wiq Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 haha, zawsze do usług :P teraz znajduj im domy! ;) Quote
nescca Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 wig....mistrzostwo swiata. Foty piekne...Charli ma rozesmiane pycho :).... dziadziunio nawet n ie wyszedl tak smutno jak zwykle wyglada.....a siur to poprostu rewelka. Ten za dugi jęzor i (szczerze) błazeńskie spojrzenie :) Usmialam się z Jego zdjec. Są po prostu przepiękne. Dzięki, dzieki,dzięki. Quote
wiq Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 buhaha, bo jeszcze pomyślę, że szczerze piszesz :evil_lol: a gdzie domy, kurde? :( Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 zapraszam na nasza nowa stronke - wykonana przez p.Marka, ktory adoptował naszego Ramzeska- ogromne podziekowania za wspaniała prace :Rose::Rose::Rose: www.otozlubliniec.7pl.eu Quote
1Ramzes Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 :oops: Zawstydzacie mnie tymi pochwałami. Dziękuję. Oby ta stronka przyczyniła się do szybszych adopcji. Pozdrawiam i przesyłam pozdrowienia od Ramzesa. Quote
Shel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Należą się jak najbardziej... ;) O widzę Herby :lol: My Lisów ;) Quote
wiq Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 pewnie, że pochwały się należą! profesjonalna strona :) Quote
1Ramzes Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Moje drogie Panie. Reklamujmy naszą stronkę jak i gdzie się da. Widzę, że Shel już ma w swojej sygnaturce link do stronki - dzięki. Poza tym przydałoby się kilka artykułów na główną stronę naszej witryny. Coś się tam musi dziać, żeby stronka przyciągała czytelników. Zachęcam nieśmiało do pracy :). Quote
Recommended Posts