Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agness']Ja tez się przyłączam do gratulacji dla wszystkich zwycięzców na Międzynarodowej w Kielcach !!!
Super fotoreportaż:thumbs:. Parsony jakieś mi nie znane ( no może nie wszystkie )może ktoś wie skąd pochodzą ?

Gulabin's to hodowla z Holandii ( http://www.gulabinsterriers.nl ) , Smyk jest po Lux-ie (był na swiatówce), Vicky jest z niemiec znajduje się w hodowli owczarków vom Haus Tchórz ( http://www.haus-tchorz.pl/ spotkałam ją już na wystawkach, malutka, drobniutka ale ze strasznie kosmatym pyszczkiem :evil_lol: )

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Agata super zdjęcia :)

[quote = agness]I kto by pomyślał terier z kotem-dla mie nieprawdopodobne.

U mnie Milo ma używanie, w domu sa 3 koty. :lol:

Posted

Jack Russell Terrier, suka, pośrednia - BAMBI BETHY of Cathy's Cottage I lok CWC, CACIB

Bardzo spodobała Nam się ta suczka. Poprostu cudo. Szkoda że nie bylo jej na światówce. Przecudowna, piękna - jak malowana laleczka.

Aga

Posted

[quote name='agness']Zwracam się z prośbą o pomoc w odnalezieniu pieska rasy Parson Russell Terrier z mojej hodowli. Piesek jest dość charakterystyczny,cały biały z małą,czarno-rudą łatką na lewym oczku ( zdjęcie poniżej ) i najprawdopodobniej przebywa w okolicach Mokotowa. Ma na imię Fidel i wytatuowany numer w lewej pachwinie P086.Obecnie ma 8 miesięcy.
Osoba, która go nielegalnie przetrzymuje mieszka na Warszawskim Mokotowie i z tego co mi wiadomo stale zmienia miejsce pobytu pieska, więc tak naprawdę może być w róznych miejscach w Warszawie
Za udzielenie informacji i pomoc w odnalezieniu pieska wysoka nagroda !!!
Kontakt: 606 36 44 66
[email protected]

POSZUKIWANY FIDELEK

Posted

Marek z Gromem napisał(a):
Bardzo spodobała Nam się ta suczka. Poprostu cudo. Szkoda że nie bylo jej na światówce. Przecudowna, piękna - jak malowana laleczka.

Aga

ta suczka byla na światówce-klasa pośrednie nr.9186,niestety nie znalazla uznania w oczach sedziego.Nie wiem jaką ocenę dostala.

Posted

Grażyna, a gdzie najnowsze foteczki szczeniaczków ?:mad:

Zaraz 3 tyg będą miały, a ty żadnych fotek nie pokażesz ? Takie śliczne są, że przed konkurencją taisz ?:cool3: Na stronce ślicznie wyglądają ale chcemy więcej !:multi:

Posted

[quote name='PARSONRK']Grażyna, a gdzie najnowsze foteczki szczeniaczków ?:mad:

Zaraz 3 tyg będą miały, a ty żadnych fotek nie pokażesz ? Takie śliczne są, że przed konkurencją taisz ?:cool3: Na stronce ślicznie wyglądają ale chcemy więcej !:multi:
Maluszki w sobotę będa miały 4 tyg.A sa śliczne-konkurencja może pooglądac na stronie:eviltong: ,a dla dogomaniakow pare fotek z życia codziennego:lol:

Posted

[quote name='kaska33']Maluszki w sobotę będa miały 4 tyg.A sa śliczne-konkurencja może pooglądac na stronie:eviltong: ,a dla dogomaniakow pare fotek z życia codziennego:lol:

Jakie rozkoszne mordki mają:loveu:A ile ich właściwie jest, bo na zdjęciach trudno sie doliczyć !!! Każdego chce się poprzytulać!! Myślę, że trudno jest potem pozbywać się takich psiaków :placz:

Posted

[quote name='Nat&Rob']Jakie rozkoszne mordki mają:loveu:A ile ich właściwie jest, bo na zdjęciach trudno sie doliczyć !!! Każdego chce się poprzytulać!! Myślę, że trudno jest potem pozbywać się takich psiaków :placz:

Szczeniaczki śliczne:lol:

Nat&Rob - co u Lolka? Może jakieś nowe zdjęcia? Chętnie pooglądamy i poczytamy co u niego:lol:

Posted

O rany, jakie śliczniochy :loveu:
A dopiero wczoraj rozmawiałam ze znajomymi, że jakbym miała kiedyś suczkę i ją kryła, to chyba żadnego szczeniaka bym nie mogła oddać :cool3:

Nat&Rob ja widzę, że was kolega dla Lolka coraz bardziej kusi :evil_lol:

Posted

[quote name='kaska33']

to zdjęcie jest słodkie !!! bardzo mi się podoba!!!
ale śliczne zdjęcia !!!! takie małe kuleczki są suuuper !!!!

agness jak jak tam psisko?? coś wiadomo, odnalazł się ??

Posted

Widze ze w czytaniu mam wielkie zaleglosci,ale jeszcze raz chcialam podziekowac za gratulacje,dostalam nawet kilka listow od zupelnie obcych mi ludzi.To niesamowite ze tyle jest ludzi ktorzy potrafia cieszyc sie szczesciem innych :multi: :loveu: Swiatowka byla dla moich corek i dla Urki bardzo szczesliwa.Niestety kilka dni pozniej zmarla nagle moje kochana Babcia :-( ech...

Posted

[quote name='mona_27']
to zdjęcie jest słodkie !!! bardzo mi się podoba!!!
ale śliczne zdjęcia !!!! takie małe kuleczki są suuuper !!!!

agness jak jak tam psisko?? coś wiadomo, odnalazł się ??

Piesek niestety się nie odnalazł, ale sporo osób go gdzieś widziało. Jestem dobrej mysli.
Szczeniaki po prostu słodziki !!!

Posted

[quote name='D0minika']

Nat&Rob ja widzę, że was kolega dla Lolka coraz bardziej kusi :evil_lol:

Dominika my wzięliśmy Lolka a teraz kolej na Ciebie :lol:. Na razie tylko oglądamy, to jest bezpiecznejsze ;). Jeszcze jeden taKI URWIS JAK LOLO a Rob osiwieje :lol:

Posted

[quote name='kaska33']Maluszki w sobotę będa miały 4 tyg.A sa śliczne-konkurencja może pooglądac na stronie:eviltong: ,a dla dogomaniakow pare fotek z życia codziennego:lol:

Kurcze ,ale sliczne masz maluszki!!:multi: Pewnie rozrabiaja na calego.:lol:

Posted

[quote name='agness']Piesek niestety się nie odnalazł, ale sporo osób go gdzieś widziało. Jestem dobrej mysli.

Mocno trzymam kciuki by ten sliczny piesio mial wreszcie kochajacy dom!!
Gratulacje dla wystawiajacych w Kielcach :multi: :multi:

A czy ktos ma wyniki szczeniat i mlodziezy z Poznania?

I jeszcze jedno wybieram sie w marcu do Wilna,mam wolne miejsce (jedno lub dwa w zaleznosci od samochodzu jakim pojade)no i miejsce dla pieska:)Jesli sie ktos zdecyduje ,moze do mnie przyjechac dzien wczesniej i razem pojedziemy .

Posted

Lolek - aż miło jest czytać, gdy wszystko jest ok i idzie w dobrą stronę. Lolek suuper wygląda na tych fotkach. A co do koszyka, to nasz Edy swój kosz też systematycznie zjada,jeszcze trochę mu zosstało, ale na święta będziemy musieli kupić mu drugi.

A dziś byliśmy z Edym w parku, chyba ze 3 godziny chodziliśmy. Niedzielne popołudnie, a więc duuuużo ludzi, dzieci, piesków. Było fajnie. Edy spotykał różne psy, w różnym wieku. Generalnie wszystkie spotkania, były na bardzo przyjazne. Może w następnym tygodniu pojedziemy do klubu na spotkanie dla szczeniaków.

Posted

[quote name='mona_27']Lolek - aż miło jest czytać, gdy wszystko jest ok i idzie w dobrą stronę. Lolek suuper wygląda na tych fotkach. A co do koszyka, to nasz Edy swój kosz też systematycznie zjada,jeszcze trochę mu zosstało, ale na święta będziemy musieli kupić mu drugi.

A dziś byliśmy z Edym w parku, chyba ze 3 godziny chodziliśmy. Niedzielne popołudnie, a więc duuuużo ludzi, dzieci, piesków. Było fajnie. Edy spotykał różne psy, w różnym wieku. Generalnie wszystkie spotkania, były na bardzo przyjazne. Może w następnym tygodniu pojedziemy do klubu na spotkanie dla szczeniaków.

Nam bardzo się podobało zdjęcie Ediego z Panem po wystawie. Wyglądali na baaaaaaaaardzo zmęczonych :sleeping:.
U nas też była piekna pogoda i byliśmy na wycieczce w górach. Lolek nie ma żadnego instynktu zachowawczego... pcha się pod ogrodzenie, prosto w paszczę rozjuszonych owczarków niemieckich:angryy:. Ale za to boi się wysokości i nie miał dziś ochoty wspinać się po stopniach na punkt widokowy :shake:. Dopiero wniesiony na rękach podziwiał widoki :lol:.

Posted

[quote name='Nat&Rob']Nam bardzo się podobało zdjęcie Ediego z Panem po wystawie. Wyglądali na baaaaaaaaardzo zmęczonych :sleeping:.
U nas też była piekna pogoda i byliśmy na wycieczce w górach. Lolek nie ma żadnego instynktu zachowawczego... pcha się pod ogrodzenie, prosto w paszczę rozjuszonych owczarków niemieckich:angryy:. Ale za to boi się wysokości i nie miał dziś ochoty wspinać się po stopniach na punkt widokowy :shake:. Dopiero wniesiony na rękach podziwiał widoki :lol:.

Hehe co za cwaniak, wchodzić mu się nie chciało, to na rączki się wprosił :evil_lol:

Ale śliczny on jest :loveu: Ja bym go chyba zacałowała na śmierć!

Posted

Lolek nie ma żadnego instynktu zachowawczego... pcha się pod ogrodzenie, prosto w paszczę rozjuszonych owczarków niemieckich:angryy:.

czy to wygląda tak?

Ale za to boi się wysokości i nie miał dziś ochoty wspinać się po stopniach na punkt widokowy :shake:. Dopiero wniesiony na rękach podziwiał widoki :lol:.

Ja wnosiłam w plecaku na wieżę widokową i kolejką też w plecaku

Ależ te russelle mają podobne nawyki!:roll:

A takie były widoki z Czantorii w zeszłym roku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...