peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jola_K napisał(a):ale ona nic nie mowila wczesniej?? czasami tylko cos w stylu "jak ty ja oddasz, jak tak sie do nas przywiazala" ale o klonach tez tak mowila, ze sa fajne, ze ich szkoda (!) tak samo mowila o kotce Sniezce, naszej pierwszej lazienkowej tymczasowiczce gdyby nie byla przy tej rozmowie i nie slyszala jak mowie komus ze jest do oddania, to pewnie nie padly by te slowa "ze ja adoptuje" nie wiem teraz, czy spisac a nia umowe, czy nie... :diabloti: a Sally teraz jest ze mna, wiesza sie na praniu na suszarce, konkretnie na sznurkach w spodniach taty :cool1: spisuj, spisuj, żeby się nie rozmyśliła przypadkiem ;) Quote
peate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 kiedy będą jakieś fotki i wiadomości z nowego domku :cool3: a wizyta poadopcyjna .. ;) Quote
Jola_K Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 no, kilka dni jej nie widzialam ;) podobno nie odkleja sie od mojej siostry, w przerwie od miski z woda i oczywiscie od suszarki z praniem Quote
peate Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 supeeeer! :sweetCyb: ale Ty jak wrócisz to będziesz musiała chyba znaleźć jakąś inną przytulankę :cool3: Quote
korek221 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kinya napisał(a):Dopiero niedawno zauważyłam to zdjęcie - jest tak cudne, że mam je powiększone na tapecie :loveu: TO ZDJĘCIE JEST PO PROSTU ODLOTOWE:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [SIZE="3"]witamy swiatecznie Sally od czasu ubrania choinki jest u mnie :evil_lol: jej zabawy na, pod, przy... choince moich rodzicow stawaly sie zbyt odwazny i grozilo katastrofa u mnie absolutnie sie nie nudzi, zaprzyjaznila sie z tymczasowiczka Mala Mi, z ktora urzadza dzikie galopady po pokojach, firanach... Mala Mi byla taka spokojna, a teraz jest rozbojnica godna Salenki :diabloti: w wigilie nic do mnie nie powiedziala :shake: Quote
Jola_K Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 dostalam wiadomosc z domu Teo, czarno bialego braciszka Salenki kotek mieszka w Tychach urosl, no a jakze :D Salina juz taka wielka to kocurki pewnie jeszcze wieksze 8) jest kochany i broi, jak na kota przystalo jakis czas temu dostalam dwa zdjecia, ale nie wiem czy je wklejalam, wiec wkleje te poprzednie i to ktore dostalam ostatnio i najnowsze faktycznie wielki kicius z niego :loveu: musze jutro zadzwonic do Panci ich drugiego brata, tygryska, ktory mieszka w Poznaniu Quote
peate Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no, wielki z niego chłopak, a pewnie jeszcze roku nie ma :loveu: i jaki ogon ma gruby :-o Quote
Jola_K Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 wyglada jak kot blizniak Madzi, kotki moich rodzicow :) wiesz, ja wsrod swoich tymczasowiczow ma jeszcze dwa takie kotki w typie Kota Sylwestra, sa duze, szczegolnie kocur, na prawde wielkie koty same takie mam :roll: a maja do 8 miesiecy no kto mi uwierzy? Quote
peate Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ja wiem dlaczego :cool3: ... za dobrze je karmisz :evil_lol: Quote
Jola_K Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 peate napisał(a):ja wiem dlaczego :cool3: ... za dobrze je karmisz :evil_lol: u mnie jest tak, te co najmniej jedza sa najwieksze, a te co najwiecej - najmniejsze totalna sprzecznosc :roll: np taka Mala Mi, zje swoja porocej i idzie sprawdzic miski pozostalych kotow, jesli cos zostanie - dojada a wyglada jak szczypiorek, wet ostatnio nei dowierzal ze ma 5 miesiecy ale jest jedno wytlumaczenie - ona jest w ciaglym ruchu :evil_lol: godzine potrafi sie bawic jedna kulka papieru :loveu: pozostale wiecej spia, wiec mniej spalaja Quote
Jola_K Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 czy ciotki o mnie jeszcze pamietaja??? troche podroslam, ale lubie jesc wiec mam z czego cialka nabierac :p mam przyjaciolke, Mala Mi, mieszka z nami bardzo sie nia opiekuje, myje i czasem tylko podgryzam ona jest bardziej niegrzeczna niz ja :evil_lol: chociaz Jola mowi ze jestesmy jednakowe, ale nie wiem o co chodzi, bo my rozne przeciez jestesmy, widac to golym okiem Mala Mi jest mlodsza i pomagam jej czesto, np w toalecie: cdn Quote
Jola_K Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ze sie wtrace... Mala Mi ciagle na te czarne owieczki poluje :lol: Quote
Seaside Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 CU-DO-WNE!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: żeby moje się tak lubiały :roll: Quote
peate Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jola_K napisał(a):ze sie wtrace... Mala Mi ciagle na te czarne owieczki poluje :lol: a Sally pewnie na te białe :evil_lol: Quote
peate Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jak dla mnie to Sally w ogóle nie rośnie i jast bezzmiennie śliczna :loveu: a skoro Mała Mi mieszka razem z Wami to oznacza, że tak już zawsze zostanie :cool3: Quote
Jola_K Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 peate napisał(a):a Sally pewnie na te białe :evil_lol: pod warunkiem ze ruszasz stopa pod koldra :evil_lol: MM czeka na adopcje u mnie, troszke sie to przeciagnelo Quote
Jola_K Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Sally troszke chorowala miala stan zapalny oka, prawdopodobnie po dzikich zabawach z Mala Mi jak to bylo... zabawa, sroda skutek zabawy, czwartek interwencja weta, piatek Quote
Jola_K Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 jest lepiej i jeszcze lepiej, wiec kombinujemy, pod sufitem... razem, Salenka i MM Quote
Jola_K Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 i troche Malej Mi jej pozycje :lol: Quote
Jola_K Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 dzisiaj dostalam mail ze zdjeciami i wiadomosciami z nowego domu brata Sally Teos mieszka w Tychach Witam, co do najnowszych wieści na temat kotka.. dzisiaj został wykastrowany i powoli dochodzi do siebie:) jest jeszcze lekko zdezorientowany, ale wiadomo,że potrzebuje trochę czasu,żeby całkiem dojść do siebie:) Przesyłam kilka zdjęć. Kotek urósł jak widać, jest już dorosły.. a tak niedawno byl taki malutki..ale ciagle jest tak samo kochany..nawet wtedy kiedy cos zbroi mały rozrabiaka:) takie wiadomosci bardzo ciesza bardzo :D Quote
peate Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Jola_K']Sally troszke chorowala miala stan zapalny oka, prawdopodobnie po dzikich zabawach z Mala Mi jak to bylo... zabawa, sroda aż dziwne, że Sally ma nos w całości :evil_lol: Quote
peate Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a pozycje Małej Mi do spania .. nieziemskie po prostu :loveu: i ta fotka .. normalnie tylko dać buziaka :buzi: Quote
peate Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a z Teosia straszny przystojniak się zrobił :loveu: i ten jego białe "wąsiki" pod noskiem ... cudo :loveu: Quote
Recommended Posts