Seaside Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Cudne fotki :loveu: Rudej zdecydowanie przydałaby się taka kumpela do psot jak MM, ale niestety rodzice są na nie :angryy: Quote
Jola_K Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 MM jest bardzo niegrzeczna z Sally tworza mieszanke wybuchowa MM szaleje, regenruje sie spiac 5 minut i znowu szaleje cos niesmaowitego ile ona ma energii!! do tego konski apetyt, chociaz je za trzy koty jest bardzo mala i nawet podczas szczepienia wet podwazal moje slowa odnosnie jej wieku, bo nie wyglada na swoje 6 miesiecy, a tyle ma, wiem kiedy sie nia zaopiekowalam dzisiaj pokazalam im snieg (na rekach, w szelkach) byly zaciekawione Quote
Jola_K Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Salenka, cukiereczek akrobatka kto pamieta jej zdjecia jak byla kocieciem? dzisiaj potrafi wyspinac sie po przysciennej pionowej listwie na szafe pod sam sufit, wysoka na 2 metry 8O Quote
Jola_K Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 *** a oto jej rodzina : przyjaciolka Mala Mi Quote
Jola_K Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 dwie ciotki Mala Paciunia, Kierowniczka stada 8) Duza Paciunia, Pani Matka cdn Quote
Jola_K Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 przytulanki dwie :) cala gromadka razem **** jutro Sally i MalaMi jada na sterylke mocne kciuki za panienki poprosze Quote
Jola_K Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 jeszcze pare zdjec Sally sa ciut starsze, z kwietnia tego roku :p Quote
Seaside Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jakie one są piękne - wszystkie :loveu::loveu::loveu::loveu: Przydałaby mi się taka przyjaciółka dla Rudej jak Mała Mi dla Sally :razz: A Paciunie???? Ogromne przy młodszych dziewczynach :crazyeye: :evil_lol: Kciuki za sterylki mocno zaciśnięte :) Quote
Jola_K Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Seaside napisał(a):Jakie one są piękne - wszystkie :loveu::loveu::loveu::loveu: Przydałaby mi się taka przyjaciółka dla Rudej jak Mała Mi dla Sally :razz: mowisz - masz :cool3: nalezy dbac o zdrowie psychiczne pupila! (adres mam - dowioze :evil_lol: ) Seaside napisał(a):A Paciunie???? Ogromne przy młodszych dziewczynach :crazyeye: :evil_lol: Paciunie sa duze, kolorowa musze zaczac odchudzac, ma najmniej ruchu i najmniej checi by w ogole sie ruszac :roll: to seniorka, wiec troche wiek ja tlumaczy A tygrysia to zywiol, jest z tych "duzych kotow", do tego ciekawska, zadziorna, atakuje psy :roll: Saba przed nia ucieka, Brutus patrzy jak na zjawisko no a Salenka i MM to miniaturki, szczegolnie MM to poklady energii mam nadzieje ze po sterylce ich zachowanie sie nie zmieni oczywiscie mam stres, MM po drugim szczepieniu miala reakcje alergiczna na szczepionke, jest taka drobniutka, boje sie o nia, jak zniesie narkoze, sam zabieg, patrzac na nia nikt nie wierzy ze za miesiac konczy rok denerwuje sie :nerwy: Quote
Seaside Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 mam nadzieję że będzie wszystko dobrze - musi być!!! A o charakterki na zapas też się nie martw. My liczyliśmy nawet na to że Ruda się uspokoi - płonne były nasze nadzieje :diabloti: Quote
Jola_K Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 jada dzisiaj, bo dzisiaj ma dyzur ich "doktòrka" denerwuje sie Quote
Jola_K Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 moje kicie sa juz po zabiegu, wybudzaja sie zabieg mialy pozniej niz to zaplanowano, ze wzgledu na pilne przypadki ktore wymagaly natychmiastowej pomocy - bidoki straszne :( jutro dopiero je odbiore Quote
Jola_K Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Seaside napisał(a):Jolu jak panienki?? dzieki za zainteresowanie :) dzwonilam zaraz po otwarciu kliniki kicie czuja sie dobrze, interesuje je otoczenie sa w dobrym humorze ;) jednak dopiero wieczorem moge je odbrac, do bielska mam daleko i nie latwo mi po nie podjechac a wieczorem odbieram tz z pociagu wlasnie w bielsku, to kitki tez zabiore :) normalnie tesknie :roll: Quote
Jola_K Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 wyjechalam na kilka dni wraz ze mna Sally i Mala Mi sa po operacji i wolalam miec je na oku, w sytuacji gdy byly warunki z nimi podrozowac, w ogole sie zastawaialam, jezdzily juz ze mna nie raz, znaja to miejsce i dobrze sie stalo, bo Sally nadal ma problemy z jedzeniem, karmie ja glownie plynami, conv dzisiaj sie skonczylo wiec kupilam mixol i to pije gardelko ma podraznione po intubacji i to jest powod jej problemow z przelykaniem jednak ma apetyt i je z checia popieprzylo sie :shake: Quote
Seaside Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 najważniejsze że jest apetycik. gardełko się zagoi - trzymam cały czas za małe kciuki!!!!!!!! :loveu: Quote
Jola_K Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 wrocilysmy do domu... wczoraj bylismy u weta, MM rozszedl sie jeden szew, ten zewnetrzny, mozna zajrzec pod skore do brzuszka, widac tam kolejny szew, wewnetrzny, on jednak jest w porzadku wet zadecydowal ze nie trzeba szyc, mam to przemywac plynem ktory dostalam, ma tez antybiotyk (betamox dopyszczkowo 2x dziennie) byla tez salenka, bo nadal ma klopoty z jedzeniem, jednak nie tak duze jak na poczatku dostala steryd jej szwy rowniez sa poruszone, obie wiec jeszcze w nich pochodza, dostaly tez kolnierze, ale jak sa ze mna to im nie zakladam - po prostu nie sluszczam ich z oka.... :roll: mam nowe zdjecia, wkleje jak tylko uporam sie z zakonczonymi aukcjami Quote
Jola_K Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 MM od tygodnia chodzi w kolnierzu :roll: ciagle rozlizywala rane wiec nie bylo innego wyjscia jak tylko zalozenie kolnierza ma malenki rozmiar, najmniejszy jaki maja w lecznicy, a ten i tak jest na nia za duzy to pokazuje jaka to drobina... smiesznie wyglada i smiesznie chodzi na poczatku oczywiscie tylem, az sie nie przyzwyczaila teraz jest nad wyraz miziasta, nastawia sie by pod bandazem przytrzymujacym kolnierz ja drapac..... mamy masci ktorymi smaruje jej brzuszek by sie szybciej zabliznil dostala antybiotyk jutro mamy kolejna kontrole (jezdze z nia co trzy dni, dostawala tez antybiotyk) Sally ciagle je royala weaning, ale od wczoraj dodaje je wieksze chrupki, nie konczy sie to dlawieniem, wiec to dobra wiadomosc podraznione gardelko chyba sie juz zaleczylo pokaze wam zalegle zdjecia dziewczynek zaraz po sterylce widac ze Sally wyraznie zle sie czula, duzo spala, nie mogla jesc, schudla :( nie widac by cos z gardelkiem bylo zle.. a jednak problem byl, tkwil gdzies glebiej cdn Quote
Seaside Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 dziewczyny do kochania :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts