Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[QUOTE] SZKOTA????????!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

Na szkota uzyskalam zgode przyszlosciowa :cool3: Tzn jak bede chciala moze to byc moj drugi pies za jakis czas (rok, dwa - zalezy tez od sytuacji finansowej). To i tak duzy postep bo wczesniej szkot w ogole nie wchodzil w rachube :roll:

A na tego konkretnego psiaka moj Szymon sie uparl :crazyeye: Na prawde bylam w szoku bo doszlismy od momentu kiedy nie chcial zadnego psa a chcial kota do momentu jak uparl sie na piesa. Moze ktos zgadnie jaki to terier :evil_lol:

Posted

Mam pytanie...
Czy Wam też czasami wyskakuje reklama na całą stronę jakaś "abro media"?

[B]Ziomalko [/B]i [B]Russellko [/B]gdzie się podziewacie dziewczyny? :lol:

Posted

Znowu pudło ;) Ale do 3 razy sztuka :razz: Czy nikt nie lubi zgadywanek oprocz Zadziornego? Podpowiedz nr.1 - to terier szorstkowlosy.

Tez uzywam Firefoxsa ale z reklamami dogo sobie nie radzil :crazyeye:

Posted

[quote name='zadziorny']Drugi strzał - lakeland :cool3:. Mnie reklamy w zasadzie nie prześladują, ale używam Firefoxa :roll: :lol:[/quote]

Lakeland to moje marzenie, przyznaję się bez bicia! :lol: :evil_lol:

Też używam firefoxa... ;)

Jeszczurko a może foxik szorstki? :)

Posted

Ja też używam firefoxa :cool3:
I wiem jakiego jaszczurka będzie mieć psa :evil_lol: Chociaż się przyznam, że jak mi napisała tylko jeden człon nazwy, to myślałam że o całkiem inną rasę chodzi :roll:
Mam nadzieję, że nie podpowiadam za dużo :eviltong:

Posted

Ja strezlam w border terriera :evil_lol:

[B]Jaszczurko[/B], dzięki w imieniu Sashki :cool3: Ale uszy to ona ma nieprzepisowe... Ale nie gadamy o uszach :cool3:

[B]Astuś[/B]- jestem, jestem- szkoła ciśnie :mad:

Posted

Russelka brawo :lol: Ale nie strzelaj w niego a raczej w nią co Ci biedny pies zawinil :crazyeye: :cool3:
Uszy wiem, ze nie przepisowe ale pikne takie uszy. Ja lubie stojace. Bardzo jej pasuja :loveu:
Dominika, hehe, owczarki to raczej nie dla mnie :razz:

Posted

[quote name='Russelka']Ja strezlam w border terriera :evil_lol:

[B]Jaszczurko[/B], dzięki w imieniu Sashki :cool3: Ale uszy to ona ma nieprzepisowe... Ale nie gadamy o uszach :cool3:

[B]Astuś[/B]- jestem, jestem- szkoła ciśnie :mad:[/quote]

[B]Jaszczurko [/B]podpisuję się pod Russellką co do tych fot :loveu:

[B]Russellka [/B]niestety znam ten ból :shake: :angryy: Na szczęście jutro zaczyna się weekend i wkońcu pójdę na dłuuugi spacerek :)

Posted

To juz nie taki maluszek, sunia ma ponad 5 miesiecy. Ale oczywiscie zrobie fotki i wkleje :multi: A towrzystwa swojej rasy na dogo chyba nie bedziemy miec :-( Bosh, w koncu bede miala z kim isc na spacer nawet nie wiecie jak sie ciesze ;)

Posted

Jaszczurko- szkoda, że tak daleko mieszkasz :cool3: Chciałabym zobaczyc i wymiziac borderka (terrierka) :evil_lol: Są przekomiczne! To czekamy na suniaka- to już niedługo, bardzo niedługo :loveu:

Posted

Russelka jakbys byla w okolicy to serdecznie zapraszam na kawke ;) No a narazie zostana nam fotki. Borderki sa smieszne fakt ;) Maja takie orginalne mordki. Dziadek naszej suni ponoc odnosil duze sukcesy w agillity to chyba nie mozemy tego tak zostawic trzeba bedzie zobaczyc czy wnuczka tez ma talent ;) Jeszcze tylko jeden dzien i odbieramy psiurka. Poslanie przygotowana, miski czekaja, tylko cos mi paczka z karma z Kuchni Pupila nie dochodzi :angryy: No i jestem bardzo ciekawa jak Czari na nia zareaguje bo w czwartek bedziemy jechac do Zielonej. Czy bedzie sie cieszyl z towarzyszki zabaw czy bedzie niezadowolony ze ktos sie palenta po jego krolestwie :cool3:

Posted

Czy ktoś sie orientuje jakie sa wymogi przy przewozie szczeniaka do Danii?Wiem na pewno ,ze musi być paszport,ale nie mam pewnosci co do czipowania.Czy oni uznaja tatuaż?

Posted

[quote name='Marek z Gromem']W srode bylismy świadkiem przeglądu hodowlanego Kaśki33 szczeniąt.- Każdy to cukiereczek. Piękne puppisie. Szczeniaki bardzo wyrównane.
Wrzuc prosze wiecej zdjęc.[/quote]
Jak znajde troche czasu to powrzucam nowe fotki moich maluchów.Bylam tak przejeta przegladem,ze z wrażenia zamiast napisac date urodzenia na pazdziernik to wpisałam listopad.Nikt sie nie zorientowal,ze szczeniaki tedlug tego wpisu mają 2 tyg.:)I trzeba bedzie wszystko odkrecac-panie w związku mnie chyba wyklna:angryy: :loveu:

Posted

[quote name='Marek z Gromem']W srode bylismy świadkiem przeglądu hodowlanego Kaśki33 szczeniąt.- Każdy to cukiereczek. Piękne puppisie. Szczeniaki bardzo wyrównane.
Wrzuc prosze wiecej zdjęc.[/quote]

A jak tam Szorti i Feivel oraz Michu? :evil_lol: :cool3:

[B]Russellka [/B]może i my wkońcu gdzieś na jakiejś wystawie w pobliżu Ciebie spotkamy :lol:

Posted

No wiesz... My się widziałyśmy w Sopocie :cool3: Zastanawiam się nad drugim jackiem, takim wystawowym... No ale musiałaby byc druga sunia- nie zagryzą się chyba, co?

Posted

Nie no co ty... ;) Dobrze, że wtedy mnie złapałaś w Sopocie... :lol: Byłam tak zabłąkana, że szok... :) A co teraz robi malutka? :)

Posted

To było mniej więcej tak:
-To nie była Asta? Ten pies wygląda jak B.J.!
-No, to była Asta.
-Miałaś mi ją pokazac, osz Ty :lol:

Malutka lula po dłuuuuugim spacerku. Oszczekała księdza, który chodzi po kolędzie... Narobiła mi wstydu :evil_lol:

Posted

[quote name='kaska33']Czy ktoś sie orientuje jakie sa wymogi przy przewozie szczeniaka do Danii?Wiem na pewno ,ze musi być paszport,ale nie mam pewnosci co do czipowania.Czy oni uznaja tatuaż?[/QUOTE]

może być podobnie jak do Norwegii - poszport, oznaczenie psa (chip lub tatuaż), szczepienia+wścieklizna i badania na poziom przeciwciał. Najmłodszy szczeniak, który może wjechać do Norge to ok 7 miesięcy. Ale musisz poszukać w necie, najlepiej na stronach www .Tu znalazłam coś takiego
[url]http://www.nowofundland.pl/domino/library.nsf/0/8f552f0c0e4b866dc12570ad005381e7?OpenDocument#editor[/url] oraz
[url]http://www.wetgiw.gov.pl/przywoz/przemieszczanie/Z_panstw_%20trzecich%20do%20Polski.zip[/url]

[url]http://www.wetgiw.gov.pl/przywoz/przemieszczanie/panstwa/panstwa_pozaue.html[/url]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...