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: im starsza tym ładniejsza :loveu: aż brak mi słów żeby ją opisać, a na żywo jest pewnie jeszcze piękniejsza :iloveyou: i gdyby nie to, że mam w wynajmowanym mieszkaniu tylko dwa małe pokoje, a do tego dwa kocury w tym tylko jeden wykastrowany no i największa przeszkoda mój kochany chłopak to już dawno, dawno temu bym ją rozpieszczała u siebie :loveu: nie wierze, że nikt się w niej jeszcze nie zakochał :shake: ona po prostu czeka na ten jeden jedyny najlepszy domek pod słońcem i tyle! Quote
peate Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 no, a na tej fotce - sama słodycz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: już mam ją na tapecie w komputerze, mam nadzieję Jolu, że nie masz nic przeciwko :roll: Quote
Jola_K Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 miej na tapecie i reklamuj slodziaka ;) bylo duzo zapytan o nia ale malo konkretne tzn, np gosc z czestochowy bylby zainteresowany ale mam mu najpierw umowe przeslac bo on niektorych warunkow nie ma zamiaru spelnic, jak np kiedys spotkal sie z obowiazkiem zabezpieczenia okien.... a po co, skoro on mieszka na parterze... oznacza to ze probowal juz adoptowac kociaki ale mu odmawiano kotki nie dostal ktos inny chcialby ja ale zapytal czy ona bedzie duza kotka, jaka byla jej matka? ojciec? i jeszcze jakies inne glupie wymagania no wiesz, ja mam w domu hodowle i doskonale znam pochodzenie kazdego z kociat, durnie przeciez to sieroty, bylo napisane, matki nie znalam a jak kotka duza wyrosnie to co? na bruk? itd itp wiec kotka nadal czeka na ten najlepszy dom a mowie wam jaka ona jest kochana :loveu: jestem jej duza kocia mama, tak sie tuli, mruczy, bezpazurkowymi lapkami obejmuje moja twarz, jest taka slodka... ktos bedzie mial w niej wspanialego, oddanego towarzysza Quote
halbina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 że kochana, to widać! PRZEKOCHANA!!!:loveu: Quote
Jola_K Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 spi za mna, przez co ja wisze na koncu fotela :roll: nauczyla sie juz gdzie najcieplej i najwygodniej zreszta nie wiem czy to sie nabywa, czy one juz to maja w genach, od zawsze Quote
peate Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Jola_K']spi za mna, przez co ja wisze na koncu fotela :roll: nauczyla sie juz gdzie najcieplej i najwygodniej zreszta nie wiem czy to sie nabywa, czy one juz to maja w genach, od zawsze chyba jednak od zawsze ;) ja przekonuję się o tym co noc :roll: jeden z moich kociaków rozpycha się z lewej strony koło głowy, a drugi z prawej koło nóg :razz: i ja leżę powykrzywiana jak jakiś "paragraf" wstrzymując oddech i próbując jakoś się ułożyć, oczywiście tak żeby przypadkiem nie ruszyć, a tym samym nie obudzić któregoś z nich :stupid: Quote
Jola_K Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 o! to to tez wystepuje! lek przed zgniecieniem :roll: one potrafia sobie czlowieka wychowac... ******* pare fotek mam :razz: zapraszam do galerii kilka zdjec do poduszki Czarnulek i Tygrysek a w kolejnych bedzie Sally :) Quote
Jola_K Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 kilka zdjec Sally do poduszki Quote
Jola_K Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 takie grzeczne kotecki :iloveyou: Quote
Jola_K Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Sally na dobranoc tak Sally szuka domu, ze mna przy komputerze ;) Quote
Jola_K Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 to jeszcze dwa... dobrej nocy Quote
peate Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ona jest tak słodka, że na Twoim miejscu chyba bym jej nie oddała :loveu: Quote
Jola_K Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 nie moge mam juz 4 wlasne juz klony chcialam zostawic, sa super kotkami....... Quote
Recommended Posts