Marmal Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dorota Sapała - wysłałam wiadomość na priv. Mam nadzieję że doszedł:cool3:
DorotaSapala Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Malcharek Maria']Dorota Sapała - wysłałam wiadomość na priv. Mam nadzieję że doszedł:cool3: Doszedl,juz odpisalam na email:)
PARSONRK Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Mała dygresja odnośnie Vicky Darling. Sunia wpadła w moje łapki:cool3: W kłebie ma zaledwie 30,9 cm... wzorzec SIZE : Dogs ideal height at withers 36 cm (14 ins). Bitches ideal height at withers 33 cm (13 ins). 2 cm above or below is acceptable [quote name='Machlarek Maria'] Cytat: Napisał(a) mona_27 Pani Mario zapisałam sobie adres waszej stronki www, jesli ktoś będzie zainteresowany to podam. czy Pani stronka jest w anglojęzycznej wersji również ?? Niestety nie, a szkoda. Trzeba będzie się jakoś zmobilizować i takową zrobić. Przykro, ale muszę prosić kogoś kto zna język ang. bo mnie uczono ale rosyjskiego:razz: Miłego spędzania czasu na wystawie i oczywiście liczymy na duuuużoooooo zdjęć:lol: Przetłumaczyc na angielski mogę
devilindisguise Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Witam.Ponieważ bardzo dużo jest w tym temacie do czytania:crazyeye: odpowiedzcie mi proszę na jedno pytanie?Czy parson może zrójnować ogródek?Mieszkam z teściową która ma fioła na punkcie ogrodu a ja chcę parsona:mad:
zadziorny Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Jak najbardziej może :cool3: (jak każdy terier zresztą :evil_lol: :eviltong:)
Agata Hanel Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 devilindisguise napisał(a):Witam.Ponieważ bardzo dużo jest w tym temacie do czytania:crazyeye: odpowiedzcie mi proszę na jedno pytanie?Czy parson może zrójnować ogródek?Mieszkam z teściową która ma fioła na punkcie ogrodu a ja chcę parsona:mad: No cóż... Moja Reja ryje w ziemi jak kret. Jak wpadnie w jakąś dziurę to nawet nie otwieram ust żeby ją odwołać. Kopie łapami, darń rwie zębami, itd. Nie wiem czy tresura w tym zakresie dałaby szansę na całkowity brak kopania. Co prawda kopie tam gdzie poczuje zapewne mysiorka. Niech się wypowiedzą inni co mają dłużej i więcej parsonów. Ja ozdobnego ogródka nie zakładam:evil_lol: .
Marmal Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Moje sierściuchy nie kopią, ale ogródek warzywny i kwiatowy musiałam zlikwidować, zasiać trawkę, aby pieski miały gdzie poganiać:evil_lol: Jak jedziemy w pola i łąki by bez przeszkód sobie poganiały, to wtedy kopią za myszkami.:cool3:
Marmal Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 PARSONRK napisał(a): Przetłumaczyc na angielski mogę Będę wdzięczna:lol: Ale najpierw muszę ją trochę uaktualnić;) Zgłoszę się na pewno.
Iwa_F Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Nasza Irish wogóle nie kopie w ogródku, całe szczęście bo moja mama bardzo dba o swoje kwiatki. Przy okazji chwalimy się .... nasza Niunia tydzień temu przeszła przegląd hodowlany i dostała piękny opis od pana Jaworskiego :multi:
Ziomalka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Iwa_F- GRATULACJE!!! Szkoda, że my rodzina:eviltong:, bo by se z Ziomalem poszaleli, a dzieci były by cudne.:placz:
devilindisguise Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Bardzo dziękuję za odpowiedzi.Mam dwa westiki ale raczej nie rujnują ogródka.Mam twardy orzech do zgryzienia:???:
PARSONRK Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Moje białe też nor nie kopią. Więc wniosek - jak parson zmęczony, to nor nie kopie, z zaznaczeniem, że trzeba pilnować od początku ;) by nie zasmakował w takich przyjemnościach :evil_lol:
agness Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quoteMoje białe też nor nie kopią. Więc wniosek - jak parson zmęczony, to nor nie kopie, z zaznaczeniem, że trzeba pilnować od początku ;-) by nie zasmakował w takich przyjemnościach :evil_lol: Zgadzam się w całej rozciągłości z tym co napisała PARSONRK :lol: Moje dwa białe diabełki , gdy są wybiegane też nie myślą o kopaniu.
adik Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 można prosić o podpowiedz kiedy i gdzie (okolice ślaska) obedzie się wystawa na której wkońcu zjawimysię pokazać z 9 miesięcznym jackiem) tożto skandal tak sie ukrywać a czytałem kiedys gdzieś że ziomal na brak konkurencji w okolicy cierpi ... biedaczysko )pozdrowienia dla all of jack freek's
Tinuś Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 adik napisał(a):można prosić o podpowiedz kiedy i gdzie (okolice ślaska) obedzie się wystawa na której wkońcu zjawimysię pokazać z 9 miesięcznym jackiem) tożto skandal tak sie ukrywać a czytałem kiedys gdzieś że ziomal na brak konkurencji w okolicy cierpi ... biedaczysko )pozdrowienia dla all of jack freek's Ziomal to stary wyga :bluepaw: , jemu 9-m-czni mlodzicy juz nie straszni(Pzdrowienia dla Ziomalki :multi: :calus: ). My sie pewnie spotkamy w Katowicach.
Ziomalka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Tinuś dzięki za pozdrowionka i wzajemnie :calus: . W Katowicach to będzie inauguracyjna na Śląsku, a potem od maja wystawy zaczną się na całego. :evil_lol: Ziomal będzie już miał 2 latka, więc będziemy występować w otwartej, gdzie jak domniemywam konkurencji nam nie zabraknie.:mad: Nie wiem jeszcze na jakich wystawach będziemy.:niewiem: Na pewno potrzebujemy międzynarodowej.:terazpol: Mamy jeszcze dużo czasu to pomyślimy.:cool1: A i terierów w Bytomiu na pewno nie opuścimy.:lol:
adik Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 tak wiec dziekuje i do zo w marcu walka będzie przednia walka rodzinna magorska pozdrowienia
Nat&Rob Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Ziomalka']czy to wygląda tak? Wypisz, wymaluj nasz Lolek!! Nawet te same plamki na brzuszku :lol: Ziomalek ładnie się prezentował w plecaku i na kolejce... to jest przystojniak...;) Odkryłam, że LOl PANICZNIE boi się szczotki...na sam jej widok ucieka szybko do innego pokoju. :evil_lol: Czy wszystkie parsonki nie lubią się czesać??? I jak często można kąpać te stworki, bo nasz już jest szaro-bury... a kiedyś był biały jak snieżynka...
PARSONRK Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nat&Rob napisał(a):Wypisz, wymaluj nasz Lolek!! Nawet te same plamki na brzuszku :lol: Ziomalek ładnie się prezentował w plecaku i na kolejce... to jest przystojniak...;) Odkryłam, że LOl PANICZNIE boi się szczotki...na sam jej widok ucieka szybko do innego pokoju. :evil_lol: Czy wszystkie parsonki nie lubią się czesać??? I jak często można kąpać te stworki, bo nasz już jest szaro-bury... a kiedyś był biały jak snieżynka... Ja swoje kąpie tylko jak są mega szare, się wypachnią, lub jadą na wystawkę. Inaczej nie kąpię. Co do szczotek, moje też nie przepadają - chyba, że za taką miekką, co po pupci smyra - wtedy same się podstawiają :evil_lol:
Marek z Gromem Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 My w 2007 roku wystaw w kraju raczej za bardzo nie planujemy z Szortinkiem raczej jakieś zagranieczne tyle na ile $ pozwoli ;) Trzeba pozliczać i podsumowac co sie udało osiągnąć w tym roku :crazyeye:
LUBA Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 adik napisał(a):tak wiec dziekuje i do zo w marcu walka będzie przednia walka rodzinna magorska pozdrowienia No nareszcie zobaczymy Gizmo na ringu. Naprawde piękny z niego psiak:loveu: My 2007 zaczniemy być może od Katowic, ale napewno pojawimy sie w Bytomiu na terrierach. W końcu ma być coś EXTRA dla Jacków:lol: :eviltong:
Ludek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nat&Rob napisał(a):Odkryłam, że LOl PANICZNIE boi się szczotki...na sam jej widok ucieka szybko do innego pokoju. :evil_lol: Czy wszystkie parsonki nie lubią się czesać??? I jak często można kąpać te stworki, bo nasz już jest szaro-bury... a kiedyś był biały jak snieżynka... Milo tez za szczotką nie przepada. A kapie tak jak Parsonrk, czyli jak sie wyświni i przed wystawą:).
Ludek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='devilindisguise']Witam.Ponieważ bardzo dużo jest w tym temacie do czytania:crazyeye: odpowiedzcie mi proszę na jedno pytanie?Czy parson może zrójnować ogródek?Mieszkam z teściową która ma fioła na punkcie ogrodu a ja chcę parsona:mad: Jak najbardziej może. Ja mam blokowca wiec jak tylko jestem u mamy, to tam jest tyle ciekawych zapachów, że kopaniu nie można sie oprzeć.:)
agness Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Ludek']Jak najbardziej może. Ja mam blokowca wiec jak tylko jestem u mamy, to tam jest tyle ciekawych zapachów, że kopaniu nie można sie oprzeć.:) Śliczny "kopacz" :lol: Pozdrowienia
Recommended Posts