Magicnesca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='jaszczurka'] A my bedziemy miec pieska w sobote :crazyeye: [/quote] SZKOTA????????!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jaszczurka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [QUOTE] SZKOTA????????!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Na szkota uzyskalam zgode przyszlosciowa :cool3: Tzn jak bede chciala moze to byc moj drugi pies za jakis czas (rok, dwa - zalezy tez od sytuacji finansowej). To i tak duzy postep bo wczesniej szkot w ogole nie wchodzil w rachube :roll: A na tego konkretnego psiaka moj Szymon sie uparl :crazyeye: Na prawde bylam w szoku bo doszlismy od momentu kiedy nie chcial zadnego psa a chcial kota do momentu jak uparl sie na piesa. Moze ktos zgadnie jaki to terier :evil_lol:
Asta Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mam pytanie... Czy Wam też czasami wyskakuje reklama na całą stronę jakaś "abro media"? [B]Ziomalko [/B]i [B]Russellko [/B]gdzie się podziewacie dziewczyny? :lol:
jaszczurka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Zadziorny, pudło :evil_lol: Asta mi wyskakiwaly ciagle jakies reklamy i szlag mnie trafial ale Szymon cos mi zainstalowal co to blokuje i mam spokoj.
zadziorny Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Drugi strzał - lakeland :cool3:. Mnie reklamy w zasadzie nie prześladują, ale używam Firefoxa :roll: :lol:
jaszczurka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Znowu pudło ;) Ale do 3 razy sztuka :razz: Czy nikt nie lubi zgadywanek oprocz Zadziornego? Podpowiedz nr.1 - to terier szorstkowlosy. Tez uzywam Firefoxsa ale z reklamami dogo sobie nie radzil :crazyeye:
Asta Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='zadziorny']Drugi strzał - lakeland :cool3:. Mnie reklamy w zasadzie nie prześladują, ale używam Firefoxa :roll: :lol:[/quote] Lakeland to moje marzenie, przyznaję się bez bicia! :lol: :evil_lol: Też używam firefoxa... ;) Jeszczurko a może foxik szorstki? :)
D0minika Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ja też używam firefoxa :cool3: I wiem jakiego jaszczurka będzie mieć psa :evil_lol: Chociaż się przyznam, że jak mi napisała tylko jeden człon nazwy, to myślałam że o całkiem inną rasę chodzi :roll: Mam nadzieję, że nie podpowiadam za dużo :eviltong:
Russelka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ja strezlam w border terriera :evil_lol: [B]Jaszczurko[/B], dzięki w imieniu Sashki :cool3: Ale uszy to ona ma nieprzepisowe... Ale nie gadamy o uszach :cool3: [B]Astuś[/B]- jestem, jestem- szkoła ciśnie :mad:
jaszczurka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Russelka brawo :lol: Ale nie strzelaj w niego a raczej w nią co Ci biedny pies zawinil :crazyeye: :cool3: Uszy wiem, ze nie przepisowe ale pikne takie uszy. Ja lubie stojace. Bardzo jej pasuja :loveu: Dominika, hehe, owczarki to raczej nie dla mnie :razz:
Russelka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ups, ale gafa :eviltong: Przepraszam! Pokażesz nam maleństwo mam nadzieję bardzo szybko? :loveu:
Asta Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Russelka']Ja strezlam w border terriera :evil_lol: [B]Jaszczurko[/B], dzięki w imieniu Sashki :cool3: Ale uszy to ona ma nieprzepisowe... Ale nie gadamy o uszach :cool3: [B]Astuś[/B]- jestem, jestem- szkoła ciśnie :mad:[/quote] [B]Jaszczurko [/B]podpisuję się pod Russellką co do tych fot :loveu: [B]Russellka [/B]niestety znam ten ból :shake: :angryy: Na szczęście jutro zaczyna się weekend i wkońcu pójdę na dłuuugi spacerek :)
jaszczurka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 To juz nie taki maluszek, sunia ma ponad 5 miesiecy. Ale oczywiscie zrobie fotki i wkleje :multi: A towrzystwa swojej rasy na dogo chyba nie bedziemy miec :-( Bosh, w koncu bede miala z kim isc na spacer nawet nie wiecie jak sie ciesze ;)
Russelka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jaszczurko- szkoda, że tak daleko mieszkasz :cool3: Chciałabym zobaczyc i wymiziac borderka (terrierka) :evil_lol: Są przekomiczne! To czekamy na suniaka- to już niedługo, bardzo niedługo :loveu:
jaszczurka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Russelka jakbys byla w okolicy to serdecznie zapraszam na kawke ;) No a narazie zostana nam fotki. Borderki sa smieszne fakt ;) Maja takie orginalne mordki. Dziadek naszej suni ponoc odnosil duze sukcesy w agillity to chyba nie mozemy tego tak zostawic trzeba bedzie zobaczyc czy wnuczka tez ma talent ;) Jeszcze tylko jeden dzien i odbieramy psiurka. Poslanie przygotowana, miski czekaja, tylko cos mi paczka z karma z Kuchni Pupila nie dochodzi :angryy: No i jestem bardzo ciekawa jak Czari na nia zareaguje bo w czwartek bedziemy jechac do Zielonej. Czy bedzie sie cieszyl z towarzyszki zabaw czy bedzie niezadowolony ze ktos sie palenta po jego krolestwie :cool3:
Marek z Gromem Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 W srode bylismy świadkiem przeglądu hodowlanego Kaśki33 szczeniąt.- Każdy to cukiereczek. Piękne puppisie. Szczeniaki bardzo wyrównane. Wrzuc prosze wiecej zdjęc.
kaska33 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Czy ktoś sie orientuje jakie sa wymogi przy przewozie szczeniaka do Danii?Wiem na pewno ,ze musi być paszport,ale nie mam pewnosci co do czipowania.Czy oni uznaja tatuaż?
kaska33 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Marek z Gromem']W srode bylismy świadkiem przeglądu hodowlanego Kaśki33 szczeniąt.- Każdy to cukiereczek. Piękne puppisie. Szczeniaki bardzo wyrównane. Wrzuc prosze wiecej zdjęc.[/quote] Jak znajde troche czasu to powrzucam nowe fotki moich maluchów.Bylam tak przejeta przegladem,ze z wrażenia zamiast napisac date urodzenia na pazdziernik to wpisałam listopad.Nikt sie nie zorientowal,ze szczeniaki tedlug tego wpisu mają 2 tyg.:)I trzeba bedzie wszystko odkrecac-panie w związku mnie chyba wyklna:angryy: :loveu:
Asta Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Marek z Gromem']W srode bylismy świadkiem przeglądu hodowlanego Kaśki33 szczeniąt.- Każdy to cukiereczek. Piękne puppisie. Szczeniaki bardzo wyrównane. Wrzuc prosze wiecej zdjęc.[/quote] A jak tam Szorti i Feivel oraz Michu? :evil_lol: :cool3: [B]Russellka [/B]może i my wkońcu gdzieś na jakiejś wystawie w pobliżu Ciebie spotkamy :lol:
Russelka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No wiesz... My się widziałyśmy w Sopocie :cool3: Zastanawiam się nad drugim jackiem, takim wystawowym... No ale musiałaby byc druga sunia- nie zagryzą się chyba, co?
Asta Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Nie no co ty... ;) Dobrze, że wtedy mnie złapałaś w Sopocie... :lol: Byłam tak zabłąkana, że szok... :) A co teraz robi malutka? :)
Russelka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To było mniej więcej tak: -To nie była Asta? Ten pies wygląda jak B.J.! -No, to była Asta. -Miałaś mi ją pokazac, osz Ty :lol: Malutka lula po dłuuuuugim spacerku. Oszczekała księdza, który chodzi po kolędzie... Narobiła mi wstydu :evil_lol:
mona_27 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='kaska33']Czy ktoś sie orientuje jakie sa wymogi przy przewozie szczeniaka do Danii?Wiem na pewno ,ze musi być paszport,ale nie mam pewnosci co do czipowania.Czy oni uznaja tatuaż?[/QUOTE] może być podobnie jak do Norwegii - poszport, oznaczenie psa (chip lub tatuaż), szczepienia+wścieklizna i badania na poziom przeciwciał. Najmłodszy szczeniak, który może wjechać do Norge to ok 7 miesięcy. Ale musisz poszukać w necie, najlepiej na stronach www .Tu znalazłam coś takiego [url]http://www.nowofundland.pl/domino/library.nsf/0/8f552f0c0e4b866dc12570ad005381e7?OpenDocument#editor[/url] oraz [url]http://www.wetgiw.gov.pl/przywoz/przemieszczanie/Z_panstw_%20trzecich%20do%20Polski.zip[/url] [url]http://www.wetgiw.gov.pl/przywoz/przemieszczanie/panstwa/panstwa_pozaue.html[/url]
Recommended Posts