peate Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 a słodka Sally cały czas czeka na swój wymarzony domek :roll: Quote
peate Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wszechstronnie utalentowana Sally na pierwszą! Quote
Jola_K Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 wczoraj Sally slicznie pozowala na drapaku :) pozniej wkleje .. a przed chwila rozmawiala ze mna przez telefon, tzn tulila sie do policzka glooooooooosno mrrrruczac asystowala przy mojej rozmowie az w koncu uslyszalam w sluchawce: "cholera jak cos na linii burczy" :lol: :loveu: Quote
peate Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Jola_K']wczoraj Sally slicznie pozowala na drapaku :) pozniej wkleje .. a przed chwila rozmawiala ze mna przez telefon, tzn tulila sie do policzka glooooooooosno mrrrruczac asystowala przy mojej rozmowie az w koncu uslyszalam w sluchawce: "cholera jak cos na linii burczy" :lol: :loveu: nie coś, a ktoś :evil_lol: i czekamy na fotki Quote
Jola_K Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 peate napisał(a):nie coś, a ktoś :evil_lol: i czekamy na fotki no wlasnie! Sally miala dzisiaj drugie, ostatnie szczepienie w tym roku nie odczula go za bardzo, spala chwile a teraz juz biega zdjecia beda noca, musze wystawic najpierw jakies aukcje dla kociaczkow Quote
Jola_K Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 ponizej zdjecia sprzed dwoch dni sjesta niedzielna aparat bardzo ja ciekawi :) Quote
Jola_K Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 i zdjecia dzisiejsze Kicia miala drugie szczepienie kiepsko sie po nim czuje zobaczcie jaka bidula :( dobrej nocy Quote
Jola_K Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 dzisiaj juz lepiej, w nocy przyszla do mnie, mruczala glosno i dlugo udeptywala poduszke :) miejsce iniekcji ja boli :( ale wiem ze zwykle wlasnie tak jest teraz spedza czas z kotkami Myszki Quote
peate Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jola_K napisał(a):dzisiaj juz lepiej, w nocy przyszla do mnie, mruczala glosno i dlugo udeptywala poduszke :) miejsce iniekcji ja boli :( ale wiem ze zwykle wlasnie tak jest :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anulka94 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 hejka tu Ania z profilu na nk o kotkach ;) Jedna pani dopytywała się o Sally . podałam jej twoje gg Jolu :lol: mam nadzieje że do Ciebie napisała :) Mam nadzieję że zdecyduje się na Sally i weźmie ją :) byłoby naprawde super !!:multi: Quote
peate Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 noo, widzę, że NK zaczyna działać :evil_lol: było by na prawdę fajnie gdyby znalazł sie super domek dla Sally :lol: nie wiem tylko kiedy Jola znajdzie czas na gg, bo coś ostatnio ma problemy z kociakami :-( będzie pewnie dopiero wieczorem a może ewentualnie podałabyś tej Pani tel. albo maila do Joli? Quote
anulka94 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tak już wysłałam jej telefon do Joli :)) A to blog : Pomoz Nam ratowac najbiedniejsze pieski,kotki! - Onet.pl Blog jest tam również Sally i nie tylko :)) na razie jest tylko kilka zwierząt , bo blog zaczął działać dopiero dzisiaj Quote
anulka94 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A no i jeszcze pewna dziewczyna obiecała wpłacić pieniążki na konto dla Łatki :)) Quote
peate Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 blog super! już sobie poczytałam :lol: a skoro Jola już się odezwała to znaczy, że będzie miała blog i profil na NK pod kontrolą ;) oby tylko dużo super domków się znalazło :kciuki: fajnie też, że ktoś zainteresował się też Łatką :lol: (tu jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/f486/zapomniana-latka-juz-7-miesiecy-czeka-na-tymczasie-pomozcie-znalezc-dom-105663/) ona nie jest kotką Joli, ma inne konto i inny tel kontaktowy Quote
Jola_K Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 jestem anulka dziekuje za blog :) super ja mam jeszcze kilka innych grup koteczkow ktore czekaja na pomoc ina domki, poszperaj w moim profilu wsrod zalozonych przeze mnie watkow ja tak chwilke tylko, mam spore zmartwienie, nie dotyczy ono Sally ale innych kociatek, jedna dzisiaj w poludnie umarla ['] :placz: musze zabezpieczyc pozostale kotki - jej rodzenstwo, ogromnie sie martwie trzymajcie kciuki Quote
anulka94 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :shake::placz::placz::placz::placz: strasznie mi przykro :( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( tak tak wiem Patrycjo że Łatka nie jest pod opieką Joli. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Oczywiście poszperam w wątkach założonych przez Ciebie Jolu , jutro to zrobię i od razu dam kotki na profil i na bloga ! pozdrawiam . Quote
peate Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 anulka94 napisał(a)::shake::placz::placz::placz::placz: strasznie mi przykro :( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( tak tak wiem Patrycjo że Łatka nie jest pod opieką Joli. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Oczywiście poszperam w wątkach założonych przez Ciebie Jolu , jutro to zrobię i od razu dam kotki na profil i na bloga ! pozdrawiam . i Boluś też nie jest od Joli, ale pewnie też już wiesz ;) a tymczasem mała Sally w górę! Quote
Jola_K Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 to jest terrorystka :diabloti: zabierzcie ja! ubzdurala sobie ze ja mam wstawac razem z nia, no ok ale nie o 5 rano!!! :placz: :placz: :placz: ktos potrzebuje skuteczne budzenie na pierwsza zmiane?????????? oddam ja! Quote
peate Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 współczuję :roll: ale jako budzik będzie idealna :evil_lol: Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 komu potrzebny oryginalny budzik? :cool3: może trzeba ją wystawić w dziale bazarków ;) Quote
Recommended Posts